Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Plaszcz jesienny taki kupilam:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

suegro

Płaszcz fajny, ale buty też mi się podobają, skąd?
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

mobka

Buty jakiejs polskiej marki Laura Rosa. Ale bardzo wygodne, choc ja w nich tylko po biurowych powierzchniach potrafie chodzic.

konwalia

mobka

Mam zamiar botki do niego kupic. I rurki spodnie i powinnam brzuch upchac ;D

aniak1211

aja

bardzo fajny płaszcz

Dodany tekst: 03 Wrz 2012, 09:35:55

jest sporo fajnych sukienek po sklepach ale wszystko w ciemnych kolorach :( a szkoda
myślałam, że po tak kolorowym sezonie letnim jednak zqqQ COś kolorowego zostanie

malutenka

http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/Kolekcja/Spodniedinsy/12/710412121/ wczoraj kupiłam. Nareszcie mam parę spodni, które są jednocześnie dobre na długość/w pasie/ nie zjeżdżają przy siadaniu ukazując moją dupę. No i są za 99, nie za 149 jak na stronie :)

mobka

Cytat: malutenka w 03 Wrz 2012, 09:42:05
http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/Kolekcja/Spodniedinsy/12/710412121/ wczoraj kupiłam. Nareszcie mam parę spodni, które są jednocześnie dobre na długość/w pasie/ nie zjeżdżają przy siadaniu ukazując moją dupę. No i są za 99, nie za 149 jak na stronie :)

Ale z przodu tez sie wysoko koncza, nie?

malutenka

jusia

mobka gdzie nabylas ten plaszcz? bardzo ladny :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mobka

Jusia, to Reserved.

Malutenka, to dla mnie bylaby kicha, niecierpie jak mmi sie w pasie spodnei przy siedzeniu wpijaja. Wole jak robia to w polowie drogi do pepka patrzac od dolu ;) Ale fajnie, ze tobie odpowiadaja :)

malutenka

Cytat: mobka w 03 Wrz 2012, 12:44:13Jusia, to Reserved.
chyba w H&M są dżinsy podwyższone bardziej z tyłu, ale nie dam głowy. Mnie bardzo sie podobaja, szczególnie, że mam sporo takich luźnych koszulek kończących się na wysokości pępka i dzięki temu goły brzuch mi nie wyłazi

mobka

Cytat: malutenka w 03 Wrz 2012, 12:09:47
chyba w H&M są dżinsy podwyższone bardziej z tyłu, ale nie dam głowy. Mnie bardzo sie podobaja, szczególnie, że mam sporo takich luźnych koszulek kończących się na wysokości pępka i dzięki temu goły brzuch mi nie wyłazi
Teraz to i tak musze celowac w inny asortyment, ale dobrze wiedziec.

OlaFasola

mobka, bardzo ładny płaszczyk i buty też fajne :)

ddu

Cytat: Norka w 02 Wrz 2012, 18:19:04
Roger, Ma'am ;) A jakby ci wpadł w oko jakiś kolorowy bardziej akceptowalny, to mogłabyś wkleić?
ja mam z bialconu z zeszłedgo roku. taka magenta czy coś
ale gładki

Dodany tekst: 03 Wrz 2012, 13:22:05

mobka, super wyglądasz! ładnie ci w tych butach, zazdroszczę

salsa

mobka, bardzo ładnie wyglądasz, szczuplutka jestes i do twarzy CI w tym kolorze :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

pierwsza aji swietna, oczywiscie cena koszmarna, czy ta zara jednak nie przesadza ostatnio?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl