Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: czarnasia13 w 13 Sty 2009, 10:20:15
Byłam wczoraj na usg i zmienił mi się termin porodu na 17 marzec, no i będzie synuś. :aaaa: Bardzo proszę o zmianę  :thankyou:
ciekawe ktora z nas sie pierwsza rozpakuje :)

giga

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

czarnasia13

rilla też sie doczekacie maluszka, tylko brać się do pracy  ;) co do imienia to jeszcze się wahamy.
abkasia będą zawody  :P
giga dziękujemy :thankyou:

kasiad

Cytat: abkasia w 13 Sty 2009, 11:06:15
Cytat: czarnasia13 w 13 Sty 2009, 10:20:15
Byłam wczoraj na usg i zmienił mi się termin porodu na 17 marzec, no i będzie synuś. :aaaa: Bardzo proszę o zmianę  :thankyou:
ciekawe ktora z nas sie pierwsza rozpakuje :)

pierwsza z Was dwóch rozpakuję się ja  :rotfl: :rotfl: mam przynajmniej taką nadzieję  :pray: :pray: :blush: :blush:

Dodany tekst: 13 Sty 2009, 19:55:29

abkasia właśnie spojrzałam, że Ty masz termin na ten sam dzień co ja, ale fajnie  :jejeje: no to faktycznie ciekawie się zapowiada  :rotfl:

dragonfly

to jak wszystki zmieniaja daty, to ja tez: 28.01 - podobno od zawsze taka date mialam, nie wiem skad ja 30.01 wzielam - tak sie widac interesuje moja ciaza  :knuje:

abkasia

kasiad bo z terminu ostatniej@ to mam na 19, ale od usg z 12 tyg caly czas wychodzi 15 marzec.. ostatnio tez byl 15 marzec.. wiec beda zawody.. :point_lol: :point_lol:

brawurka

dragonfly

ja mam doris i marax - jedna z blizniakami, druga prawie/juz bez krazka...... chyba pojde umyc okna ;)

abkasia

Cytat: brawurka w 13 Sty 2009, 21:52:23
łeeea ja nie mam sie z kim ścigac
z jestynka mozesz sie scigac..

eva_luna

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2009, 21:56:16
ja mam doris i marax - jedna z blizniakami, druga prawie/juz bez krazka...... chyba pojde umyc okna ;)

dragon, ja latalam w szpitalu po schodach na 6 pietro (seria np. 4 wejsc). efekt byl :)

dragonfly

Cytat: eva_luna w 13 Sty 2009, 21:59:34
Cytat: dragonfly w 13 Sty 2009, 21:56:16

dragon, ja latalam w szpitalu po schodach na 6 pietro (seria np. 4 wejsc). efekt byl :)
ja w sumie moge u siebie w bloku polatac, 2 poietra tylko ale moge wiecej serii zrobic ;)
tylko dzisiaj mi sie juz nie chce ;)

eva_luna

ale to chyba lepiej na dluzszy spacer isc.... przyjemniej, a w sumie mycie okna pozyteczne. bedzie 2 w 1 :)

siog

Dragon ty juz na wylocie! Lo matko jak ten czas leci! :ohboy:

dragonfly

siog czekaj, czekaj..... Tobie tez zleci zanim sie obejrzysz ;)
a ja juz sobie wynajduje symptomy przedporodowe: np dzisiejszy bol plecow..... ;)

siog

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2009, 23:20:15
siog czekaj, czekaj..... Tobie tez zleci zanim sie obejrzysz ;)
a ja juz sobie wynajduje symptomy przedporodowe: np dzisiejszy bol plecow..... ;)

nie moge o tym myslec bo zupelnie nieprzygotowana jestem. nawet na wyprzedaze nie wylazlam bo kasy brak, moze w tym tyg chociaz jakies ubranka kupie.
Od wczoraj tez mnie troche plecy pociagnely, juz robi mi sie niewygodnie a ludzie nadal nie widza ze jestem w ciazy!
Dragon a ktos do ciebie przylatuje na porod? chyba nie bedziesz sama?

dragonfly

siog mama przylatuje 27.01 - wiec albo sie zalapie albo i nie na porod ;) Mike przylatuje 9/10.02 wiec na 100% mloda bedzie juz na swiecie - do porodu najprawdopodobnie z sasiadko-kolezanka albo sama -  jak wypadnie 24-26.01 ;)
Najbardziej mi pasuje nadchodzaca niedziele, bo w sobote jeszcze buty upatrzone chce kupic ;)
Dla mlodej nakupilam sporo (niech zyja wyprzedaze) tak ze ma ciuszkow w sumie juz do 12 m-ca. Na pierwszy miesiac juz ma wszystko poprane i poprasowane - nawet sie wzruszylam jak prasowalam te male cosie :) 

Chermelle

dragonfly to zostało rowno 2 tygodnie = 14 dni wow wow

stresujesz sie??

Angie

dragonfly możesz urodzić tego 28. Fajne dziewczyny sie wtedy rodzą  :P

dragonfly

e tam, stresa nie mam - raczej ogromna ciekawosc jak to wyglada ;)
Angelos, na pewno laski z 28 sa super, ale wolalabym ta niedziele jednak.... ;) te plecy cos mnie tak dziwnie bola - zreszta co ja sie znam, mnie nigdy w sumie nic nie bolalo....

martullek

Cytat: Angelos w 14 Sty 2009, 01:03:42
dragonfly możesz urodzić tego 28. Fajne dziewczyny sie wtedy rodzą  :P

ja też pod tym względem polecam 28 stycznia ;)

niewiemjaka

styczniowe dziewczyny sa wspaniale :D:D  :dance:

aaa prosze o update listy narodzin :) po wczorajszym usg prawdopodobnie nasz dzidzius to SYN :) i prawdopodobnie bedzie to Wiktor - jest zdrowy hurra :dance:
termin porodu 9 maj (w sumie tyle wychodzi od dnia zaplodnienia) wiec sie sklaniamy ku tej dacie - na pewno w kazdym badz razie 9-16 maj się będzie działo :)

p.s. zastoj w nerce nadal jest..

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

doris8008

Również proszę o upload - Mikołaj i Tymon 10 stycznia 2009 roku. Po 6 dniach w szpitalu (po nieplanowanym cc - stan przedrzucawkowy, jak się okazało) i przebytych żółtaczkach meldujemy się. 

konwalia