Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 25 Wrz 2012, 22:41:49Widziałam cię w wielu pięknych kieckach w których wygladalas rewelacyjnie.
Ta taka nie jest, taki ładny habit.
calkowicie sie zgadzam - jak mlodsza siostra, ktora cyckow nie chce pokazac, nog wlasciwie tez nie, talie i dupe szczelnie przykrywa, ale kupila podobna kiecke jak seksi starsza siostra, bo tak bardzo chciala super wygladac i sie okazalo, ze jest na nia za niska i talia wypada w udach, a koniec kiecki w lydkach ;) tylko nie wyszlo ;) przepraszam :)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Jasne, że wisior pasuje :beer:
Tutaj już trochę normalniej proporcje góry wyglądają:
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,7951.msg1286282.html#msg1286282
U mnie naprawdę dominują biodra i łydy, góra nigdy :D
Imagine there is no hate

aja

ale  wow kolor swietny kiecy
bardzo mi się podoba
skad ?????
ale ide doczytać

Dodany tekst: 25 Wrz 2012, 22:06:55

Cytat: yoy w 25 Wrz 2012, 22:37:16jest za długa
to tez moja pierwsza myśl

golinda

na telefonie nie widziałam, ale tu też odnoszę wrażenie, że tułów dłuuugi
i coś nie gra.
bluzka z białymi mi się za to podoba :)

inkageo

Ej no ale Ty mój tułów znasz, różne rzeczy można o nim powiedzieć, ale nie ma takiego ciucha, który by go tak wydłużył :D To tylko zdjęcie robione z góry, no :D Na drugim już aż tak nie jest ;)

Dodany tekst: 25 Wrz 2012, 22:21:43

Pięknie leży ta sukienka, mówię Wam  :mocking:
Imagine there is no hate

golinda

no to wina zdjęcia na pewno
ja w tej zielonej na zdjęciu lepiej niż na żywo
tu z kolei tułów krótkiiiiii
jak oni szyją te szmaty?

siog

Inka sukienka wg mnie piekna. ja wierze ze zdjecia robione z gory komorka i perspektywa inna

inkageo

Dzięki! :beer:
Czuję, że Was nie przekonam, bo znowu zdjęcie z góry, ale jak opuszczę telefon, to wychodzi tylko od kolan do góry :D To jest wersja na 10 stopni ;) Pończochy są szare, nie takie ciemne, sweterek szary i paznokcie. Jak się dzisiaj doczekam 25 stopni to zdejmuję sweterek i pończochy ;) Na razie nikt mnie nie namówi :D
Beżowy żakiet lepiej wyglądał, ale to za elegancko na dzisiaj ;)
Imagine there is no hate

zosia2007

inka swietna sukienka ;D

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: Kasia w 25 Wrz 2012, 22:02:40akoś nieproporcjonalnie tulow ci wygluza

tak, talia jest za nisko

Dodany tekst: 26 Wrz 2012, 09:12:43

koszula jest swietna!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

fasolka1980

golinda

aja

o faktycznie super!

Dodany tekst: 30 Wrz 2012, 21:48:30

w butiku mniej jest tych nowości
a ja pardzo potrzebuję taki fascynator/toczek jak na zdjęciu, w takim kolorze

callja

Kurczę, aja, niewiele widać...

Nawet szukałam na swojej ulubionej stronce z dodatkami "naglownymi", ale tam raczej opaski niz fascinatory...

golinda, ładne te tegoroczne ciuchy Zapały, ale ceny nie dla mnie :/ wzdycham smętnie za jedną sukienką z wyprzedaży + paskiem ze wstążką, ale raczej nidyrydy - ale co tam, popatrzeć sobie mogę :P
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

damka

ddu

aja aja, fajne toczki robi marta ruta. ale mam też znajomą, kt robi fajne i zdecydowanie tańsze niż panie projektantki. jeśli chcesz namiar, odezwij się na prv

salsa

Cytat: golinda w 01 Paź 2012, 12:47:34
Inka kupowała

ale chyba nie była zadowolona, cos sie tam zle układało chyba....
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

ja uważam, że są za drogie biorąc pod uwagę materiały - nie jest to nic super ekskluzywnego, a 400zł trzeba zapłacić
w Warszawie ma butik, można mierzyć

inkageo

No właśnie lipa, niby się dobrze wymierzyłam, a sukienka była za mała, poszerzała ją, ale to nie poprawiło za bardzo sytuacji, zwrotów nie ma jak się na wymiar szyje, na allegro ją sprzedałam.

Dodany tekst: 01 Paź 2012, 13:26:08

A brałam na wymiar bo ona kiedyś 34 nie miała, no i w jej tabeli rozmiarów w pasie jakoś grubawo, a te sukienki przecież bazują na talii i muszą być w niej dopasowane..
Imagine there is no hate

niewiemjaka

aaa wracając do turkusowe/zielonej sukienki inka - mi się bardzo podoba ten przedłużony odwłok, lubię takie! ;)

inkageo

A dzisiaj w niej jestem w wersji z czarnym (pończochy, zamszowe czarne buty i skórzana kurtka), też mi się podoba :)
Imagine there is no hate