sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Mar 2015, 22:08:19
a ja bym sie chciala zmierzyc z wyzwaniem takim ;) ciekawe, czy bym potrafila uszyc :)
chyba guzik do spodni :) jak przestane karmić koniecznie spotykamy się i szyjemy. Proponuje kilka butelek wina do tego lol lol

inkageo

Chwalić się czymś takim.. Dla mnie źle to wróży.
Imagine there is no hate

marax

Cytat: inkageo w 31 Mar 2015, 22:10:21
no widziałam . W sumie to że im się jej prace podobają nie musi świadczyć o tym że ja w tym wyjde na ulicę. Materiał który pokazała ładny.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 31 Mar 2015, 22:10:21
no to prawda, tanie i  chujowo wyglada lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 31 Mar 2015, 22:10:05
chyba guzik do spodni :) jak przestane karmić koniecznie spotykamy się i szyjemy. Proponuje kilka butelek wina do tego lol lol
MOWISZ MASZ lol lol na to zawsze sie pisze ;) moze do tej pory dorobie sie manekina z tkaniny ;D

www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Mar 2015, 22:12:01
MOWISZ MASZ lol lol na to zawsze sie pisze ;) moze do tej pory dorobie sie manekina z tkaniny ;D
ja wezme maszynę mam na strychu ale boję się uzywac. Zawsze jak naciskam pedał to podskakuje lol lol

marax

dobra to nie ryzykuje bo będzie jak z wózkiem - miał być jak nowy coż z tego że kółka się nie kręcą ....

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 31 Mar 2015, 22:12:38
ja wezme maszynę mam na strychu ale boję się uzywac. Zawsze jak naciskam pedał to podskakuje lol lol
moja dziala, naprawiona po poradach olifasoli i zostaje, dopoki sie nie rozleci ;)

www.annawilk.pl

marax

Ty będziesz szula ja będę cie wspierać mentalnie z winem :)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 31 Mar 2015, 22:23:33
Ty będziesz szula ja będę cie wspierać mentalnie z winem :)
ja Cie bede wsepirac mentalnie we wspieraniu mentalnym z winem z winem lol lol

www.annawilk.pl

callja

No to na 30 maja mam zaproszenie na pierwsze od wieeeeeków ślub z przyjęciem ;)
Moja absolwentka wychodzi za mąż - za kolegę P.!! Świat jest mały lol lol

Czas zacząć buszować po szafie :D
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Justynna

Cytat: callja w 09 Kwi 2015, 23:01:38No to na 30 maja mam zaproszenie na pierwsze od wieeeeeków ślub z przyjęciem ;)
Ja na 9 maja. I nic nie mam. Ani sukienki, ani butów :/

callja

No właśnie muszę przepatrzeć to, co tam mam w szafie, bo nowego jakoś tak... głupio kupować, gdy szafy pękają w szwach od rzeczy, które mało co nosiłam, bo okazji nie było :/
A pomysła na nowy ciuch i tak nie mam totalnie, więc może kusić nie będzie ;)

Za to z butami będzie jazda bez trzymanki, szpilki dla mnie = mission impossible.
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Wróbelek a sukienka nie ma koloru takiego ciemnego turkusu,? Morski to jest czy jaki?
jakoś do niej nie pasują mi turkusowe i błękitne, ostatnie w ogóle jakoś za dużo maja wszystkiego, wiec jak już to żółte lub granatowe, ale ten typ z gołą piętą a całymi palcami do mnie nie przemawia:D z przodu całe z tyłu sandały , no ale to ja

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

A mogłabyś przypomnieć sukienkę? Najlepiej do jednego albumu wrzucić inspiracje i zdjęcie z bliska tych ozdób na dekolcie.

Srebrne są piękne, efektowne i odpowiednie na tą okazję. Jak znajdziesz gdzieś swój rozmiar to bierz!
Imagine there is no hate

inkageo

Nooooo sukienka jest skromna, więc te srebrne jak najbardziej. Ona ma srebro przy dekolcie?
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, to nie jest srebro, te oprawy są grafitowe/antracytowe.

za to na plecach jest złoty zamek ;)

musze zrobic zdjecie tyłu :)

i dzieki :beer:

inkageo

Imagine there is no hate

niewiemjaka

Mam torebkę z takich kwiatków jakby jak na tych srebrnych :D
tylko ona też ma srebro plus cyrkonie...

wrobelek0403

to juz chyba bedzie za duzo :D

niewiemjaka

kurcze a ta kiecka ma te kamienie zielone ? a buty zielone ? :D
strasznie skomplikowaną kieckę masz lol

wrobelek0403

kamienie są zielone. Buty chce inne, bo zrobie sie na lesniczego :D

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)