Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

ziuta cudowne :D ide dzis do zary :D

Dodany tekst: 09 Sty 2013, 15:51:33

didi_loczek ja mam z zeszłego roku podobne i sa fantastyczne, chce drugie zeby były na zapas :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

wrobelek0403, a jak z rozmiarami w Zarze? Bo może zamówię z odbiorem w sklepie  :knuje:

ziuta

Justynna, ja zamowilam rozmiar wieksze niz zwykle i sa ok
te z zeszlego roku, o ktorych pisze wrobelek, tez musialam wziac rozmiar wieksze, mimo ze np. polbuty w zarze kupuje w swoim zwyklym rozmiarze ;D

didi_loczek

wrobelek0403 mówisz że są okej?  :hmm: Bo ja przeważnie tylko skórzane, w innych cierpię katusze.

salsa

Ziutka super zakupy i tez bym chetnie nabyła te sandałki, na wiosne/lato beda mi potrzebne :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

didi_loczek tak i byłam zaskoczona, bo ja tez w nieskórzanych butach chodzic nie moge :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

powiedzcie mi jaki kolor czapki do tej kurtki?
kupiłam białą i chyba nie bardzo, sama nie wiem :hmm: wymienić? na który kolor z tych w aukcji?
http://allegro.pl/cz01-czapka-naturalny-pompon-tylko-tu-hit-sezonu-i2886089374.html

inkageo

Biała jest ok, grafit też :)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

ziuta mi się wydaje że biała pasuje :) ale fajna ta czapka, fajny pompon :D chyba sobie zamówię ;)
tylko nie wiem czy czerwoną czy grafitową  :knuje:

wrobelek0403

ziuta, a moze taka?

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/czapki/czapka_damska/40/0/5

kupiłam dzisiaj, ma piekny kolor :)

Dodany tekst: 11 Sty 2013, 19:59:51

ja za to kupiłam dzis czapke, pasek, majtki, rekawiczki (do wymiany po w domu sie okazało, ze guzik urwany, grrr), dwie pary spodni, niestety jedna do oddania, to które ?? ;)

a w ogóle to dzis zauwazyłam, ze mi cos spodnie wiszą na tyłku :headbang: sprawdziłam w domu i wszystkie mi tak sie marszcza, chyba mi tyłek splaskaciał :crying:

golinda

inkageo

Drugie lepsze!

Siog kurtka jest boska!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

siog piekna ta kurtka  :thumbup: :thumbup: top tez fajny, tylko spodnie nie bardzo mi sie widza :blush:

Dodany tekst: pią, 11 sty 2013, 20:06:24

Cytat: golinda w 11 Sty 2013, 20:01:55
drugie do oddania

Cytat: inkageo w 11 Sty 2013, 20:02:51
Drugie lepsze!

kocham Was lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

o cholera, a ja kliknelam i myslalam, ze takie fajne spodnie se kupilas i juz mialam prosic po raz setny, zebys chociaz jedna casualowa stylizacje swoja wrzucila, bo cholernie jestem ciekawa jak te wszystkie nietypowe rzeczy nosisz ze soba ;) nie patrzylam na kurtke lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Wróbelku pierwsze mają wg mnie za wysoki stan, który przy tym kolorze niepotrzebnie rozwleka pupę na wysokość :D
To było uzasadnienie :D
A do szarych proponuję cieniutki neonowy pasek, żeby było mniej "oficjalnie".
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 11 Sty 2013, 20:11:21A do szarych proponuję cieniutki neonowy pasek, żeby było mniej "oficjalnie".

hmmm, mierzyłam z czerwonym i uznałam, ze sie talia za bardzo rzuca w oczy i mi sie nie podoba :knuje:

inkageo

Czerwony nie, może pastele?
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/belts

Dodany tekst: 11 Sty 2013, 20:16:50

Ja teraz bardzo lubię ten:
http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Neon-Metal-Keeper-Super-Skinny-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2611269
Nawet jak się sztywniacko ubiorę to zdradza, że mam zluzowany beret :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

o jakie ładne te pastele :)

ziuta

mówicie, że biała może być? to chyba się nie będę bawić w odsyłanie, nie chce mi się
Cytat: wrobelek0403 w 11 Sty 2013, 19:56:31ziuta, a moze taka?http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/czapki/czapka_damska/40/0/5
wróbel, ubzdurałam sobie futrzany pompon :D poza tym czapka mi się ogólnie podoba, na głowie też (o ile czapka w ogóle może mi się podobać, bo nienawidzę czapek, no ale wszyscy na mnie krzyczą, że bez czapki chodzę, to niech mają ;))

justynaaaa2

ziuta a ty już ją masz? ona jest taka luźnawa-beretowa czy taka opięta ? ;)