Wiosna w szafie :)

Zaczęty przez mayagaramond, 11 Lut 2014, 10:24:13

damka

na te buty polowałam, świetne !

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

Buty nie moja bajka, ale spodnie super na Tobie wyglądają - dużo lepiej niż na zarowej topielicy :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

salsa

Maya fajna stylizacja z tym sweterkiem :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: szelma w 30 Lip 2014, 08:56:17ale spodnie super na Tobie wyglądają - dużo lepiej niż na zarowej topielicy

dzieki :) Na niej te spodnie wisza i jeszcze z tym swetrem wyglada jak poltora nieszczescia ;)

Dodany tekst: 30 Lip 2014, 10:30:01

Cytat: salsa w 30 Lip 2014, 10:44:43Maya fajna stylizacja z tym sweterkiem

sweterek jest z MNG, tez niedawno kupiony na przecenie, jest z lnu, bardzo fajnie sie nosi.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 30 Lip 2014, 11:29:35Na niej te spodnie wisza

na mnie tez wisiały :/ a szkoda, bo fajne.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 30 Lip 2014, 11:37:13na mnie tez wisiały :/ a szkoda, bo fajne.

no ja kupilam XS, one troche wisiec musza, to nie rurki.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 30 Lip 2014, 11:01:06

no ja kupilam XS, one troche wisiec musza, to nie rurki.

wiem, ja mierzyłam M, bo to była ostatnia sztuka w poznaniu :/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 30 Lip 2014, 12:04:19wiem, ja mierzyłam M, bo to była ostatnia sztuka w poznaniu :/

aha... szkoda.

W ogole to przymierzalam tez wczoraj ubrania z dzialu dzieciego lol Pasowaly, ale w koncu nie kupilam.

marcheewka

chciałam kupić sukienki na lato/wakacje - jakieś lekkie, zwiewne.
Przeszłam chyba wszystko i nic! Tzn są, ale wszystkie małe i krótkie!

Potrzebuje takiej w rozm 40 i takiej do kolana, nie bardzo krótkiej i nie bardzo szerokiej, rozkloszowanej

widziałyście gdzies? Do jakich sklepow mam iść, bo juz sama nie wiem

ddu

Marchewka, ja też szukałam, jeszcze chciałam, żebym mogła w niej karmić - bezskutecznie

OlaFasola

marcheewka, Ty chyba jesteś wysoka, tak? I tu jest problem, większość sukienek jest za krótka albo bardzo za krótka. Kupiłam w tym roku 2 w Reserved, ale do kolan nie sięgają. Są do połowy uda, ale to i tak lepiej niż większość.

ziuta

marcheewka, a oglądałaś top secret? jakością nie powalają, ale za to mają teraz genialne przeceny ;D ja za 2 sukienki, 2 spódnice i portfel zapłaciłam ostatnio 208 zł
dużo jest krótkich, ale czasem udaje się wyłowić coś dłuższego
o, np. tu, długość 95 cm to już dość przyzwoita ;) i jest rozmiar 40
http://www.topsecret.pl/sukienka-damska---sukienka-rozszerzana-do-pracy-elegancka-na-co-dzien-na-impreze-ssu0980-top-secret,26513,165,pl-PL.html#productTabSizes

szelma

Brrr, skład mnie odrzuca od ręki.

marcheewka

Cytat: OlaFasola w 03 Sie 2014, 11:00:00
marcheewka, Ty chyba jesteś wysoka, tak? I tu jest problem, większość sukienek jest za krótka albo bardzo za krótka. Kupiłam w tym roku 2 w Reserved, ale do kolan nie sięgają. Są do połowy uda, ale to i tak lepiej niż większość.

nie wysoka, mam 167 cm wzrostu.
Tylko, że wszystkie sukienki sa albo bardzo krótkie, albo przed kolano.

Dodany tekst: nie, 3 sie 2014, 15:30:40

Cytat: ziuta w 03 Sie 2014, 11:47:22
marcheewka, a oglądałaś top secret? jakością nie powalają, ale za to mają teraz genialne przeceny ;D ja za 2 sukienki, 2 spódnice i portfel zapłaciłam ostatnio 208 zł
dużo jest krótkich, ale czasem udaje się wyłowić coś dłuższego
o, np. tu, długość 95 cm to już dość przyzwoita ;) i jest rozmiar 40
http://www.topsecret.pl/sukienka-damska---sukienka-rozszerzana-do-pracy-elegancka-na-co-dzien-na-impreze-ssu0980-top-secret,26513,165,pl-PL.html#productTabSizes

ale ja na wakacje chciałam, taką urlopową bardziej, na luzie.
W tej czułabym sie jak do kościoła ;)

ta mi sie podoba, ale krótka oczywiście

http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-bawelniana-sukienka-na-podszewce-rozszerzana-do-pracy-elegancka-na-co-dzien-ssu1037-top-secret,29235,165,pl-PL.html#color=KOLOR_5

ddu

u nas już nie ma TS
calla mi znalazła spódniczkę, pojechałam... sklep zlikwidowany

ziuta

marcheewka, ta sukienka z Twojego linka ma w rozmiarze 40 długość 95 cm, to nie jest krótka sukienka :hmm: na modelce wygląda na krótką, bo modelka ma pewnie z 180 cm wzrostu ;D zmierz sobie centymetrem na płasko Twoje sukienki, w których Ci odpowiada długość i porównaj, dla mnie 95 cm już jest ok

Dodany tekst: pon, 4 sie 2014, 11:53:01

Cytat: ddu w 03 Sie 2014, 22:40:37
u nas już nie ma TS
calla mi znalazła spódniczkę, pojechałam... sklep zlikwidowany
ddu, a nie możesz kupić online? u nas też dwa sklepy stacjonarne zlikwidowali

ziuta

szukam takiej spódnicy...
to zara, kolekcja wiosna/lato 2014, przegapiłam cholera, uznałam, że przed wczasami nie potrzebuję, a jak wróciłam z wakacji, to już ich nie było
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

szelma

Patrzyłam na stronie, ale nie ma jej już.

zuzia

a w sklepach stacjonarnych? może jeszcze gdzieś na wyprzedaży się trafi.

ziuta

zuzia, no stąd właśnie prośba, gdyby ktoś zauważył u siebie, to można brać w ciemno (rozmiar xs albo s, m też mogę spróbować, bo ona chyba była ściągana gumką)
u mnie w okolicy już szukałam i nie ma ;D

ddu

W Toruniu nie ma, szukałam spódnic i mi pokazali wszystkie, jakie były.. Tej nie było na pewno