sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

marax

pisze ze tak . Raczej tak ciężko dostać identyczne materiały.

aja

marax ona wyglada okropnie!!!!

marax

Cytat: aja w 13 Maj 2015, 22:55:23
haha ideał sięgnął bruku lol

goga

Cytat: aja w 13 Maj 2015, 22:55:23

I to się nazywa ciężkie pierdolnięcie lol my tu łagodnie pitu pitu a Aja sru z grubej rury  ;)

No ale racja jest ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

marax

no to zajebiście teraz mi proszęznaleźć ładniejszą bo ja nie mam jak się z domu ruszyć . No ..........

niewiemjaka

Marax jak sie nie ruszysz, zaraz na zlot jedziesz :D

marax

Czy jadę to sie jeszczE zobaczy. . Rozi jest dalej w fun clubie mojego biustu .,,,

aja

bardzo przepraszam, ale wiem że marax w ciuchach wyglada ładnie i na zdjęciach które widzialam wyglądała super a to to nie wiem.... skąd Ty to wytrzasnełaś
nie mam czasu na delikatne komentarze bo rzadko tu bywam :D

goga

No i te na fotach wyglądają fajnie, na tobie ten fason też. Jak chcesz tyle kasy przeznaczyć na tę kieckę to zamów i sama zobaczysz. Bo odesłać chyba można? A ta co ma ta dziewczyna do sprzedania to jakoś dziwnie się prezentuje. Może to wina fotografii a może w realu te kiecki nie są takie fajne? No i tę musisz przerabiać
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

marax

Po tym co zobaczyłam to już mi przeszło :) A co myślicie żeby kupić spódnicę jak w tej stylizacji i dobrac jakiś gorset / bluzkę ?
http://www.makelifeeasier.pl/moda/new-in-waiting-for-the-winter-wonderland

marax

Wtedy można dokupić taką bluzkę i też będzie ok a później można chodzić zarówno w bluzce jak i spódnicy osobno
https://www.showroom.pl/p/9153,fanfaronada-bluzka-z-lezka-b051

mayagaramond

Kup oddzielnie spódnicę i bluzkę, bo będziesz miała więcej okazji założyć. Spódnicę założysz też w normalny dzien,  np z dżinsowa koszula albo swetrem.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Panna młoda jest lekko "nerwowa" byłaby zdolna mnie wyprosić z przyjęcia.

mayagaramond

To bierz biała z diamencikami lol

aniak1211

marax,
Na DaWanda byly spodnice tiulowe za pol ceny,poszukaj moze nadal jest promocja.

marax

Cytat: aniak1211 w 14 Maj 2015, 17:31:35
marax,
Na DaWanda byly spodnice tiulowe za pol ceny,poszukaj moze nadal jest promocja.
wiecie ja nie wiem jaka jest różnia w tych spódnicach że jedne kosztują 100 zł a inne 400 ? może to nei jest jednak to samo ?

marax

są tez takie za 150 zł ale one jakoś tak stoja bokami ( nie wykluczone że ta za 400 zł tez tak stoi) http://pl.dawanda.com/product/80267283-tiulowa-spodnica--grafit

OlaFasola

Marax, ja nie wiem z czego są te za 150. Ładny i porządny tiul nie jest tani. Spódnica z 1, 2 czy nawet 3 warstw dla dorosłego może wyglądać "biednie". Tiul ma często 240cm szerokości. Ja z takiej szerokości robie spódniczki dla dziewczynek na 3 lub 4 warstwy, żeby był dobry efekt. Niestety widziałam dużo bardzo kiepskich spódnic tiulowych. I o ile na małej dziewczynce to i tak jest urocze, tyle na kobiecie juz nie koniecznie. Kup gdzieś gdzie nie ma problemu zwrotu, przymierz i decyduj.