wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

mobka

Cytat: konwalia w 25 Kwi 2010, 18:52:15
mobka chyba ich pogieło jak to wpłata zaliczki nie jest równoznaczna z zawarciem umowy-wszedzie tak jest
przeciez nikt nie zawrze umowy nie znając ceny  :stupid:

No  nie udalo mi sie od nich wydebic ceny. Znaczy sie wczesniej jak chodzilam sie pytac jaie sa ceny to mi podawali. Ale jak poprosilam o swistek, ze tyle i tyle przy odbiorze bede musiala zaplacic, to sie wykrecac zaczeli ;D

zuzia

mobka
u nas było inaczej, zupełnie
polecam SD na Targówku, zupełnie inny swiat. opisze ci to pozniej

mobka

Cytat: zuzia w 25 Kwi 2010, 19:27:39
mobka
u nas było inaczej, zupełnie
polecam SD na Targówku, zupełnie inny swiat. opisze ci to pozniej

Szczerze, to juz mi nie zalezy. Zrazilam sie troche. A czy Targowek, czy Lomianki droga w razie reklamacji taka sama. A wozek zastepczy tez daja ;)

Majeczka

Mobka bardzo fajny wozek w moim guscie :) powiesz mi prosze jaka jest cena twojego zestawu? ja bez nosidelka bede musiala zaplacic 390 funtow. 250 spacerowka, 40 spiworek na nozki, 100 gondolka, . torba, parasolka dodatkowa kasa :/. Zapewne zdecydujemy sie na pokazywana wczesniej przezemnie Sola z mamas & papas. bylismy w sobote dopytac o szczegoly. trzeba zamawiac bo jest na nie oblezenie ale trwa to tylko 2 tyg wiec spoko. daja zastepczy wozek w razie reklamacje ( stawiam piwko bo od was to podpatrzylam ), sama o tym zapomnialam.
a wlasnie jak z upustami, bo sie zastanawiam na jaki mozna liczyc? pytalismy babki w sklepie ale powiedziala ze to bedzie zalezalo od sprzedajacego w danym momencie.
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Majeczka

Masz jeszcze troche czasu,
czekaj na promocje i obnizki,
w mamas&papas czy mothercare na pewno znajdziesz cos fajnego w dobrej cenie :)
A dodatki czasem mozna fajne znalesc na ebay :)

mobka

Cytat: Majeczka w 25 Kwi 2010, 20:52:43
Mobka bardzo fajny wozek w moim guscie :) powiesz mi prosze jaka jest cena twojego zestawu? ja bez nosidelka bede musiala zaplacic 390 funtow. 250 spacerowka, 40 spiworek na nozki, 100 gondolka, . torba, parasolka dodatkowa kasa :/. Zapewne zdecydujemy sie na pokazywana wczesniej przezemnie Sola z mamas & papas. bylismy w sobote dopytac o szczegoly. trzeba zamawiac bo jest na nie oblezenie ale trwa to tylko 2 tyg wiec spoko. daja zastepczy wozek w razie reklamacje ( stawiam piwko bo od was to podpatrzylam ), sama o tym zapomnialam.
a wlasnie jak z upustami, bo sie zastanawiam na jaki mozna liczyc? pytalismy babki w sklepie ale powiedziala ze to bedzie zalezalo od sprzedajacego w danym momencie.

No niestety moj zestaw to wiecej niz 390funtow. W zlotowkach ok. 2800zl. A jeszcze fotelik trzeba kupic, ale tu akurat bedziemy miec uzywany po Strefowej Lenie :D
Ale ja na razie planuje tym wozkiem do oporu jezdzic, tzn. raczej nie planuje drogiej spacerowki typu Maclaren.

zuzia

mobka
odnośnie ŚD.
my zamawialiśmy na targówku i jesteśmy bardzo zadowoleni. na obsługę nie możemy narzekać.
wzięliśmy od razu stelaż bo nie wyrobilibyśmy się czekając 10 tygodni (wtedy tyle się czekało) a gondolę mieliśmy w domu.
z tym też nie każdy idzie na rękę. np. w Piotrusiu babka nas straszyła, że gondola nie będzie pasować a jak zadzwoniłam do teutonii to stwierdzono, że to bzdura.
zapłaciliśmy od razu, od razu też znaliśmy cenę za całość.
teraz przy reklamacji dostałam jako wózek zastępczy maclarena xlr (przy okazji robię test), zatrzymali go specjalnie dla mnie.
i nie robili problemu z gwarancją tzn. mi gwarancja wsiąkła, ale wystarczy, że jestem w ich zeszycie zamówień :D co też jest dużym plusem.
generalnie ja na nich nie narzekam.

mobka

Zuzia ale jak sama piszesz nie zamawialas, tylko wzielas to, co mieli od razu. Mnie sie ciezko bylo z nimi dogadac dzisiaj. A kiedys jak pytalam babke o cene Fun System, to spedzilam w SD 45min, bo babka nie mogla cen ustalic. Obdzwonila chyba wszystkie SD w Warszawie, zeby jej pomogli.

Jak sie nie dogadam z tymi z Łomianek, to pewnie o inny SD zahacze, ale szczerze mam nadzieje, ze nie bede musiala. Choc jak widac, bardzo im na zamowieniu zalezec zaczelo, bo i rabat 20% dalo sie przedluzyc ;)

zuzia

mobka
ale oczywiscie, że zamawiałam.
zabraliśmy tylko stelaż. spacerówkę, otulaczek na nogi, torbę, parasolkę mieliśmy na zamówienie!

a ten rabat to słyszałam, ze do końca czerwca ma być.

mobka

Cytat: zuzia w 25 Kwi 2010, 22:49:45zabraliśmy tylko stelaż. spacerówkę, otulaczek na nogi, torbę, parasolkę mieliśmy na zamówienie!

a ten rabat to słyszałam, ze do końca czerwca ma być.

A to nie zrozumialam Cie :D

Co do rabatu - na Targowku babka mowila, ze do wyczerpania zapasow w Tesco babka mowila, zepewnie do konca czerwca, ale pozneij pewnie wejdzie jakas letnia promocja. A dzisiaj facet w Tesco najpierw nie chcial nam podac do kiedy, a pozniej zadzwonil po godzinie od rezygnacji i zapewnil, ze rozmawial z dyrektorem i ze moze nas zapewnic, ze rabat bedziemy miec (wozek pewnie przed koncem czerwca by dotarl). Ale juz na pismie nie chcial dac nam ceny, ani ogolnej i zapewnienia 20% rabatu w dniu odbioru, ani takiej juz po rabacie. Trudno ;)

mobka

Cytat: doda w 25 Kwi 2010, 21:55:37
my też zamawialiśmy i od razu płaciliśmy pełną cenę, a wózek odbieraliśmy około miesiąc później.
cena była od razu z rabatem 20 proc.
w świecie dziecka na targówku

generalnie żadnych problemów

Ale ja nie mam zamiaru im teraz calej kwoty placic, a za 2 miesiace dopiero odbierac wozek :D Jakby sie cos stalo (tfu, tfu) to zostalabym z wozkiem ;D

aja

Cytat: jestynka w 21 Kwi 2010, 14:36:19masz 4 wózki, wow
nie no ja mam dwa + dwa używane przez moją rodzoną sis więc opiniami też mogę służyć

Majeczka

Cytat: mobka w 25 Kwi 2010, 22:16:15No niestety moj zestaw to wiecej niz 390funtow. W zlotowkach ok. 2800zl. A jeszcze fotelik trzeba kupic, ale tu akurat bedziemy miec uzywany po Strefowej Lenie  
Ale ja na razie planuje tym wozkiem do oporu jezdzic, tzn. raczej nie planuje drogiej spacerowki typu Maclaren.

dzieki mobka ;)
bede w PL za dwa tygodnie to sie porozgladam i mam nadzieje upewnic ze ta nasza 'przyszla Sola' dalej mi sie podoba.
jak bym chciala do tego fotelik i mocowania do stelaza to 115 +20 funtow. w sumie 525 co przy dzisiejszym kursie ok 2350zł wiec chyba nie najgorzej.
aniak1211 w wobote bylo 20% na model Luna wiec moze zanim pojade zamawiac cos tam sie jeszcze pojawi :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Majeczka
A sprawdzalas w mothercare???
Mysle ze trafisz na jakas obnizke,
tylko musisz czesto odwiedzac sklep/strone internetowa :)

zuzia

a ja się właśnie na maclarena szykuję
znalazłam fajną ofertę na ebay (180$ za techno xlr) i chyba się skuszę.

abkasia

a ja chyba swojego musze do reklamacji zaniesc, bo mu kolko stuka :crazy: :crazy: :crazy:
zuzia, jak Michas siedzi i kracisz przednimi kolkami, to one stukaja( takie przeskakiwanie) ?

zuzia

Cytat: abkasia w 26 Kwi 2010, 00:02:01zuzia, jak Michas siedzi i kracisz przednimi kolkami, to one stukaja( takie przeskakiwanie) ?
nie, na pewno nie

abkasia

ddu

aniak1211 ,  sklepach stacjonarnych też bywają wyprzedaże?
ja marzę o mychoice4 , na stronie jest za 195 F, ale (o ile zrozumiałam) za sam stelaż , 100 za resztę,
czyli mniej więcej tyle samo co w Polsce (2220 zł)
jak mam w UK niedzieciatych znajomych, więc oni w ogóle nie rozumieją problemów wózkowych .
ale pewnie jak bym ich poprosiła, żeby pojechali, kupili i wysłali, to pomogą....

aniak1211

Cytat: ddu w 26 Kwi 2010, 13:15:48aniak1211 ,  sklepach stacjonarnych też bywają wyprzedaże?

No pewnie:)
Ja cena na stronie internetowej jest to i w sklepie taka:)

Az popatrzylam na ten wozek :)
tez mi sie podoba i to jest cena za spacerowke-tak mi sie wydaje;)
Niedlugo bede w mothercare to obejrze dokladnie co i jak :)

Tu masz filmik
http://www.mothercare.com/Mothercare-mychoice-4-wheeler-pushchair-chassis/dp/B001NLZ0NW/sr=1-1/qid=1272281969/ref=sr_1_1/279-6262893-7725507?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76404031&mcb=core

justynaaaa2

ale ktoś sprzedaje świetny zestaw stokke :) brałabym bez zastanowienia tylko nie mam dla kogo :D
http://www.allegro.pl/item1014839022_stokke_mega_zestaw_3_tapicerki_turkus_nowe.html

didi_loczek

justynaaaa2 fajny ten pomarańczowy w kwiatki
i nawet taniej niż my zapłaciliśmy za jednokolorowy  :hmm:

justynaaaa2

didi_loczek no kupując ten zestaw masz w 3 różne tapicerki ;D tyle tylko, że wózek używany ;)

aniak1211

Cytat: justynaaaa2 w 26 Kwi 2010, 15:09:11brałabym bez zastanowienia tylko nie mam dla kogo Cheesy
Zawsze mozesz sie postarac i miec dla kogo :D

didi_loczek

Cytat: justynaaaa2 w 26 Kwi 2010, 14:20:36
didi_loczek no kupując ten zestaw masz w 3 różne tapicerki ;D tyle tylko, że wózek używany ;)
aaaaaaaaaaa nie doczytałam że używany tylko popatrzyłam na zdjęcia ;D