Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

ddu

maya, obłędna!!!!!
droga?

Dodany tekst: 17 Sie 2014, 22:35:32

i pokaż tę, kt. kupiłaś

mayagaramond

Kupiłam lol Zakup został przysponsorowany :)

Pójdę do opery ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

hahahah :D i bardzo dobrze :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

ddu 690 złoty.

Ta drugą pokaże jak będę w domu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

Sporo, ale jest piękna:) niech się dobrze nosi

callja

Cytat: inkageo w 17 Sie 2014, 23:21:37Ta na Mai super, ale rzeczywiście ciężko o odpowiednią okazję..
Ja bym w niej pokoncertować mogła :knuje:
Abstrahując od faktu, że spódnic koncertowych mam z dziesięć lol lol Większość to okazje wygrzebane w necie za grosze ;) niektóre to "spadki" po koleżankach, które w międzyczasie zmieniły rozmiar... Tylko jedną sprawiłam sobie na miarę - z dwumetrowym trenem :D
I długą, i krótką tiulówkę chętnie przytuliłabym, ech, ale najpierw ważniejsze wydatki. "Szafo, moja szafo, gdzieś ty, gdzieś ty jest?" :rotfl:
Jak będzie szafa, to będzie miło ją zapełniać, o!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mayagaramond

A to druga, jest brzoskwiniowa.

fasolka1980

zosia2007

mayagaramond

Jest z dwóch warstw, ale ładnie sterczy ;)

Widać, że tiul tiulowi nierówny, bo biała kupiona na bal przebierańców jest z 4 Warstw ale wcale nie sterczy.

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

malutenka

A to ja się też pochwalę. Tymi ręcami uszyte, łzami oblane oraz przekleństwami, które światła dziennego ujrzeć nie powinny :D Koszt: 6,8mb materiału i moje nerwy. Sorry, że tak na chama obcięte, ale to otwarte są i innych ludzi wrzucać nie bedę

mayagaramond

callja

malutenka, zdolna bestio!!
Żebym ja szyć potrafiła, chlip, chlip...

salsa

malutenka :bravo: :bravo: :bravo:
uszyjesz tez dla mnie :D ??

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

callja

Cytat: salsa w 21 Sie 2014, 00:08:11uszyjesz tez dla mnie
No to już są dwie chętne, chłe chłe ;)

ddu

ale jaka wiosna???? panie, jesień idzie!

salsa

malutenka

Cytat: salsa w 21 Sie 2014, 00:08:11uszyjesz tez dla mnie
pewnego pięknego dnia jak się dorobię maszyny, bo ja to wszystko w rękach szyłam :D

salsa

Cytat: malutenka w 21 Sie 2014, 12:09:49bo ja to wszystko w rękach szyłam Cheesy
aaaa !! szalona

callja

Cytat: malutenka w 21 Sie 2014, 12:09:49pewnego pięknego dnia jak się dorobię maszyny, bo ja to wszystko w rękach szyłam
Niezadługo mam dostać maszynę od macochy (ma dwie na stanie, to chce mi jedną wspaniałomyślnie odstąpić ;) ), możemy się umówić na wrocławskie szycie :D