Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

Norka

Cytat: wrobelek0403 w 13 Wrz 2012, 19:47:28
ja bym przytuliła cos krótkiego na jesien. :knuje:
Mój zarowy miał identyczny krój, bardzo wygodny był.

Dodany tekst: 13 Wrz 2012, 19:49:58

Cytat: golinda w 13 Wrz 2012, 20:48:21ja mam piękne jesienne "futerko" coś a la karakuły z Solara
I z czym je nosisz?

elve

ja trzy poprzednie sezony przechodziłam w cieniutkim flauszowym płaszczyku
wychodzi na to ze z samochodu nie wychodzilam :rotfl:

golinda

Cytat: Norka w 13 Wrz 2012, 20:49:37I z czym je nosisz?

do spodni, spódnicy ołówkowej, szpilek, kozaków

czy o co pyta kuma? ;)

wrobelek0403

Cytat: Norka w 13 Wrz 2012, 20:49:37Mój zarowy miał identyczny krój, bardzo wygodny był.

ja miałam teraz podobny w fuksjowym kolorze, niestety troche sie juz zmechacił, ma 3 lata jak nic :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Norka

Cytat: wrobelek0403 w 13 Wrz 2012, 20:55:57ja miałam teraz podobny w fuksjowym kolorze, niestety troche sie juz zmechacił, ma 3 lata jak nic
Istnieje pewna szansa, że mamy ten sam :rotfl: Mój kupiony we Włoszech i rok starszy (wtedy zobaczyłam, że do PL wpychają stare kolekcje :crazy:)

Cytat: golinda w 13 Wrz 2012, 20:51:11do spodni, spódnicy ołówkowej, szpilek, kozakówczy o co pyta kuma?
No o to właśnie, ale ty masz same eleganckie ciuchy. Do tregginsów i wełnianej spódnicy futrowe raczej nie pasi?

golinda

Cytat: Norka w 13 Wrz 2012, 20:59:54Do tregginsów i wełnianej spódnicy futrowe raczej nie pasi?

to futerko jest naprawdę eleganckie, nie pasuje ani do dżinsów specjalnie ani to jakichś luźnych szmat
a jak ładnie będzie z nową torbą :dreaming:

wrobelek0403

Cytat: Norka w 13 Wrz 2012, 19:59:54
Istnieje pewna szansa, że mamy ten sam :rotfl:

raczej nie, bo ja mam made in poland z jakiegos butiku :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

Cytat: Norka w 13 Wrz 2012, 20:04:27
I lepiej na tym wyszłaś ;D

cenowo na pewno :D  jest wełniany 80%, za to w zarze musiałabym dac z 700 zł, a dałam 300 :D

Norka

Cytat: wrobelek0403 w 13 Wrz 2012, 21:36:51w zarze musiałabym dac z 700 zł, a dałam 300
Mój Zarowy był za 89 euro (wtedy był ten spadek wartości do 3,2), też 80% wełny, więc wychodzi podobnie. Tylko w PL Zara taka droga ;D

konwalia

ja mam takie coś ze stójką szare z lumpa za 50zl, wiec wszytskie pobiłam ;)

wrobelek0403

Cytat: Norka w 13 Wrz 2012, 20:51:44
Mój Zarowy był za 89 euro (wtedy był ten spadek wartości do 3,2), też 80% wełny, więc wychodzi podobnie. Tylko w PL Zara taka droga ;D

no niestety, niektóre ceny to sa z sufitu :crazy:

mary

bo Zara udaje sklep ekskluzywny, więc ceny muszą też mieć z wyższej półki ;)
Mam z Zary 2 płaszcze (jeden z nich był w zeszłym sezonie kupowany przez kilka dziewczyn z forum, na pewno Kasiad i Golindę), nie powiedziałabym, że są jakiejś wyjątkowo dobrej jakości.

inkageo

Ale zara ma super wzory za to ;D
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: mary_popins w 13 Wrz 2012, 22:53:40(jeden z nich był w zeszłym sezonie kupowany przez kilka dziewczyn z forum, na pewno Kasiad i Golindę)

o zapomniałam, że mam ten śliczny płaszczyk. fajnie :)

mary

Golinda, jak mogłaś zapomnieć o takim ładnym płaszczu? Chyba masz za dużo ubrań ;)

golinda

Cytat: mary_popins w 14 Wrz 2012, 09:40:19
Golinda, jak mogłaś zapomnieć o takim ładnym płaszczu? Chyba masz za dużo ubrań ;)

o futerku tez zapomniałam ;)

ddu

Cytat: golinda w 13 Wrz 2012, 19:48:21
ja mam piękne jesienne "futerko" coś a la karakuły z Solara

dzięki za przypomnienie, idę jutro na "wesele", będzie w sam raz!

wrobelek0403

a ja bylam dzis w mohito, zmierzyłam fure ciuchów i nedza. fajnie lezały tylko sukienka i spodnica w kolorze buraka, bleeee :zly:

inkageo

Nowa stylizacja ze starych szmat :) Jedyny plus zimna i jesieni ;)
Imagine there is no hate

magdalinska

ale ta torebka jest piekna  :dreaming:

golinda

taaak! i jak pięknie pachnie! ciągle ją wącham :D

mayagaramond

Cytat: golinda w 17 Wrz 2012, 10:42:13taaak! i jak pięknie pachnie! ciągle ją wącham

to klej ;) lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"