Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: zuzia w 03 Lis 2008, 14:42:00
sweedee
dopisz mnie proszę na czerwiec 2009  :-[

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!  brawo brawo brawo
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

o kurcze moje gratulacje super a na kiedy mamy cie dopisac ??

fasolka1980

Zuzia - fajowsko - wyglada na to ,ze bedziemy rodzic we trzy z Rubin  :hihi:

magdarynka

sweedee
ja sobie mysle co ta brawurka nas goni a tu takie wiesci  brawo Gratuluje Zuziaczku  :clapping:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: maraxela w 03 Lis 2008, 14:51:42
o kurcze moje gratulacje super a na kiedy mamy cie dopisac ??

na razie dokładnej daty jeszcze nie mam. dopiero po kolejnym USG.

zwierzatko_mojej_mamy

ŻEEEE COOOOOOOOOO??????? :D:D:D jajca jak berety baskijskie!!! :D:D:D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

Zuzia, gratulacje!!!! I na dodatek na czerwiec :-) Cudowna wiadomosc!

justynaaaa2

zuzia aaaaaaaaaaaa what what what what what what wiedziałam  :yes: no kurde byłam pewna, że to ciąża cię w domu trzyma  jupi jupi jupi
ale się cieszę, normalnie wiadomość miesiąca już na samym początku  :yeah:

nionczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 03 Lis 2008, 14:54:08
ŻEEEE COOOOOOOOOO??????? :D:D:D jajca jak berety baskijskie!!! :D:D:D

Jak berety baskijskie powiadasz???

magdalinska

Zuziu!!!! super!!!!!!!!!!!! wiedziałam jak przeczytałam o pamiatce z Grecji   :yeah:  ale fajnie   brawo

zwierzatko_mojej_mamy

nionczka hmmm - takie powiedzonko znam... nie maja wiekszych ? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

giga

zuzia wspaniała wiadomość. Dużo zdrówka. !!

ishka82

zuzia, gratuluję przytul :yeah: Świetna wiadomość :clapping: :clapping: :clapping: :dance:

vobi

sweedee

zuzia   brawo  brawo  brawo  brawo  brawo  brawo
gratulacje i trzymajcie sie zdrowo  :piwko: (to oczywiscie soczek z marchewki :))

panikarola

ha! wiedzialam!!!!!!

gratuluje zuziu!!!!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

rilla

Zuzia gratulacje! super wiadomosc!!!!!! no to szykuja CI sie blizniaki:D przynajmniej zodiakowe:)

niewiemjaka

prosze uprzejmie o wpisanie mnie na maj 2009 - gin 16.05 usg 20.05... moze narazie moje wyliczenie 17 maj 2009 :D

Zuzia gratulacje! wyczytalam w Grecjowych wspominkach:) super!

nionczka

Brakuje na liscie:
Niewiemjakiej
Rubina
Zuzi
Fasolki...

Kto sie jeszcze ukrywa???

Strefa czeka na przynajmnije 22 dzieci  :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

ishka82

Cytat: nionczka w 03 Lis 2008, 15:58:02
Brakuje na liscie:
Niewiemjakiej
Rubina
Zuzi
Fasolki...

Kto sie jeszcze ukrywa???

Strefa czeka na przynajmnije 22 dzieci  :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Brakuje jeszcze już narodzonych, dużych :point_lol: dzieci gigi. Może zechciałaby się wpisać na listę :)
No a "nowych" bobasów rzeczywiście dużo :yeah: :yeah: :yeah: Na prawdę możemy zacząć negocjować rabaty u sprzedawcy owiec ;;) No i kupować hurtowo oczywiście :lollol:

vobi

Cytat: ishka82 w 03 Lis 2008, 16:14:34
No a "nowych" bobasów rzeczywiście dużo :yeah: :yeah: :yeah: Na prawdę możemy zacząć negocjować rabaty u sprzedawcy owiec

albo u sprzedawcow wycieczek do Grecji... cos jest w tamtejszym klimacie chyba ;)

salsa

zuzia

no , wreszcie moge złozyć oficjalne gratulacje!!!!!!!!!!! juz mnie skrecało od trzymania jezyka za zębami lol
Zuziaku, bardzo sie cieszymy ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

dragonfly

zuziak ale zes mnie zaskoczyla  :surprise: pozytywnie bardzo znaczy sie!!!!!!
GRATULUJE  brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Angie

zuziak gratulacje i tutaj!!  brawo Jak się czujesz?? Z ciąża wszystko w porządku??

zuzia

Cytat: Angelos w 03 Lis 2008, 17:34:09
zuziak gratulacje i tutaj!!  brawo Jak się czujesz?? Z ciąża wszystko w porządku??
czuję się... dziwnie.
na początku to wszystko było tak jakby "obok mnie". nie miałam mdłości, nic się nie działo.
później miałam plamienia, ostry dyżur etc. no i 2 tygodnie w domu. brzuch mnie koszmarnie bolał (to podobno normalne - tak mi powiedziała ginka) i taka ciągła niepewność co dalej.
teraz jest lepiej. ale niestety poznałam co to zgaga (wrrr..) i mdłości (ale bez puke).
no i po 2 tygodniach niewychodzenia z domu szybko się męczę. ale to akurat do pokonania jest :)

Angie

Cytat: zuzia w 03 Lis 2008, 17:56:51
Cytat: Angelos w 03 Lis 2008, 17:34:09
czuję się... dziwnie.
na początku to wszystko było tak jakby "obok mnie". nie miałam mdłości, nic się nie działo.
później miałam plamienia, ostry dyżur etc. no i 2 tygodnie w domu. brzuch mnie koszmarnie bolał (to podobno normalne - tak mi powiedziała ginka) i taka ciągła niepewność co dalej.
teraz jest lepiej. ale niestety poznałam co to zgaga (wrrr..) i mdłości (ale bez puke).
no i po 2 tygodniach niewychodzenia z domu szybko się męczę. ale to akurat do pokonania jest :)

Zuzia to widzę, że zaczęło sie od problemów  przytul  Mam nadzieję jednak, że teraz juz bedzie ok.

Ja tez łapie doły, bo u mnie to juz 16 tydzień a lekarka ciągle mi mówi że jest zagrożenie poronieniem.

Teraz dostaje co 5 dni zastrzyk i tyłek strasznie boli  :'(

A co do  puke  to ja tez miałam straszne mdłosci całodniowe ( w zasadzie wciąż mam), ale pawia ani razu.