wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

aniak1211

Cytat: maraxela w 04 Sie 2009, 23:14:45
on kosztje 59 funtow to ok 300 zl na zlotowki ?

Dokladnie plus 15 f za wysylke,
ale aukcja ma jeszcze opcje najlepszej oferty,
nie wiadomo kto ile dal dopiero na koniec aukcji.

Mam jeszcze taki na oku
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180392762908&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Dodany tekst: 04 Sie 2009, 23:21:52

nionczka
Podejzewam ze i tak ktos da wiecej :)

marax

strasznie tanio bo one chyba sa tam produkowane.Kolka ma jakies inne niz ten moj-moj ma takie bez rowkow

siog

Mam czekoladowy z turksem:) a jaka zaje...sta torbe do niego dokupilam na wyprzedazy! zupelnie w innym sklepie przypadkowo tez czekolada z turkusem wymieszana, super pasuje

Kasia

marax

ja polujr nba torbe ale u nas w PL to chyba nie ma wyprzedazy takich do wozka? ja chcialabym taka w ktorej mozna butle zmlekiem przechowac zeby byla ciepla

aniak1211

Cytat: maraxela w 04 Sie 2009, 23:33:00
strasznie tanio bo one chyba sa tam produkowane.Kolka ma jakies inne niz ten moj-moj ma takie bez rowkow

Zastanawiam sie czy nie kupowac tu i nie wystawiac na allegro,zawsze mozna by cos zarobic ;)

siog

Cytat: maraxela w 04 Sie 2009, 23:41:10
ja polujr nba torbe ale u nas w PL to chyba nie ma wyprzedazy takich do wozka? ja chcialabym taka w ktorej mozna butle zmlekiem przechowac zeby byla ciepla
Marax to nie do konca do wozka ale ja ja nakladam na porecz i jest super. jest tam mata do przewijania, duze kieszenie, opakowanie termiczne na butle, portmonetka itp. Torbe uzywam na maxa, polecam!

Kasia

Cytat: siog w 04 Sie 2009, 23:59:01
Marax to nie do konca do wozka ale ja ja nakladam na porecz i jest super. jest tam mata do przewijania, duze kieszenie, opakowanie termiczne na butle, portmonetka itp. Torbe uzywam na maxa, polecam!

nie zachwalaj tylko pokaż :)

mobka

Nie lubie Was :P Bylam przekonana, ze jak bede musiala, to kupie x-landera, ale wczoraj wrzucilyscie te mutsy i cholera zmienilam zdania... a dzisiaj tu tez buzz jeszcze... :P Wszystkie mi sie podobaja...

marax

haha chyba musze isc spac pisze juz jak pijana.Ja rozwazam jeszcze opcje plecaczka bo 2 rece wolne

Kasia

mobka ja sie tez w kilku zakochałam a jak juz tak ostatecznie myślałam o zakupie to i tak stwierdziłam żę na moje progi to x-lander wystarczy ;)

mobka

Ale tak patrzac na ceny x-landera i np. mutsy to roznic ajest kilkuset (300-400) zlotych... i nie wiem :) Z reszta na razie nie mam dylematu co wybrac - ale jak juz bede musiala wybrac, to dylemat miec bede :D

A generalnie to mi sie jeszcze chicco podoba, ale ma male kolka... a tak sobie pomyslalam, ze jezdzenie nim np. po kostce brukowej musi nie byc latwe... ale fajny jest, bo sklada sie jak parasolka... kolezanka takiego ma, wiec jakby co ja zapytam o opinie :D

kasiad

mobka różnica w cenie x-landera i mutsy to wcale nie 300-400 zł
my za cały wózek, spacerówkę, stelaż i gondolę zapłaciliśmy 1500 zł
a mutsy kosztował u nas 2500 zł, więc to nie 300 zł a 1000 więcej

marax

maclaren po kostce prowadzi sie bardzo normalnie dziecko nie lata wiec ten chicco moze tez ?

kasiad

w zooperze Olek też nie lata  :P

marax

widzialam we wroclawiu ze jest moda na kupowanie starych wozkow cos na styl tego mojego roana ale strych kilkunastoletnich.Widzialambabke ktora miala dszek od gondoli z bialej koronki ,wozek caly taki starodawny a do koszyka przyczepiona tabica rejestracyjna jak autentyczna z napisem "KASIA" :)

Kasia

Cytat: mobka w 05 Sie 2009, 00:16:28
Ale tak patrzac na ceny x-landera i np. mutsy to roznic ajest kilkuset (300-400) zlotych... i nie wiem :) Z reszta na razie nie mam dylematu co wybrac - ale jak juz bede musiala wybrac, to dylemat miec bede :D

A generalnie to mi sie jeszcze chicco podoba, ale ma male kolka... a tak sobie pomyslalam, ze jezdzenie nim np. po kostce brukowej musi nie byc latwe... ale fajny jest, bo sklada sie jak parasolka... kolezanka takiego ma, wiec jakby co ja zapytam o opinie :D

nowe xlandery chodzily swojego czasu na allegro po 1000zł

mutsy to wydatek co najmniej 2500zl

wiec róznica jest znaczna

kasiad

Cytat: Kasia w 05 Sie 2009, 00:24:21
nowe xlandery chodzily swojego czasu na allegro po 1000zł

to zależy od koloru
właśnie szare były po 1000 zł
za inny kolor trzeba było już drożej zapłacić

Kasia

Cytat: kasiad w 05 Sie 2009, 00:26:26
to zależy od koloru
właśnie szare były po 1000 zł
za inny kolor trzeba było już drożej zapłacić

tutaj bezowy i pomarańczowy :) http://allegro.pl/item701746672_x_lander_xt_08_spacerowka_gondola.html

Dodany tekst: 05 Sie 2009, 00:30:30

tutaj czerwony, szary i pomarańczowy http://allegro.pl/item698671955_x_lander_xv_gleboko_spacerowy_gratisy_w_wa.html

mobka

E no zaraz wam linka wkleje ;)

Dodany tekst: 05 Sie 2009, 00:33:53

No dobra, nie znajde ;) Przypomnialo mi sie, ze uzyane przegladalam ;)

kasiad

Cytat: Kasia w 05 Sie 2009, 00:29:15
tutaj bezowy i pomarańczowy :) http://allegro.pl/item701746672_x_lander_xt_08_spacerowka_gondola.html

Dodany tekst: Tue Aug  4 22:30:30 2009

tutaj czerwony, szary i pomarańczowy http://allegro.pl/item698671955_x_lander_xv_gleboko_spacerowy_gratisy_w_wa.html

ale to są kolory z tego roku
a na początku roku jeszcze ich w sprzedaży nie było
i za niecałe 1000 zł były tylko te szare
teraz to i te kolorowe są tańsze
i wózki z tych linków to 3 kołowce lub 4 ale z malutkimi kółeczkami

Kasia

Cytat: kasiad w 05 Sie 2009, 00:34:09
ale to są kolory z tego roku
a na początku roku jeszcze ich w sprzedaży nie było
i za niecałe 1000 zł były tylko te szare
teraz to i te kolorowe są tańsze

aaaaaaaaha i wszystko jasne :)

kasiad

Cytat: Kasia w 05 Sie 2009, 00:35:35
aaaaaaaaha i wszystko jasne :)

jak słońce świecące :P

mobka

Ale prawda jest taka, ze jak juz bede musiala, pojde do sklepu, poogladam, pojezdze i jesli x-lander bedzie porownywalny do tych drozszych biore x-landera. X-A mi sie podoba - w kolorze turkusowym ;)

To chicco tez jeszcze obadam, bo jakies bardzo drogi e nie jest ;) O tym modelu mowi http://www.allegro.pl/item695028666_wozek_chicco_trio_for_me_auto_fix_2009_promocja.html

Kasia

mobka chicco jest tanie bo tam zestawy z nosidełkiem/fotelikiem są

ale chicco ma małe kółka i jakiś taki plastikowy jest, mi sie nie podoba