sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

doradźcie, jakie buty do tej sukienki? jakoś straciłam wenę, a na komunię idę, a nawet dwie, w najbliższą niedzielę
http://www.tallinder.com/pl/pl/woman/all/dresses/ly772-05x/ladies-dress

golinda

specjalnie modelkę bez butów sfotografowali, bo sami nie wiedzieli jakie :D

ziuta

golinda, też o tym pomyślałam, na pewno była boso :rotfl: no ale u mnie to nie przejdzie ;)

ziuta

nikt nic? mam boso iść, really? ;)
szare? cieliste? chabrowe? bo czerwone/koralowe to chyba nie bardzo? mam też takie w kolorze sukienki, tylko trochę ciemniejszy odcień, zamszowe, ale to chyba nie, co?

golinda

ja nie mam takiej wyobraźni ;)
pierwszy raz chyba widzę taką sukienkę. masz gdzieś swoje zdjęcia w niej? ja bym w tym wyglądała koszmarnie

justynaaaa2

ja ją widzę z białymi balerinami albo takimi w kolorze kiecki
obcasy mi do niej w ogóle nie pasują
ziuta pokaż się w niej :)

ziuta

nie mam zdjęcia, zrobię wieczorem, ale w piątek wieczorem i w sobotę to tu będą pustki i już mi nikt nie doradzi ;)
a mi o kolor głównie chodzi, tzn. jaki kolor butów do niej dobrać

niewiemjaka

ziuta, zrób w niej foty z roznymi opcjami butowymi, bo tego to sie chyba nie da inaczej "na oko" ocenic..

wrobelek0403

ja bym chyba brała szare, granatowe lub cieliste :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: inkageo w 06 Maj 2016, 10:29:07
Płaskie
inka, serio? na komunię? ja tam chętnie, bo mi dodatkowych centymetrów nie trzeba, ale myślałam bardziej o jakimś słupku? hmm  :mysli:

ziuta

muszę być elegancka, bo chrzestną jestem, a matka dziecka jest fotografem :rotfl:

salsa

nie, płaskie nie
ja bym może założyła chabrowe na cienkiej szpilce?
moja kuzynka (szczupła i wysoka jak Ziuta) tez wystąpiła w takiej sukience ostatnio, tylko czarnej
miała szpilki klasyczne i było super a potem zmieniła na baleriny i mimo jej wzrostu i szczupłości nagle zyskała z 10 kg przysadzistości

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

niewiemjaka

zwierzatko_mojej_mamy

kliknijcie se na czarny kolor, tam widać ułamek buta, ma normalne wycięte szpilki, nawet ok

ziuta, ja bym stawiała na płaskie naturalnie, takie a la audrey hupburn, ona była w balerinach i kiecach swoich boska, w jakimś kolorze nudno-szaro-jasnym:

https://www.zalando.pl/hoegl-baleriny-cotton-hu211a0aa-c11.html

lub jakiś bajerancki jasny  słupek - ta kieca mi się tak z latami 50 i 60 kojarzy, że nie mogę inaczej ;)

https://www.zalando.pl/steve-madden-carrson-sandaly-na-obcasie-blush-st311l012-j11.html
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

niewiemjaka

ja nie widze jej z plaskimi, naprawde ...
ziuta pokaz sie w tej sukience! tu foto, o ktorym pisała zwierzatko

konwalia

ziuta

Cytat: niewiemjaka w 06 Maj 2016, 11:29:09ziuta pokaz sie w tej sukience!
jeżuuuu, no w pracy przecież jestem :D nie mogę teraz
a wieczorem się obfocę, to Was już nie będzie
doradzać teraz
i zdecydujcie się na początek płaskie czy nie ;)
ale jak płaskie, to chyba tylko te https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-lasocki-7509-07-bezowy.html
bo później mam jeszcze całkiem gładkie, zamszowe w szpic beżowe i czarne, raczej mało eleganckie i biało-szare w ogóle nie eleganckie... chyba, że o jakichś zapomniałam, sprawdzę w domu

golinda

Cytat: doda w 06 Maj 2016, 11:43:38Ja bym płaskich nie założyła na komunie

a dlaczego? komunia to jakaś wieczorowa uroczystość? ;)

golinda

mayagaramond

Jesli nie płaskie to na sandaly na platformie albo mary janes albo t strap. Nie wiem jak sie nazywaja po polsku.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

maya, na sandały to jeszcze nie ma u nas pogody, w niedzielę ma być 17 stopni i deszcz, a ja muszę iść do kościoła
poza tym, ja nie chcę kupować, nie mam czasu, nie chce mi się już nigdzie jechać, a z netu nie dojdzie do niedzieli