Nalonowy Rubin......

Zaczęty przez rubin04, 01 Lut 2008, 18:11:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Cytat: "rubin04"salsa, a ten "smaczek dla spostrzegawczych" to w tym wątku czy poprzednim??
Bo jeśli w poprzednim to moze chodzi o Inkę? Ze Nalon klasyczny bardzo hihi...??
Albo wrzuć mi to na priv  
Haha, ja wiem :) Ja pisałam, że suknia jest może zbyt klasyczna, a salsa że nieforemna i dziwaczna ;)
Imagine there is no hate

Kasia

ja znalazłam to:
Cytat: "rubin04"no budżet nie jest nieograniczony ale babcia zapowiedziała sie ze sponsorowaniem wiec zakałdam ze babcia da 1,5-2 tys a ja reszte..
no i nie chciała bym przekroczyc 4 tys bo to juz by przegięcie było..

i to:

Cytat: "rubin04"Z tych salsowych to mi sie nalon za wzg na kokardkę

inkageo

Haha :) Jak to trzeba na słowa uważać ;)
Imagine there is no hate

Kasia

ano trzeba

ja sie sama zastanawiam czy nic złego o nalonie nie pisałam
bo na mnie ta kieca wygladała koszmarnie :)

talula

Cytat: "rubin04"162 plus obcas taki z 8 cm na pewno.

To tak jak ja;)

A suknia to dobry wybór, bedziesz śliczną PM!;)

salsa

Cytat: "inkageo"a salsa że nieforemna i dziwaczna ;)
a niby gdzie cos takiego napisałam?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

W rubinowym wątku dnia 19 stycznia ;) Trafiłam przypadkiem jak swojej wypowiedzi szukałam :)
Imagine there is no hate

rubin04

Też własnie przeczytałam jak Salsa napisała ze widziała Nalon na żywo i to strasznei dziwaczna i nieforemna suknia hihi...
W sumei to wszystko bardzo zabwane :-)

salsa

mowicie o tym??? NALON Ci odradzam, widziałam na żywo, strasznie nieforemna i dziwaczna sukienka :):)
pomyłka, kedy to pisałam to miałam na mysli tą sukiienkę

[ Dodano: 03-02-2008, 22:08 ]
nectar regularnie myli mi sie z nalonem - to jest ta sukienka w której kazda wyglada dziwnie:P choc na fotkach piękna

[ Dodano: 03-02-2008, 22:09 ]
rubin04, w koncu jak jeszcze wczesniej pisałyśmy, to na twoje stwierdzenie ze najbardziej podoba CI sie nalon z moich wskazanych-napisałam ze"tak myslałam"!

zwierzatko_mojej_mamy

salsa,  o masz ci pani los!!! ja to chcialam kupowac i widzialam na zywo na dziweczynie i wygladalo glupawko i dlatego sie nie odzywalam jak gadalyscie o nalonie - i teraz sie dziwilam, ze rubin tak ladnie wyglada w tym dziwnym ;D:D  :mrgreen:  :mrgreen:

bueheheh - we're just like one mind!! :)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

Cytat: "rubin04"alsa napisała ze widziała Nalon na żywo i to strasznei dziwaczna i nieforemna suknia hihi...
nie widziałam nalona nigdy na żywo, chodziło mi o nectar:P starośc nie radośc :-o

inkageo

I wszystko jasne :) Nalon ma swoją drugą twarz, jeszcze jest taka, chyba polubili tą nazwę ;)
http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23228820,Warszawa_Slub_i_wesele___Suknie_slubne,4-33.html
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: "inkageo"I wszystko jasne :) Nalon ma swoją drugą twarz, jeszcze jest taka, chyba polubili tą nazwę ;)
http://www.dwukropek.pl/2...lubne,4-33.html
???????????????????????

to jakiś żart? :-P

[ Dodano: 03-02-2008, 22:52 ]
Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"- i teraz sie dziwilam, ze rubin tak ladnie wyglada w tym dziwnym ;D :D :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
to moze kupimy sobie ten geriawit na spółkę;)

elizapj

slicznie ta suknia na Tobie wyglada. gratuluje wyboru. nie dodaje nic konstruktywnego wiec sie nei rozciagam, ale raz jeszcze podkresle, ze w tej sukni wygladasz najszczuplej ze wsyzstkich jakie widzialam, tu na forum. jesli dobrze pamietam, to wlasnie szczuply wyglad najbardziej Cie martwil, mysle ze w tej wszystkie obawy zanikaja, bo wygladasz w niej drobniutka i jest Ci naprawde do twarzy.
:-> gratuluje raz jeszcze..no i obrony ovkorz tez!

Louve

rubin04, jestem za inką - należy Cię uściskać!!!!
Dzisiaj odwiedziłam strefę pełna obaw (nie używałam kopmutera od czwartku), czy sobie "krzywdy" Baserą nie zrobisz na ślubie - a tu niespodzianka - Nalon jest piękny, dokładnie - jakby szyty na Ciebie!!! Gratuluję:!: WYglądasz zjawiskowo, nawet kokardka mnie nie razi, welon budzi zachwyt - jestem pełna ochów i achów!!!

dagi

rubin04, jest pięknie, ja tam się cieszę, że nie wybrałaś basery, bo w tej sukni wyglądasz dużo lepiej (zwłaszcza ten dekolt)  :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

rubin04, ja ci nieśmiało zaproponuję zakup stanika push up

ja bez stanika wyglądam jak deska a w push up'ie mam niezłe ...  ;-)

aż sie prosi abyś założyła gąbczasty stanik :)

biust zrobi sie optycznie większy a dekolt ładniejszy :)

będzie bajka :)

jak nie jesteś przekonana to zrób sobie fotki w tym nalonie ze stanikiem i porównaj :)

maroonbug

Rubin uau! Thumbs up! Nie moglo byc lepiej, nawet nie gniewam sie za brak ramiaczek i dekoltu "V" :lol:  :lol:  :lol:
Wygladasz pieknie, super wybor!

rubin04

Dziewczyny. Jestescie niesamowite... Ja serio zaczynaam wierzyć ze to wlasnie ta jedyna wlasciwa...

maroonbug, no też już sie oswajam z brakiem dekoltu V i ramiączek..

Kasia, no kupie, kupie na maj.. Tylko musicie mi cos polecić bo kompletenie się nie znam na temacie..
Staników  mam doslownie chyba z 3 lub 4. Chyba wszystekie Triumpha. Ale i tak nosze je glownie do pracy.. W wakacje itd. to zazwyczaj występuję bez  :oops:

Także napiszcie mi gdzie i jaki powinnam kupić by było dobrze. No i czy oni mi go do sukienki wszyją??

A no i czekam na propozycję fryzur bo jakoś koncepcji mi brak..

inkageo

Ja mialam super stanik, celowo kupiłam miseczkę rozmiar większą niż noszę żeby wypchać sukienkę. Panie zrobią Ci z tyłu w sukni szelkę, przez którą przełożysz tył stanika i nie będzie się przemieszczał, czyli nie wyjdzie górą i nie obsunie się w dół. Stanik powinien być mega sztywny żeby ciężka suknia go nie spłaszczała, ja miałam ten:
http://www.sklep.lupoline.pl/model,617.html
Proponuję miseczkę D bo ja miałam 70C (B okazała się miniaturowa).
Imagine there is no hate

Kasia

rubin04, co do stanika to niestety musisz chodzic i przymierzać - tak samo jak z sukienką ;)

ja ogólnie chodzę macam i jak w dolnej części miseczki mam gąbkę grubości powiedzmy 1-2cm to dopero mierzę  :mrgreen:

niestety takiego grubego push up'a ciężko utrafić
dlatego proponuję ruszyć na poszukiwania już teraz

rubin04

inkageo, a gdzie we Wrocławiu mozna LUPO zmierzyć?

inkageo

No właśnie nie znalazłam.. Kupowałam w ciemno i pierwszy stanik wymieniłam, można wymieniać chyba 3 razy, więc do skutku. Teraz cena jest niekorzystna, jak kupowałam to była jakaś promocja.
Imagine there is no hate

rubin04

inkageo, a no to może jeszcze poczekam - a ten kolor na stronie jest ecri - on bardzo ciemny jest czy taki jak suknie??

Kasia

rubin04, a nie warto kupić sobie pierwszego lepszego stanika typu push up na zorientowanie się już wcześniej jaki będzie efekt

ja nie mogłam znaleźć odpowiedniego na przymiarki w powiedzmy normalnych butikach bieliźnianych to sobie kupiłam takie pierwszy lepszy za pięć złotych :)  u kitajców  ;-)
powiększył mi biust jak należy :)

na przymiarkach sprawdził się jak należy - od razu widziałam jaki bedzie efekt końcowy
a teraz na spokojnie mogę sobie poszukać ładnego i fajnego :)
a 5-10 złotych to zadne pieniądze więc go nie szkoda itd