Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

inkageo

Ta spódnica na żywo super faluje i fajnie wygląda jasna podszewka. Aż dzisiaj mechanik odwiózł mnie do biura, a później po mnie przyjechał, żebym mogła odebrać auto, a mówiłam, że sobie poradzę :D Poprzednio byłam w dżinsach i dymałam z buta :D
No ale wreszcie mam czujniki tył i przód :D
Imagine there is no hate

ishka82

Cytat: inkageo w 08 Sie 2014, 22:40:52No ale wreszcie mam czujniki tył i przód Cheesy
ile Cię ta przyjemność kosztowała?
edit: poszłam z tym na ploty ;)

ishka82

pomyłka ;)

inkageo

Ishka 720 zł z lakierowaniem.
Na allegro są zestawy 8 czujników już za 100 zł, ale facet powiedział, że badziewia mi nie zamontuje. 320 zł czujniki, 400 zł robocizna. Nie mam gwarancji, że one tyle faktycznie kosztowały..no ale zaufałam ;) Nikt mi nie chciał tego zrobić, wszędzie urlopy, a z przeprowadzeniem przewodów jest dużo roboty. Pół auta trzeba rozebrać. Nie sądziłam, że to będzie miesiąc jeżdżenia po warsztatach  :crazy:
Imagine there is no hate

ishka82

inkageo, o fak, sporo...to ja jednak wolę ich nie mieć lol do tej pory jeździłam bez, to i teraz będzie ok :D

ddu

asos świetna!
jak 11, jak na stronie 15,71????

:P

justynaaaa2

ja widzę 11
świetna jest, zamówiłabym sobie ale nie mam jak z telefonu, napisałam do zośki żeby mi zamówiła, może nikt nie wykupi do jutra ;)
INKA mówisz że ona taka luźniejsza?

Dodany tekst: 08 Sie 2014, 22:53:56

spódnica też fajna :)
no i super opalenizna

ddu

Przypomnijcie mi, tam jest dostawa gratis? Też bym chciała n też z telefonu nie mogę:)

inkageo

Justa, tak luźna jest.
Ddu pewnie Ty masz cenę w euro a my w funtach. Dostawa gratis :) Ale zwrot już nie, trzeba płacić za odesłanie do Anglii i to wychodzi dosyć drogo jeżeli ciuch jest ciężki, odesłanie butów sporo kosztuje, ja odsyłam tylko jak jest lekkie i da się listem, a nie paczką.
Imagine there is no hate

Justynna

Fajna ta sukienka, też bym zamówiła, ale jeszcze nigdy nic nie zamawiałam z Asos.

ddu

dzięki, inka

gdybyś miała jeszcze coś dla mnie, dawaj znać ;)

tiliam

Ja bym koszulę wpuściła w spódnicę tylko ;)
A opalenizna super, ja zawsze mam blade nogi buuu
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

zamówilam ta inkowa czarną ale roz M po porodzie nie bede rozykowac XS :)

didi_loczek

ziuta pytałam o spódnicę w Zarze, u nas już jej nie było :(.

ziuta

Cytat: didi_loczek w 09 Sie 2014, 16:17:41
ziuta pytałam o spódnicę w Zarze, u nas już jej nie było :(.
didi, dzięki serdeczne :beer:

mayagaramond

Kupiłam moja pierwszą tiulowa spódnicę,nie mam foty, ale mam fotę w tej, której niestety nie kupiłam ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

mayagaramond

mika nie mam gdzie jej założyc...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

pieeeeekna, :D :D jak nie masz to szkoda, ale ja bym kupiła,moze sie przyda :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

wrobelek0403  czy chcesz nam cos powiedziec ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

hahahaha lol lol

nie, jeszcze nie :D

Dodany tekst: 17 Sie 2014, 15:51:53

aaaa, goga, mi chodziło o to, ze "na miejscu mai bym kupiła, kto wie, moze sie przyda" :D nie myslałam o sobie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

a miejscu Mai tez bym zanabyła :)

ale zaraz mi się z tobą skojarzyło :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

callja

maya, spódnica jak marzenie...
och, ach, miód i orzeszki :dreaming:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

aniak1211

inkageo

Moja tiulowa, miałam ją na sobie na chrzcinach, ale tak średnio jestem z niej zadowolona.. Na zdjęciach z lampą brzydko wygląda. Ta na Mai super, ale rzeczywiście ciężko o odpowiednią okazję..
Imagine there is no hate