Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

justynaaaa2

patrząc na listę, stwierdzam, że bardzo szybko się rozmnażacie  :mocking:

Basia

Cytat: justynaaaa2 w 04 Sty 2009, 00:12:46

:rotfl: :rotfl:

:beer:
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

brawurka

Cytat: vobi w 03 Sty 2009, 16:13:25
Cytat: brawurka w 03 Sty 2009, 10:48:38
ja mam swoje po kazdej stronie:) i wśród 17 i wśród 16  :dance:

brawurka, toz Maja sie w 2007 urodzila, jest w gronie czworki pionierow z 2007 a nie w 17-tce z 2008! ;)

racja :hmm:

giga

która następna??  Bo niż demograficzny!!! :thumbup:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: giga w 04 Sty 2009, 11:49:38

może tusia? ;D

giga

Cytat: zuzia w 04 Sty 2009, 11:51:29
Cytat: giga w 04 Sty 2009, 11:49:38

może tusia? ;D
masz piwko za to :beer:
chciałabym usłyszeć taką wiadomość

zuzia

ishka82

Cytat: zuzia w 04 Sty 2009, 12:12:09
giga

to stawia  :beer: żeby sie ziscilo :)
Tylko tusia na razie chyba by nie chciała :hmm: Miejcie litość dla dziewczyny :P Dajcie jej wyjść za mąż itd., a nie dzieci od razu :point_lol:

giga

Cytat: ishka82 w 04 Sty 2009, 13:39:16
giga

Tylko tusia na razie chyba by nie chciała :hmm: Miejcie litość dla dziewczyny :P Dajcie jej wyjść za mąż itd., a nie dzieci od razu :point_lol:
Tylko w wierze katolickiej, praktykującej, będąc mężatką można mieć dzieci, chyba najważniejsze ,żeby mieć partnera, a dziecko rodziców.

tusia

giga

hihi, oj bo się ziści  :point_lol: za dużo tylko nie pijcie :rotfl:
Życie jest dane człowiekowi tylko jeden raz, więc warto je przeżyć tak,
by nie odczuć męczącego żalu po latach spędzonych bez celu...

ishka82

Cytat: giga w 04 Sty 2009, 14:26:28
Cytat: ishka82 w 04 Sty 2009, 13:39:16
giga

Tylko w wierze katolickiej, praktykującej, będąc mężatką można mieć dzieci, chyba najważniejsze ,żeby mieć partnera, a dziecko rodziców.
Jasne, ze najważniejsze mieć odpowiedzialnego partnera, nie ważne mąż, czy nie mąż ;) Po prostu nie słyszałam żeby tusia chciała dziecko, a to chyba najważniejsze ;) No i żeby druga strona chciała ;)

gioseppe

dlaczego mój najmilejszy syn nie został przepisany hmmm?:))
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

ishka82

Cytat: gioseppe w 04 Sty 2009, 19:36:09
dlaczego mój najmilejszy syn nie został przepisany hmmm?:))
Pewnie sweedee jeszcze się nie pojawiła ;D

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

jestynka

a u mnie można wpisać Filipa :)
ale dzieciaków się narodzi w tym roku :)

zuzia

jestynka

dzięki :)
Niedługo zuzia u Ciebie będzie wiadomo kto siedzi w brzuszku :)
Chcecie wiedzieć?

zuzia

Cytat: jestynka w 05 Sty 2009, 09:48:21
Chcecie wiedzieć?

chcemy, ale sądząc po ostatnim usg, kiedy młode nam pupe tylko pokazało i nie chciało się nawet do badań ustawić to może być ciężko.

kasiad

u mnie można na chwilę obecną wpisać Aleksandrę  :jejeje: chyba, że nam się cuś odmieni  :blush:

kasiad

Cytat: zuzia w 05 Sty 2009, 09:51:19
Chcecie wiedzieć?

chcemy, ale sądząc po ostatnim usg, kiedy młode nam pupe tylko pokazało i nie chciało się nawet do badań ustawić to może być ciężko.

zuzia jak dzidziuś Wam pupę pokazał :mocking: to może u Ciebie być tak jak u nas, bardzo długo nie wiedzieliśmy, co się urodzi, bo mała ciągle pokazywała nam nie tę część ciała, którą chcieliśmy  :rotfl:

zuzia

Cytat: kasiad w 05 Sty 2009, 13:08:24
Chcecie wiedzieć?

zuzia jak dzidziuś Wam pupę pokazał :mocking: to może u Ciebie być tak jak u nas, bardzo długo nie wiedzieliśmy, co się urodzi, bo mała ciągle pokazywała nam nie tę część ciała, którą chcieliśmy  :rotfl:

u K. w pracy wszyscy zgodnie stwierdzili, że to po tatusiu, bo on też taki niechętny do zdjęć.
a sądząc po mojej mamie - że ze mną w ciązy jadła słodycze (tzn. nie opychała się tylko jej od słodyczy nie odrzucało) to może być dziewczynka :)

kasiad

Cytat: zuzia w 05 Sty 2009, 13:14:15
Cytat: kasiad w 05 Sty 2009, 13:08:24
Chcecie wiedzieć?

u K. w pracy wszyscy zgodnie stwierdzili, że to po tatusiu, bo on też taki niechętny do zdjęć.
a sądząc po mojej mamie - że ze mną w ciązy jadła słodycze (tzn. nie opychała się tylko jej od słodyczy nie odrzucało) to może być dziewczynka :)

u mnie mąż ciągle powtarzał, że to będzie chłopiec, pewnie dlatego tak mówił, że syna by chciał :mocking: a ja stale mówiłam: "patrz, żebyś się nie zdziwił" :rotfl: i cały czas nie wiedzieliśmy, dopóki nie poszłam na zajęcia do szkoły rodzenia, jak położna posłuchała tętna maluszka od razu stwierdziła, że dziewczynka, bo tętno przypominało pędzącą lokomotywę  :mocking: druga położna po jakimś czasie również po tętnie stwierdziła, ze będzie dziewczynka  :point_lol: w końcu po którymś z kolei usg jak nie dawałam spokoju lekarzowi, żeby w końcu powiedział, czy córka czy syn, stwierdził: "to będzieeeeeeeeeeee dziewczynka" :jupi: więc doświadczone położne miały rację  :mocking:
nieśmiało powiem, że brzuszek mam kształtny, okrągły i błyszczący co niechybnie świadczy o córeczce  :P

kasiad

acha i jeszcze jedno, to chyba ostatnio fasolka pisała, jeśli dobrze pamiętam, że bratowa jej mówiła, że będzie miała chłopca, bo dziewczynka urodę zabiera  :mocking: mnie córka niczego nie zabrała, wręcz przeciwnie  :rotfl: :rotfl:

zuzia

mój K. też chciałby pierwszego chłopaka. u mnie w rodzinie pierwsza byłam ja :) u niego - on.
na szczęście jest na tyle przytomny, że jak jego siostra wyraziła życzenie, że ona to chce dziewczynke (u nas) to powiedział, że w tej chwili nikt już a na pewno ona nie ma na to wpływu :)

kasiad

Cytat: zuzia w 05 Sty 2009, 13:46:40
mój K. też chciałby pierwszego chłopaka. u mnie w rodzinie pierwsza byłam ja :) u niego - on.
na szczęście jest na tyle przytomny, że jak jego siostra wyraziła życzenie, że ona to chce dziewczynke (u nas) to powiedział, że w tej chwili nikt już a na pewno ona nie ma na to wpływu :)

u mnie w rodzinie pierwsza była dziewczynka, moja siostra, u męża w rodzinie też pierwsza była jego siostra ;) i u nas też pierwsza będzie córka   :mocking: ale jak siostra S. powiedziała, ze ona chciałaby u nas dziewczynkę, bo sama ma synka i to takiego urwisa, że ręce opadają, to ja sobie w myślach stwierdziłam:" jak chcesz dziewczynkę to sobie zrób" :rotfl: