sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

szelma

Ta pierwsza ma ledwo jedną, góra dwie warstwy. Druga ma wszystkie warstwy od samej góry - dlatego tak się układa. Ta ostatnia ma więcej warstw i nie od samej góry - to właśnie robi różnicę i nadaje kształt.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Chermelle

Marax w Mohito jest szara tiulowka,  tylko że ma kryształki, ale może można je usunąć

marax

Taka kupiłam i do tego szpilki ( kobalt pewnie lepszy ale nie mam czasy szukać ) . Najwyżej w niej nie pójdę i sobie będę w szafie trzymać :) http://zmniejszacz.pl/galeria/5557666c6a9d2/bez-nazwy

Chermelle

marax, super to moj kolor tego sezonu :) ile kosztowala? ile ma warstw?

Chermelle

ładnie się układa
uwielbiam tiule

wrobelek0403

marax, to spodnica?? czy sukienka? fajnie z tymi szpilkami :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

marax, bardzo ładnie!! i kolor ok, i ładnie się układa - szpilki też fajne :)

Gdzie kupiłaś ostatecznie??
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ishka82

marax

Szpilki to sklepowe kupiłam w magnoli sklep magnetyczne

golinda

marax, ładny kolor

mnie w tych spódnicach tiulowych wkurza to, że one są od pasa, a to robi trochę figurę-kulę
chciałabym znaleźć (uszyć) taką na szerszym pasie, biodrówkę, żeby na górę można było założyć gorset, który ładnie pokazuje talię (moja suknia ślubna była tak szyta i bardzo mi się to w niej podobało)

wrobelek0403

golinda, zgadzam sie. Mnie zbyt wysokie spodnice zabieraja talie. Wygladam okropnie :/

golinda

wysoka ołówkowa jest ok, bo opina, pokazuje i talię i biodra, ale te tiulowe słabo wypadają

wrobelek0403

Mam fajna rozkloszowana spodnice ale wlasnie lekko opada na biodra. Do obcislej bluzki wyglada super.

marax

Na zywo nie wygladam jak kula :) moze nie mam super tali ale to tez inny styl . Chyba jest ok tak inaczej niz zawsze .

wrobelek0403

marax, Ty masz dobrą figurę do tej spodnicy.

ja mam krotką talie i takie fasony dodatkowo ja skracają.

marax

Cieszę się że przymierzyłam jednak na zywo bo szara jednak nie byłaby taka ładna.

marax

Myślałam jeszcze żeby u olifasoli nabyć dla moich dziewczyn takie spódnicę ale nie wiem czy to nie będzie przesada ?

Chermelle

marax

Do tego do kompletu koszulkę z napisem " co się gapi" lol lol