Koparka wjechała :-) ostatnie fotki już są na str. 6 i 7, kominek - str. 10

Zaczęty przez golinda, 28 Mar 2008, 10:28:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lila

Cytat: sweedee w 18 Mar 2009, 22:26:11
lila ale to indywidualna sprawa każdego, jak urządza swój dom
Oczywiscie, kazy ma swoje zdanie, chyba moge wyrazic swoja opinie, dziwi mnie ze ludzie w mlodym wieku maja taki gust, tylko tyle.

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 22:30:02

Cytat: zuzia w 18 Mar 2009, 22:25:50
lila
:point_lol:
A co Zuzia?

golinda

Cytat: lila w 18 Mar 2009, 22:29:06
Oczywiscie, kazy ma swoje zdanie, chyba moge wyrazic swoja opinie, dziwi mnie ze ludzie w mlodym wieku maja taki gust, tylko tyle.

to znaczy jaki?!? bo na razie widziałaś gołe ściany
więc gdzie to bogactwo wnętrz? jakieś wizjonerstwo tu snujesz, dziewczynko

zuzia

sweedee

Cytat: lila w 18 Mar 2009, 22:29:06

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 22:30:02
A co Zuzia?

coś ty! golinda to stara doopa, tylko dobrze (czyt. w bogate maści) zakonserwowana!  :rotfl:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

szelma

I spowita w złotogłów, którym też se chałupę ozdobi - a co! :P

lila

Cytat: golinda w 18 Mar 2009, 22:32:41

to znaczy jaki?!? bo na razie widziałaś gołe ściany
więc gdzie to bogactwo wnętrz? jakieś wizjonerstwo tu snujesz, dziewczynko
Sluchaj, 'dziewczynko', gole sciany i zdjecia wnetrz mi wystarcza... Zadnego 'designu', zadnej ARCHITEKTURY w tym nie ma. Oczywiscie, jesli Tobie sie podoba, bo Ty bedziesz tam mieszkac, to jest dobrze. Nie chcialam byc zlosliwa. Ale skoro pokazujesz zdjecia, to chyba nie spodziewasz sie , ze kazdy bedzie jeczal na widok tego GARGAMELA. Niech kazdy robi co chce, pod warunkiem ze nie oszpeca i tak juz ochydnego krajobrazu polskich przedmiesci.

sweedee

Cytat: lila w 18 Mar 2009, 22:38:58
Sluchaj, 'dziewczynko', gole sciany i zdjecia wnetrz mi wystarcza... Zadnego 'designu', zadnej ARCHITEKTURY w tym nie ma. Oczywiscie, jesli Tobie sie podoba, bo Ty bedziesz tam mieszkac, to jest dobrze. Nie chcialam byc zlosliwa. Ale skoro pokazujesz zdjecia, to chyba nie spodziewasz sie , ze kazdy bedzie jeczal na widok tego GARGAMELA. Niech kazdy robi co chce, pod warunkiem ze nie oszpeca i tak juz ochydnego krajobrazu polskich przedmiesci.

chyba się jednak uciekało...

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: sweedee w 18 Mar 2009, 22:41:19

oj uciekało się lol
ja w sumie zawsze lubiłam gargamela, a Wy?
a jak wasze ochydne krajobrazy? lol

sweedee

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

lila

Cytat: sweedee w 18 Mar 2009, 22:41:19
Tzn??
Acha, no cóż błąd. Co nie zmienia mojej opinii. I chyba temat nie dotyczy ortografii, co?? temat zastepczy??

golinda

Zadnego 'designu', zadnej ARCHITEKTURY w tym nie ma.

a co to jest architektura i design?
zapewne to?
ja tam wolę mieszkać w moim gargamelku lol

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 22:49:29

Cytat: sweedee w 18 Mar 2009, 22:46:50
oHydny

to już bold nie wystarczył? oj...

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 22:50:40

Niech kazdy robi co chce, pod warunkiem ze nie oszpeca i tak juz ochydnego krajobrazu polskich przedmiesci.

I w myśl tej zasady niech każdy pisze co chce, pod warunkiem, że nie oszpeca naszego pięknego języka ;)

sonja

Cytat: golinda w 18 Mar 2009, 22:46:20
oj uciekało się lol
ja w sumie zawsze lubiłam gargamela, a Wy?
a jak wasze ochydne krajobrazy? lol

Gargamel to mój ulubiony "bohater literacki", więc jak dla mnie (a dla Ciebie tym bardziej) to wymarzony komplement, ja bym tam Lili polała:)

lila

Cytat: golinda w 18 Mar 2009, 22:48:48
a co to jest architektura i design?
zapewne to?
ja tam wolę mieszkać w moim gargamelku lol

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 22:49:29

to już bold nie wystarczył? oj...

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 22:50:40

I w myśl tej zasady niech każdy pisze co chce, pod warunkiem, że nie oszpeca naszego pięknego języka ;)
Nie czepiaj sie bez sensu. Nie mam pretensji do Ciebie tylko do ludzi którzy wydają decyzje pozwalając na takie kaszaloty. Niestety nasze przedmieścia tak a nie inaczej wyglądają przez to.

tachogti

Łuuuuu rzadko zagladam na wnetrzarski ale zaczynam sie czuc jak w czasie meczu rugby ewentualnie wrestlingu  :jejeje: :jejeje: :jejeje: :jejeje: :mocking: :aaaa:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zuzia

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

lila

Cytat: doda w 18 Mar 2009, 23:00:31
lilivampire - zemsta po latach  :rotfl: :rotfl:

Widzę, że tu nie ma miejsca na dyskusję. Trzeba gratulowac!!!!!!!! Wiec to czynię:). Golinda, gratukuję. Porównaj sobie Twoje podejście i Siog. Może wtedy zrozumiesz.

lila

Chcialam sie zalogowac jako ja:) czyli Madolka, ale moje konto juz wygaslo. Podtrzymuję swoje zdanie.

zuzia

Cytat: lila w 18 Mar 2009, 23:04:10
Widzę, że tu nie ma miejsca na dyskusję.

przedstawiasz ciekawą definicję dyskusji. wpadasz. nazywasz czyjś dom gargamelem i już! i wszyscy ci mają przytaknąć.
rzeczywiście - nie ma co z nami dyskutować.

lila

Cytat: doda w 18 Mar 2009, 23:06:55
nie, no,.... lila podyskutuj.
tylko podaj jakieś argumenty, bo nie podałaś żadnego :)
tylko oceny, które są subiektywne, no to z czym dyskutować?

dziwisz się takiej reakcji?
No więc podałam, subiektywne, moje. Możesz sobie przejżeć np. galerię Bryły na gazeta.pl.... I wtedy zobaczysz. Ja miałam nadzieję że ludzie w moim wieku mają inną estetykę. To moja opinia.

marlen_ka

ale tak z ciekawości.... tak zupełnie bez powodu wpadłaś na nasze forum  zeby zjechać golinde? czy może masz w tym jakis ukryty cel?

zuzia

Cytat: marlen_ka w 18 Mar 2009, 23:13:34
ale tak z ciekawości.... tak zupełnie bez powodu wpadłaś na nasze forum  zeby zjechać golinde? czy może masz w tym jakis ukryty cel?

tak, sądzac po postach, leczenie kompleksów M1