Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

ishka82

Cytat: marcheewka w 31 Gru 2012, 16:46:34
kurcze, nie znam. Ciekawe czy we Wrocku też jest.
mało znana marka, mają sklep w necie też http://sklep.df.net.pl/ ja ich bardzo lubię, sukienki są RH+ też kupione w de facto, to jakaś kielecka firma ;)

Kasia

Ishka, super zakupy i jaka fajna figura :)

rudasekawf

Przypadkowo trafiłam dzisiaj do Reserved kupiłam kieckę za 39,90, może być? W całym domu nie miałam rajstop, więc bez :P Oczywiście kupno z nadzieją na utratę 6 z przodu na wadze :)

golinda

ruda, ten brąz jest strasznie nietwarzowy i zawsze postarza. a jeszcze w połączeniu z czarnym... zamroczona jakaś chyba byłaś ;)

no ale figura niach niach ;D

marax

Niech mi ktos wymyśli jakies spodnie materiałowe, jeansy takie na codzien do fabryki ( chodze bez fartucha nie musza byc biale:) . Inka mi wymyśliła zarowe ale wisiały na mnie jak worek po ziemniakach .
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317508/1022002/SPODNIE%20W%20PEPITKĘ
moglobyć też tak że pomylilam je z tymi :)( nie mogłam znaleść szarych w sklepie)wyglądałąm jakbym szla na wykopki i zabrakło mi kaloszy ozdobionych łajnem  :point_lol:
:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317508/1017003/SPODNIE%20W%20PEPITKĘ%20Z%20PASKIEM

mierzyłam tez takie http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/329005/1048251/JEANSOWE%20SPODNIE%20RURKI%20W%20KROPKI
niby ok ale jakies takie krótkie wszystkie te spodnie z tej kolekcji . Do czego je nosić ?

rudasekawf

Cytat: golinda w 01 Sty 2013, 10:42:29ruda, ten brąz jest strasznie nietwarzowy i zawsze postarza. a jeszcze w połączeniu z czarnym... zamroczona jakaś chyba byłaś wink

no ale figura niach niach Grin

Na zdjęciu nie wyszedł kolor, to jest pomarańczowy. Ale może byłam zamroczona.

Figura jak na 64 kg :P Nowy rok, nowe postanowienia

ishka82

rudasekawf, mnie sie kiecka podoba, tylko kolory chyba zakłamane wyszły ;) a figury mogę tylko pozazdrościć ;D

Kasia

szukam linka do tego swetra z zary
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

pamiętam ze któraś go tu wklejała :knuje: golinda?

golinda

tak, ja. cofnij ileś stron :)

Kasia

no ale ile lol
juz grzebałam ale tutaj nie ma jak sie przegrzebać :D lol za dużo stron
kurdę kurdę

a ty w koncu go kupiłaś?
moze pamietasz co wtedy napisałas jak go wklejałaś

golinda

Cytat: Kasia w 01 Sty 2013, 19:00:53a ty w koncu go kupiłaś?

tak, mam go, on jest super :) tylko ja mam szary. kupowałam go pewnie gdzieś we wrześniu

Kasia

dobra, zobaczę, może znajdę link :D
dzieki :D

marax

Justynna

ishka82, super wyglądasz. Różowa sukienka świetna!

Dodany tekst: 01 Sty 2013, 20:34:34

rudasekawf, czy ta sukienka ma z tyłu zamek na całej długości? Bo chyba też ją przymierzałam, tylko w wersji różowo-granatowej. Fajnie wygląda, mogłam kupić :(

tiliam

Ishka

Super schudłaś! Gratulacje i sukienka różowa boska!

Kasia

Marax to dawaj ten link

justynaaaa2

tiliam gdzieś ty się podziewała? zniknęłaś wtedy tak nagle  :knuje:

marax

Cytat: Kasia w 01 Sty 2013, 20:59:02
Marax to dawaj ten link

hmmmm to mialo byc pytanie czy znalazłaś ............ ehhh sorry

Kasia

Jego juz nie ma w sprzedaży chyba, tzn na stronie juz nie ma a w sklepach to może resztki.
Ja potrzebuje linka bo z miesiąc temu kupiłam taki (w ramach wymiany i zwrócić nie mogę) i chyba jednak go nie chce, chce go sprzedać i potrzebuje zdjęć ze strony zary :)

rudasekawf

Cytat: Justynna w 01 Sty 2013, 20:32:20rudasekawf, czy ta sukienka ma z tyłu zamek na całej długości? Bo chyba też ją przymierzałam, tylko w wersji różowo-granatowej. Fajnie wygląda, mogłam kupić Sad
tak ma zamek na całej długości, nie widziałam w wersji z różem

marax

Cytat: Kasia w 01 Sty 2013, 21:51:09
Jego juz nie ma w sprzedaży chyba, tzn na stronie juz nie ma a w sklepach to może resztki.
Ja potrzebuje linka bo z miesiąc temu kupiłam taki (w ramach wymiany i zwrócić nie mogę) i chyba jednak go nie chce, chce go sprzedać i potrzebuje zdjęć ze strony zary :)
a jaki rozmiar masz ? i za ile

emcia

świetne ciuchy
i w życiu bym nie pwoiedziała, że rudas waży więcej niż ja
mocno ubita chyba jesteś :)

Justynna

Cytat: rudasekawf w 01 Sty 2013, 22:16:52
tak ma zamek na całej długości, nie widziałam w wersji z różem
przymierzałam ją w listopadzie ;D

mobka

Po Rudasku widac jak jest umiesniona, a to wazy niestety. Takz enie wiem, z czego ona bedzie chciala chudnac, bo musialaby z tej dosc mocno atletycznej sylwetki zrezygnowac.