sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tiliam

Ja bym zdecydowanie założyła szpilki.
Płaskie nie!

Najlepiej jakieś granatowe, albo malinowe, a jakie masz na stanie w domu?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

Ziuta - ty nas nie pytaj - bo sama widzisz - ile sztuk, tyle opinii ;)

obfoć się w butach różnych i pewnie wtedy zdecydujemy ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ziuta

goga, no masz rację, myślałam, że po prostu powiecie "weź szare*" (*tu wstaw dowolny inny kolor) i z głowy :D

goga

no co ty - to nie na strefie przecież lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

niewiemjaka

Cytat: goga w 06 Maj 2016, 14:03:13no co ty - to nie na strefie przecież
ano właśnie lol

wszyscy wiedza, że papier toaletowy należy wieszać wierzchem, a na strefie oczywiście jedna tak, druga srak,
no każda ma swoja wersje lol

damka

ja przychylam sie do opinii, ze jednak buty na obcasie. Kolor raczej jakiś intensywny, ale szpilka raczej cienka.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

no nie poszalałam z butami, wzięłam w końcu szarą niziutką szpilkę, ale czułam się ok
wstawiam na chwilę

golinda

ziuta, spoko!

choć ja w ogóle nie lubię tych typowych stylizacji komunijno-chrzcielnych ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

no i fajnie
ty masz takie nogi i wzrost że widać że i w płaskich by było spoko :)

ziuta

Cytat: golinda w 10 Maj 2016, 12:10:37choć ja w ogóle nie lubię tych typowych stylizacji komunijno-chrzcielnych
golinda, to prawda, ja też nie przepadam, choć raz na jakiś czas nawet lubię się tak trochę "przebrać" ;)

mayagaramond

mam wesele za rok. Moze juz zaczne szukac kiecki lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Ziutka, i bardzo fajnie wyszło
masz super te nogi, nie wiem czy jakiś but zepsułby ten efekt ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

dzięki dziewczyny! no szału nie było, wiadomo, ale jak na komunię, to obleci ;) zresztą kilka osób mnie pytało, skąd sukienka, a to zawsze miłe
to jest tallinder, znacie? nowa marka sieci lpp, strugająca się na ekskluzywność ;) ale to moja druga sukienka od nich i muszę przyznać, że obie są bardzo fajnie odszyte i dobrze się układają na człowieku, byłam mocno zdziwiona
mam jeszcze tą: http://www.tallinder.com/pl/pl/woman/all/dresses/mf707-59x/ladies-dress
sukienki są podobno szyte w Polsce i w większości z polskich materiałów

justynaaaa2

o ta fajna bo brzuch maskuje :)

mayagaramond

golinda

bardzo nie lubię takich dekoltów
nie wiem, czy ktoś w ogóle może w tym wyglądać dobrze

didi_loczek

ziuta, widziałam wczoraj, super wyglądałaś :).

Ja nie wiem co założyć na chrzciny A. Może bym sobie coś kupiła, ale nie wiem co :/.

rudasekawf

Dobra, do wesela został miesiąc, z tego tydzień siedzę w Bułgarii. Oczywiście ratujcie. Szczególnie, że jestem świadkową. Myślę nad długą sukienką.

Nie śmiejcie się, ale pokażę Wam co mi się podoba.

niewiemjaka

Rudasek piekne
Bedziesz z dziecmi? Bedzie Lenka?
Bo jak ma byc taka szurajaca po ziemi to primo zle się tanczy secundo źle się dziecka ogarnia :D
I ta druga ma tak ma na brzuch wyciecie jak ciazowa troche, wiec lepsza pierwsza, poza tym sexi to asymetryczne ramiaczko