Nalonowy Rubin......

Zaczęty przez rubin04, 01 Lut 2008, 18:11:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

Kasia, a.. no jets to jakis pomysła ale wymagał by chodzenia 2 razy na poszukiwania a ja nienawidze zakupów.. Wiec wolę kupić raz i wierzyć ze bedzie ok :) A jak nie to sprzedam/oddam go komus albo zostawie na pamiątke :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: "rubin04"Kasia, a.. no jets to jakis pomysła ale wymagał by chodzenia 2 razy na poszukiwania

no co ty
idziesz na pierszy lepszy bazarek
do pierszej lepszej budu ze stanikami i ze skośnookim sprzedawcą

wybierasz najbardziej mięsisty staniczek i już

jak ja to mówie to staniki na jeden raz - i sprawdzaja sie rewelacyjnie :)

na szukanie to sie nastaw na ten porządny stanik

ja wszystkie ładne push upy mam na ramiaczka - jeszcze nie znalazłam bez ramiaczek idealnego

no i juz się martwię  :-|

mona_liza

A czy ja dobrze myśle, że do takiego prostego dekoltu sukni jak ma rubin, to tylko bardotka się nadaje???

riannka

Cytujrubin04, a nie warto kupić sobie pierwszego lepszego stanika typu push up na zorientowanie się już wcześniej jaki będzie efekt

ja nie mogłam znaleźć odpowiedniego na przymiarki w powiedzmy normalnych butikach bieliźnianych to sobie kupiłam takie pierwszy lepszy za pięć złotych  u kitajców  
powiększył mi biust jak należy  

na przymiarkach sprawdził się jak należy - od razu widziałam jaki bedzie efekt końcowy
a teraz na spokojnie mogę sobie poszukać ładnego i fajnego  
a 5-10 złotych to zadne pieniądze więc go nie szkoda itd

Kasia Kobieto ależ Ty masz pomysły  :shock:

Kasia

Cytat: "riannka"Kasia Kobieto ależ Ty masz pomysły

trzeba sobie radzić jak biust mały a fajowego białego stanika bez ramiączek nie mogłam znaleźć  ;-)
a czas gonił  :-P

teraz na spokojnie szukam czegoś specjalnego  ;-)

golinda

Cytat: "Kasia"ja wszystkie ładne push upy mam na ramiaczka - jeszcze nie znalazłam bez ramiaczek idealnego

zamów sobie w VS, ja mam właśnie bez ramiączek push up, trzyma się w miejscu całą noc, choćbyś nie wiem jakie hulanki odstawiała
może szczyt seksu to to nie jest, ale ładnie powiększa i bardzo porządnie się trzyma

salsa

rubin04, jesli masz miec stanik bez ramiączek i chcesz zeby sie trzymał to zasada jest jedna-stanik musi być ciasny pod biustem-jak kazdy stanik zreszta,ale bez-ramiączkowy ciasniejszy

nie wygladasz mi na rozmiar 75! zdecydowanie mniejszy obwód wieksze miski!

dobry stanik to podstawa, zmierz się i bedziemy radzic

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Cytat: "rubin04"inkageo, a no to może jeszcze poczekam - a ten kolor na stronie jest ecri - on bardzo ciemny jest czy taki jak suknie??
Znalazłam fotki w wątku bieliźnianym :) Rozwodziłam się tam na temat rozmiarów lupo.  Stanik pierwszy - 70C, stanik drugi - 75B, stanik trzeci - 70C. Każdy ma inny obwód pod biustem.. Wszystkie pasują ;) Ten 75 B zeszyłam po środku, więc pierwotnie był o 1 cm szerszy.

[ Dodano: 04-02-2008, 17:19 ]
Środkowy stanik jest śnieżnobiały, więc można ocenić odcień tego ecru, raczej był jaśniutki. Jak go znajdę to jeszcze mu się przyjrzę.
Imagine there is no hate

rubin04

A ja myślałam ze tylko buty to będzie pod górkę a tu jeszcze stanik trzeba...
A to takie niezbyt proste chyba...

inkageo

Te staniki z lupo są fajne, bo mają duże kieszonki i w razie potrzeby można do nich włożyć wkładki powiększające. Nigdzie w sklepie nie znalazłam stanika o kroju bardotki z kieszonkami..
Imagine there is no hate

Monika

rubin przyłączam się do wszystkich och i ach - kiecka jest piękna :D a Ty w niej rewelacyjnie wyglądasz!! A co do stanika - to fakt, dobry stanik to podstawa

abkasia

Cytat: "Kasia"ja wszystkie ładne push upy mam na ramiaczka - jeszcze nie znalazłam bez ramiaczek idealnego

no i juz się martwię :-|
ale te sukienki maja tak wyprofilowane gory i talie, ze na 1000% nie mozna pod nimi zgubic stanika. ja mialam taki jak Inki ten srodkowy, ale jakiejs zwyklej firmy. pod sukienka trzymal sie swietnie..

dagi

A ja się zastanawiam, żeby w ogóle nie zakładać stanika, bo te suknie są tak usztywnione, że podobno nie trzeba, czy to prawda?
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

Cytat: "abkasia"ale te sukienki maja tak wyprofilowane gory i talie, ze na 1000% nie mozna pod nimi zgubic stanika. ja mialam taki jak Inki ten srodkowy, ale jakiejs zwyklej firmy. pod sukienka trzymal sie swietnie..

a nie tym się nie martwię

ale nie chce stanika z kieszonkami o jakich pisze inka

chcę stanik taki od razu z wszytą gąbką taki jak u chinoli tylko jakiej normalnej firmy ;)

zrobię fotę to zobaczycie o co mi chodzi, co maja te dziadoskie staiki chinolowe a czego nie mogę znaleźć w normlnych sklepach

Cytat: "dagi81"A ja się zastanawiam, żeby w ogóle nie zakładać stanika, bo te suknie są tak usztywnione, że podobno nie trzeba, czy to prawda?

no nie trzeba w celu podtrzymywania biustu

natomiast w kwestii dodania BARDZO trzeba :)

mary

Kasia, jak tylko znajdziesz coś, co SKUTECZNIE doda to daj znać! Ja dokładnie wiem o co Ci chodzi ;)
Zamówiłam sobie, a w zasadzie N. mi zamówił na allegro ten biustonosz Un bra ale wydaje mi się, że efekt jest dużo słabszy niż pożądany - za mało dodaje  :-P

mika

Cytat: "Kasia"ale nie chce stanika z kieszonkami o jakich pisze inka

ja też nie chciałam z kieszonkami i miałam z wszytym wypełnieniem z sylikonu, trzymał wyśmienicie, ale ja miałam z zapięciem na szyję, bardzo ładnie wypchnął biust do góry :mrgreen:  i zapełnił tam gdzie go nie było a być powinien

inkageo

Ten mój ma tak duże kieszonki (na całą miseczkę), że właziły do nich silikony ale w końcu nie mogłam ich użyć bo miałam pierś zmasakrowaną wysypką.. Znalazłam jeden model gąbczasty (zamiast kieszonki seryjnie wmontowana gąbka) z Naturany, ale wycofywali serię i były tylko rozmiary od 80 wzwyż.. Może ta firma wprowadziła coś nowego..
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: "Kasia"chcę stanik taki od razu z wszytą gąbką

Ja mam co prawda nie z gabka, ale z silikonem. To stanik Schiessera. Jest w zasadzie na mnei za maly, ale jak trzeba to swoje robi :mrgreen:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Znalazłam fotkę tej gąbczasnej Naturany (Rubin staniki tej firmy mają na dole w Kameleonie).
Imagine there is no hate

mika

Cytat: "mayagaramond"To stanik Schiessera.

o właśnie ja też mam tej firmy :mrgreen:

salsa

rubin04, zmierzyła się? przyslij na PW jak nie chcesz tu
ale na 1000% 75 bedzie za duze! wiec nie ma co nawet zawracać sobie głowy

Monika

Cytat: "salsa"na 1000% 75 bedzie za duze! wiec nie ma co nawet zawracać sobie głowy
nawet na 2000% - bo 75 to noszę ja, a jestem jeszcze raz taka jak Ty prawie że ;)

salsa

Cytat: "Monika"nawet na 2000% - bo 75 to noszę ja, a jestem jeszcze raz taka jak Ty prawie że ;)
monia, ja do obwodu 69 cm  zeszłam juz na 60-tki w obwodzie i zastanawiam sie czy nie da sie jeszcze ciasniej:P obecnie ćwicze do tych 60-tek miseczkę E a jak widac biustem nie grzesz a dobra jest:)

mayagaramond

Cytat: "salsa"monia, ja do obwodu 69 cm zeszłam juz na 60-tki w obwodzie

Tez mam 69 i niestety, ale 65 mnie cisnie, mam pozniej czerwone pregi na skorze :shock: Kupilam teraz w Wawie 70D Triumpha i niestety nie jest optymalny, bo fiszbiny sie wbijaja (choc przy przymierzaniu byl wygodny....)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Cytat: "mayagaramond"Tez mam 69 i niestety, ale 65 mnie cisnie, mam pozniej czerwone pregi na skorze :shock:
to próbować dalej
mnie sie moje 65-tki (ktore na początku mojej przygody z dobrym stanikiem były super ciasne) porozciągały i zapinam na najciaśniejsze haftki
jak to kiedyś gdy sama marudziłam ze ciasny stanik - ktoś mi powiedział, że w ciasnym staniku trzeba sie nauczyć chodzić po latach luźnych , to nie przychodzi od razu, na początku tez myślałam ze nie dam rady a teraz po jakiś 7 - 8 miesiącach z dobrym rozmiarem nie wyobrażam sobie powrotu do czasów gdy piersi trzymały się na ramiączkach od stanika albo na miskach i uważałam ze mój rozmiar to 70 C ew. 75 B  :-D  :lol:

to jak chodzić całe życie w kapciach i nagle założyc szpilki:P