Nalonowy Rubin......

Zaczęty przez rubin04, 01 Lut 2008, 18:11:22

panikarola

a kto by sie tam cena przejmowal, jak tu zdrowie psychiczne wchodzi w gre, a w dodatku wybor trafny i jedyny sluszny!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mary

panikarola, znam - osobiście- taką jedną, która ceną się przejmowała. Ale na szczęście Rubin, jak widać, nie musi ;)

mayagaramond

PIEKNIE!!!!!!!!!!!  :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

panikarola

mary_popins, no niekoniecznie - najwidoczniej to nie byla TA  :lol: a rubin bardzo dobrze, ze nie musi i nie powinna wrecz, cos jej sie od zycia nalezy za te doktorata!!

marax

no moze z tym na wylot to sie zapedzilam :oops:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: ale z tym sapaniem to prawda-szczegolnie jak cala sala leci po ciezarki 0,5 kg a rubin bierze 1 kg ->>maraxela jak ta malpa za rubin slepo tez kilogram i sapanie  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

panikarola

Cytat: "maraxela"maraxela jak ta malpa za rubin slepo tez kilogram i sapanie  

to w koncu ktora sapie, przyznaj sie!!

mary

Rubin, biegnij tam jutro i nacykaj fotek z tyłu ;) Będziemy się tu zbiorowo zachwycać!

marax

ja ten ciezarek oddalam po 5 minutach robin dzielnie walczyla jeszcze z 10 minut dluzej sapiac i klnac pod nosem  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

siog

Rubin no w koncu!!!! Bardzo ladna sukienka! nic nie zaslania i welon cudny!
kokardka out :-D

rubin04

Musze wyjsc ale piszcie śmiało. Krytykowac tez!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

ja juz nie pisze, bede robic tzw pozyteczne rzeczy.

Kata

rubin, świetny wybór, ładnie leży i ma Twój wymarzony welon :-). ale kokardki rzeczywiście należy się pozbyć :-)
Pozdrawiam

Kata

gioseppe

super :)
i super, że zdecydowałaś się nie skracać sobie ciałka kokardką :P
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mika

jest pięknie, naprawdę pięknie... ale Rubin !!!!!!!!!!! gdzie jest tył????? ja się pytam gdzie jest tył??? domagam się tyłu absolutnie... i kokardka out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kokardki po prostu mi do Ciebie nie pasują :mrgreen:

rilla

A mneisie super podoba!!! hm mierzyłam nalon i jets piekny! i właśnie tył jest super, więc się tyłem dziewcyzny nei martwcie. Ja w niej wyglądałam śmiesznie, a Rubin wygląda super! nio i i piękny welon, który do Nalona pasuje najlepiej z wsyztskich sukien dotychczas. Aha kokardka w ogóle mi nei pasowała do tej sukni:)
Rubin gratuluję wyboru! długie kolczyki, ładny kok i do boju!

foszek

Rubin to cffaniara  ;-)  specjalnie nie wrzucila tylu zebysmy ja nie stresowaly a pisze jaka to nie jest twarda  :angel:
Slicznie wygladasz i ja tez mowie kokardce: Nei

sierpniowajulka

Jest super!!!! Naprawdę trafny wybór. :) I zajął jedynie 34 (?) strony wątku...  :mrgreen:
Ale warto było! Będziesz piękną PM.

Majeczka

Rubinku piekna ta suknia i Ty tez wygladasz pieknie :) bardzo podoba mi sie tez welon i cena przystepna. w jakim salonie go zamawiasz bo u mnie w la sposie powiedzieli mi 1000zl za bardzo podobny :roll:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Alina

Gratuluję wyboru!! piękna suknia i widać błysk w Twoich oczach na zdjęciach w niej!

twinnie77

rubin, wyglądasz super, a welon jest nieziemski :mrgreen:

W twoim poprzednim wątku miałam wrażenie, że na zdjęciach masz nienaturalnie wysoko podniesione ramiona, nie wiem, czy to tylko tak na zdjęciu, ale tutaj wyglądasz super, ramiona i dekolt pierwsza klasa.

sputnik_sweetheart

Ah,rozmarzyłam się :) super,cieszę się, że wybrałaś i to takie cudo :)

abkasia

rubin04,  PIEKNA SUKNIA I PIEKNIE W NIEJ WYGLADASZ...- CALKIEM SZCZERZE TO MOWIE;)))) :mrgreen:  :mrgreen:

ze_nitka

Rubin jest super :) Przymierzałam Nalona i wyglądałam w nim durnie... przytłoczył mnie strasznie, Ty wyglądasz ekstra, i ten szeroki dół! Jest super ! :D

riannka

Rubin,
ślicznie wyglądasz w tej sukni, kokardce zdecydowanie mówię NIE.
Gratuluje wyboru  :-D