Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eva_luna

Cytat: nionczka w 06 Lis 2008, 13:52:27
Cytat: rubin04 w 06 Lis 2008, 13:39:25

No i piersi urosły mi masakrycznie i nie mogę się z tym oswoić (w przeciwieństwie do zachwyconego tym fakietm M.)

Mam to samo. Na szczescie po poczatkowym szoku troche sie sytuacja uspokoila i nawet nie musialam zmieniac rozmiaru biustonosza. Ale juz bym chciala wrocic do mojego biustu, ale poki co wszystko wskazuje na to, ze bedzie jeszcze gorzej :-(

Nionczka bardzo zazdroszcze, ze nie musialas zmieniac rozmiaru. U mnie to jednye miejsce na ciele, w ktorym pojawily sie rozstepy... obecnie jestem na miseczce F kupionej miesiac temu i juz jest za mala..... oj ja tez marze o powrocie do jakiegos normalnego rozmiaru......

zuzia

Cytat: eva_luna w 06 Lis 2008, 22:51:37

No i piersi urosły mi masakrycznie i nie mogę się z tym oswoić (w przeciwieństwie do zachwyconego tym fakietm M.)

Mam to samo. Na szczescie po poczatkowym szoku troche sie sytuacja uspokoila i nawet nie musialam zmieniac rozmiaru biustonosza. Ale juz bym chciala wrocic do mojego biustu, ale poki co wszystko wskazuje na to, ze bedzie jeszcze gorzej :-(

Nionczka bardzo zazdroszcze, ze nie musialas zmieniac rozmiaru. U mnie to jednye miejsce na ciele, w ktorym pojawily sie rozstepy... obecnie jestem na miseczce F kupionej miesiac temu i juz jest za mala..... oj ja tez marze o powrocie do jakiegos normalnego rozmiaru......

nie bluźnij. ja zaczynam od G....

dragonfly

Cytat: eva_luna w 06 Lis 2008, 22:51:37

m mowi, ze male sie teraz wydaja - jak sie je porowna do wielkosci brzucha   :wall: :wall: :wall:
wziasc i ubic....
a powaznie, to bolaly jak cholera na poczatku, moze ciut urosly, kupilam dwa gooopkowate staniki z h&m i w nich laze caly czas, bo w starych troche niewygodnie mi bylo.... ale ja chce moje cycki sprzed ciazy miec, te jakis dziwny ksztalt maja, i sutki jakies wieksze sie tez zrobily  :green:
cale szczescie rozstepow nie ma (jeszcze ;) )

eva_luna

Zuzia, ale mnie przeraza kupowanie stanika co miesiac :) i w gre wchodza tylko angielskie, kosztujace po 180 zl.... no i dodatkowo przeraza mnie pwnego rodzaju deformacja, w koncu to kilka miesiecy a urosly sporo.
a slowo 'normalny' zostalo bardzo zle uzyte..... chodzilo mi o stary rozmiar :)

Cytat: dragonfly w 06 Lis 2008, 22:58:22
sutki jakies wieksze sie tez zrobily

to tez mnie wkuuuuuuurza i to mocno. a nie dosc, ze wieksze to i ciemniejsze.
powoli piersi zaczynaja przypominac wymiona....

zuzia

eva_luna
szukaj na ebay, wyprzedażach, brastop, undercover - nie muszą kosztować 180 zł.

dragonfly

eva_luna, mnie wlasnie ten ksztal doprowadza do rozpaczy..... i te sutki co je hartuje niby, takie lobrzydliwe sa - az se dziwie, ze sie chlop na mnie patrzyc jeszcze chce  :wall:

eva_luna

Cytat: zuzia w 06 Lis 2008, 23:03:04
eva_luna
szukaj na ebay, wyprzedażach, brastop, undercover - nie muszą kosztować 180 zł.

Zuzia po ciazy zamierzam, ale teraz potrzebuje je na teraz :) i nie mam czasu czekac az przyjda (a co gorsza wymieniac, jesli rozmiar bedzie nie ten) wiec poki co do porodu sie pokatuje i pochodze w tym, ktory mam, z buleczkami u gory :)
A jak rozmiar sie ustabilizuje to wydam cala pensje na ladne i dobre staniki!!

eva_luna

Cytat: dragonfly w 06 Lis 2008, 23:05:08
eva_luna, mnie wlasnie ten ksztal doprowadza do rozpaczy..... i te sutki co je hartuje niby, takie lobrzydliwe sa - az se dziwie, ze sie chlop na mnie patrzyc jeszcze chce  :wall:

moj jest zachwycony, a ja najchetniej bym swiatlo zgasila i pod koldra sie schowala...... dziwni oni jacys....

sweedee

Cytat: tusia w 06 Lis 2008, 22:49:28
sweedee Dzięki Wielkie za wpis do Kalendarza  :thx: :flowers: :D
:piwko:

nie ma za co  ;)
fajnie, ze i mama i córcia się tu udzielają, odlewam  :piwko:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

Kasia

no to i tutaj zuziakowi gratuluję brawo brawo

i cisze się że masz dat czerwcową wyznaczona :)

Chermelle

foszek

Zuzia gratulacje.

P.S. Mnie tez przerazaja moje piersi, jak zaczelam karmic strasznie urosly i mam pelna rozstepow na nich, a przez cala ciaze udalo mi sie uniknac ich :'(

rubin04

To i mnie prosze dopisac do kalendarza - byłam w sobote u lekarza i ten mały robal ma  1 cm, a poza tym wszystko u niego dobrze.

Mój teremin to tak +/-  koniec czerwca.

nionczka

Cytat: foszek w 09 Lis 2008, 14:30:25
Zuzia gratulacje.

P.S. Mnie tez przerazaja moje piersi, jak zaczelam karmic strasznie urosly i mam pelna rozstepow na nich, a przez cala ciaze udalo mi sie uniknac ich :'(

Nie strasz Foszek bo jak tak dalej pojdzie moja mala dostanie butle i juz!

elizapj

rubin ale super!!!
oficjalne gratulacje!

tusia

Cytat: rubin04 w 10 Lis 2008, 12:45:19
To i mnie prosze dopisac do kalendarza - byłam w sobote u lekarza i ten mały robal ma  1 cm, a poza tym wszystko u niego dobrze.

Mój teremin to tak +/-  koniec czerwca.

rubin04  Gratuluję również  :clapping:
W czerwcu widać, będzie kolejne dzieciątko  what
Życie jest dane człowiekowi tylko jeden raz, więc warto je przeżyć tak,
by nie odczuć męczącego żalu po latach spędzonych bez celu...

jusia

rubin zatem oficjalnie gratuluje, no i zycze synka :)  :roza:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

giga

rubin04   Gratuluję!!!!   Może będzie Bliżniakiem. jupi brawo

giga

Cytat: foszek w 09 Lis 2008, 14:30:25
P.S. Mnie tez przerazaja moje piersi, jak zaczelam karmic strasznie urosly i mam pelna rozstepow na nich, a przez cala ciaze udalo mi sie uniknac ich
Tu jest link jakie można stosować kosmetyki na rozstępy piersi,nawet gdy się jest mamą karmiącą.
http://www.we-dwoje.pl/kosmetyki;dla;kobiet;w;ciazy;i;mam;karmiacych,artykul,2855.html

mary

rubin04 dziś usłyszałam od Rilli tę radosną nowinę więc spieszę z gratulacjami! Super!!!  brawo Trzymałam za Ciebie (Was) kciuki  :)

kamu2

Zuzia wyczytałam że jesteś w ciąży,serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

zuzia

elizapj

na naszej klasie jest fotka malego smerfa aji  - kto jeszcze nie widzial:)

zuzia

elizapj

a ja myślałam, że wpisujesz się na listę...