wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

elve

ishka82 no właśnie jakbym miała kupować to bym pomyślała o coneco albo o tako

ishka82

Cytat: elvelve w 11 Sie 2009, 17:34:36
Vobi mi pisała, że tako są beee, ale tako jumper, ten jeden konkretny fajny i coś w tym chyba jest ;) My kupimy wózek, ale nie ukrywam, że chcemy coś sensownego z niższej półki cenowej :)
aniak, a czy są do tych wózków dostępne foteliki samochodowe wpinane w stelaż, czy te wózki tej opcji nie mają?

Dodany tekst: 11 Sie 2009, 17:46:55

Cytat: elvelve w 11 Sie 2009, 17:34:36
I jeszcze Austin są całkiem całkiem ;) http://www.allegro.pl/item677129649_wozek_wielofunkcyjny_austin_3_4_fotelik.html I mają wpinany w stelaż fotelik :)

abkasia

ishka82 chyba do wszystkich wozkow mozna wpiac fotelik samochodowy... jesli nei to dokupuje sie adaptery...
a przynajmniej do wiekszosci...

ishka82

Cytat: abkasia w 11 Sie 2009, 17:48:11
ishka82 chyba do wszystkich wozkow mozna wpiac fotelik samochodowy... jesli nei to dokupuje sie adaptery...
a przynajmniej do wiekszosci...
Dzięki za oświecenie :beer: Ja myślałam, że nie wszystkie mają taką możliwość, a to dla mnie dość istotne :)

abkasia

Cytat: ishka82 w 11 Sie 2009, 17:56:21
Dzięki za oświecenie :beer: Ja myślałam, że nie wszystkie mają taką możliwość, a to dla mnie dość istotne :)
nie jestem pewna, ale mysle ze 90 % wozkow w typie 3 w 1 maja taka opcje :D

Kasia

wózki tak ale nie wszystki foteliki pasuja

maxi cosi pewnie do wiekszosci mozna wpiac
a z innymi wydaje mi sie ze moze byc problem

Dodany tekst: 11 Sie 2009, 20:43:41

Któras chciała kupić concorda? Juz nie pamietam.
natrafiłam na super okazje ;) ;)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

piekny limitowany zetsaw za jedyne 12tys lol lol lol

http://www.allegro.pl/item679898304_wozek_concord_neo_carbon_limitowany_zestaw_white.html

mój stokke przy tym cudenku jest tani jak barszcz ;)

aniak1211

ishka82
Z tego co pamietam to sa foteliki do coneco ale trzeba kupic odpowiedni z adapterem,
a sam adapter juz nie mozna dokupic.
W sumie ten co elvelve pokazala jest fajny tylko sprawdzic by trzeba bylo czy spacerowka jest w obie strony ;)

Dodany tekst: 11 Sie 2009, 21:48:49

Kasia
Przy drugim dziecku juz nie bede oszczedala na wozku i napewno kupie concorda :rotfl: :rotfl: :rotfl:

gioseppe

Kasia bylam pewna, ze sie pieprzneli z cena i powinno byc 1200 ale sprawdzam i jednak nie...
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

Kasia

Cytat: gioseppe w 11 Sie 2009, 21:59:22
Kasia bylam pewna, ze sie pieprzneli z cena i powinno byc 1200 ale sprawdzam i jednak nie...

ja jestem w szoku, przeciez concorda to za 3tys mozna kupic :D

mika

Kasia ale to jest wersja limitowana tego concorda - kobito ja to widziałam na żywo - tytan, biała skóra w niektorych miejscach - full wypas :) na tym zdjęciu w ogóle fajnie nie wygląda, a na żywo ehhh... no ale nie za taką kasę

Kasia

Cytat: mika w 12 Sie 2009, 07:58:08
Kasia ale to jest wersja limitowana tego concorda - kobito ja to widziałam na żywo - tytan, biała skóra w niektorych miejscach - full wypas :) na tym zdjęciu w ogóle fajnie nie wygląda, a na żywo ehhh... no ale nie za taką kasę

no własnie wczoraj mu sie dokladniej przyjrzałam i przeczytałam opis
Ciekawe ile on wazy z tą karbonową rama?
Piekny jest no ale nie za taka kasę.

vobi

Cytat: mika w 12 Sie 2009, 07:58:08

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

moim zdaniem powinien jeszcze miec barek z alkoholem wysokogatunkowym ... i duza kanape z lekko rozneglizowanymi za przeproszeniem dupami ;D

ishka82

aniak1211, dzieki wielkie i leję obficie raz jeszcze :beer: Już wiem o co pytać, jak zawędruję na oglądanie wózków :) Na Allegro jest sporo coneco i są różne modele ;)

aniak1211

ishka82
A jeszcze jeden minus w moim wozku-stelaz latwo sie rysuje,
moj maz zawsze zachaczy o drzwi jak wyjezdza z mieszkania :D

Ale kosz na zakupy ma pojemny :thumbup:
Wydaje mi sie ze ta nowsza wersja od V3 moze byc lepsza-bardziej dopracowana :)

magdalinska

bede szczera - nie mam czasu czytac całego watku.....
nie wiem czy otrzymam wózek w prezencie od brata, czy bedzie ok (bo cos mowili ze w zlym stanie, ze niestabilny....) no wiec powinnam sie zainteresowac czyms do kupna.....
potrzebuje:
cos na zime, bo dzieciak urodzi w styczniu
dobrze, zeby byl komplet: gondola, fotelik/nosidełko, spacerówka na pozniej, nie pogardze tez torba, moskitiera czy folia ;)
moja droga jest kamienisto-piaskowa - dobrze zeby sprawdzał sie w takich warunkach
po złozeniu powinien zajmowac mało miejsca w bagazniku
wole na 4 kolach, na 3 niezbyt mi sie podobaja
wstepnie (pierwszy lepszy) wpadł mi w oko xlander.....
pomozecie?

golinda

magdalinska, mam podobne wymagania jak Ty i wybrałam quinny buzz :)

Kasia

magdalinska x-lander powinien byc OK

ja też byłam zdecydowana na x-landera bo fajnie wyglada i ma bardzo dobra cenę.

ale wiem ze wiele osób narzeka na niego ze to jednak nienajlepszy wózek  :hmm: :hmm:

magdalińska a za ile chcesz ten wozek kupić?

magdalinska

a własnie, zapomniałam o cenie, najlepiej za bardzo mało :D do 1tys za całosc :D ale wiem ze 1. ciezko cos lepszego za ta cene - jesli w ogole jest  2. planuje jednak miec dwojke dzieci, wiec powinien rowniez posłuzyc drugiemu. wiec przydałoby sie cos porzadniejszego... no wiec tak w 2tys chciałabym sie zmiescic.......

Dodany tekst: 13 Sie 2009, 14:31:22

ten quinny buzz troche kosmiczny, ale nawet podoba mi sie :) tylko cena....

martullek

mojemu mężowi się bardzo mutsy spodobał, ale skończy się pewnie na quinny speedi. na razie byliśmy w jednym sklepie ;)

Ania14209

Cytat: magdalinska w 13 Sie 2009, 14:10:36
bede szczera - nie mam czasu czytac całego watku.....
nie wiem czy otrzymam wózek w prezencie od brata, czy bedzie ok (bo cos mowili ze w zlym stanie, ze niestabilny....) no wiec powinnam sie zainteresowac czyms do kupna.....
potrzebuje:
cos na zime, bo dzieciak urodzi w styczniu
dobrze, zeby byl komplet: gondola, fotelik/nosidełko, spacerówka na pozniej, nie pogardze tez torba, moskitiera czy folia ;)
moja droga jest kamienisto-piaskowa - dobrze zeby sprawdzał sie w takich warunkach
po złozeniu powinien zajmowac mało miejsca w bagazniku
wole na 4 kolach, na 3 niezbyt mi sie podobaja
wstepnie (pierwszy lepszy) wpadł mi w oko xlander.....
pomozecie?

magdalinska,
ja może przez ten cały wątek nie przebrnęłam,ale przez większość stron z tych już 75 tak  :thumbup:  :headbang: i spisałam sobie wymagania jakie powinny być spełnione przy wyborze wózka i te które dziewczyny stwierdziły, że być powinny spełnione dodatkowo. I wybrałam wózki:
1) Bolder 4, lub Bolder SD - IMPLAST - jest opisany bardzo dokładnie wózek, zawiera wszelkie niezbędne rzeczy typu folia, moskitiera, kosz, torba, okrycie nóżek itp. I cena przystępna tez jest  :thumbup:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=28&products_id=1203&<osCsid>
2) X-Lander a)XA, b) X3
3) Bertini x4 lite
4)quinny buzz

Moja kolezanka ma X-Landera tego XA-Xboard i jest b.zadowolona. Mi jeszcze nie jest tak na szybko potrzebny wózek, chciaż kto wie, ale tak czy siak moim faworytem jest Bolder 4!

A tak na marginesie to wiedzcie, że jesteście taką skabnicą wiedzy   :thumbup: jak mało która gazeta dla przyszłej mamy, czy mamy i dziecka!!!  :beer:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

w sumie za 2300-2400 mozna kupic juz zestaw tego buzza......

golinda

Cytat: magdalinska w 13 Sie 2009, 14:35:52

no właśnie, co więc marudzisz z ceną?!? ;)

mobka

Tak a propos Mutsy - Urbanridera, to ostatnio stala babka w tesco za mna z tym wozkiem - zeby przejechac przez kase musiala koszyki odsuwac - chyba dosc szeroki ten wozek jest :knuje: Albo kasy w tesco bardzo waskie  :knuje:

Dodany tekst: 13 Sie 2009, 14:43:30

Pamietaj, ze jeszczze fotelik musisz doliczyc...

magdalinska

musze na spokojnie przyjrzec sie tym od Ania14209, dzieki!

martullek

ale to chyba bez fotelika???? albo ja źle szukam