sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

Justynna

A ile się trzeba nachodzić, żeby coś kupić. Nie znalazłam wczoraj nic ciekawego :/

wrobelek0403

a w zyciu :P

ja tam wierze w porady strefy :D :D na pewno cos wymyslicie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

Justynna, wiem wiem, ile ja się naszukałam kiecki, buty łatwiej dobrać, choć jak widać nie zawsze. ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

Justynna

Cytat: goga w 20 Kwi 2015, 16:02:41
Justynna, wiem wiem, ile ja się naszukałam kiecki, buty łatwiej dobrać, choć jak widać nie zawsze. ;)
No właśnie :)

rubin04

o Niewiemjaka, to ja pożycże od Ciebie te torebkę jak coś, bo te srebrne buty mi się bardzo poodbają!
I pomyslałam ze na ślub brata bym miała :D
..nie, brat ślubu na razie nie planuje :D

niewiemjaka

rubin04

Np torebkę  oczywiście :-)

mayagaramond

Mnie się te srebrne nie podobają, łączą dwie faktury i kwiatek, ale nie jest barokowo tylko bazarowo.

Złote byłyby ładne.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 20 Kwi 2015, 19:25:23Mnie się te srebrne nie podobają, łączą dwie faktury i kwiatek, ale nie jest barokowo tylko bazarowo.

jak to menbur :)

Justynna

Zrobiłam zdjęcie zdjęcie w sukience, wyszło beznadziejnie :/ Nie podoba mi się, jestem załamana. Wesele tuż, tuż, a ja w czarnej d...

wrobelek0403

justynna, złe zdjecie nie oznacza ze jest zle, niech Ci mąż zrobi zdjecie porządne. :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Tak se dumam, co tu przyjdzie mi założyć w maju...

Czekają sobie w szafie do wyboru:
najwyższa i najniższa w pierwszym rzędzie z lewej ;) (do pierwszej mam torebkę z tym samym wzorem, co karczek lol ):
http://www.janexmb.pl/dzienne.html

Albo taka z Mohito:
http://alesukienki.pl/images/view/460/*/wizytowa_sukienka_baskinka_czarno_biala_wyszczuplajaca_mohito_kolekcja_wiosna_lato_2013,xduwinuzyas7rgck.jpg

Mam jeszcze prostą sukienkę-ołówek z dość mięsistej tkaniny w czarno-biały deseń, z rąbkiem z szyfonu (nie potrafię znaleźć podobnej na fotce :/), i lekko rozkloszowaną ecru w stalowy rzucik (zakładam do niej bolerko i krótkie rękawiczki z Simple).

:hmm:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

niewiemjaka

Callja wrzuć zdjecia w sukienkach, bo tak to ciężko sobie wyobrazić zwłaszcza ostatnie

callja

Ciężko będzie ;) Jedyne lustro w domu mam bbb wąskie, a P. zdjęć mi nie zrobi, prędzej zabije śmiechem ;)

Muszę się na uczelnie przejść z kieckami, w salach mamy duże, konkretne lustra i przestrzeń większa lol lol
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

aaaa zawiesiłam się na tej sukience a szkoda mi pieniędzy.
http://szyjemysukienki.pl/kategoria/tiulowe/ptaszki-tiul
Może ktoś chce się złożyć lol lol lol
Dalej myślę o krawcowej ale to musiałaby być bdb krawcowa.

golinda

marax, fajna kiecka, ale trochę cukierkowata, do Ciebie mi nie pasuje wcale

marax

Hm no tez mam takie obawy ze nie te kolory . Troche za grzeczna .

aniak1211

golinda

mnie się bardzo podoba góra tej sukienki

http://szyjemysukienki.pl/kategoria/slubne/ecru-tiul

a szukam powoli czegoś na imprezę w czerwcu, więc :)

wrobelek0403

eee, jak dla mnie za duzo sie tu dzieje.

aniak1211

marax,
To jaki Ty rozmiar nosisz?