Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

goga

zobacz w TH - chyba kiedyś widziałam - tylko nie pamietam stacjonarny czy internetowy
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

goga, nie moj przedział cenowy ;) ale to mi uzmyslowiło, zeby do TK Maxx zajrzec :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

a na gomez.pl ?  czasem fajne promocje albo wyprzedaże mają - i stacjonarny w Poznaniu jest

wrobelek0403

a gdzie w poznaniu?? nie chce przez net, wczoraj zmierzyłam z 15 koszul i kazda byla inna rozmiarowo, mierzyłam od 36 do 40 :padam:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

na Drobnika - to w okolicach  Obornickiej, tak na wylocie- mają 3 sklepy, męski, damski i z butami - duży wybór

wrobelek0403

hahaha, wiem :D mijam go srednio 3 razy w tygodniu jadac z lidla do domu lol lol

goga

no to tylko o niego zahaczyć - może coś fajnego będzie :)

siog

Cytat: konwalia w 24 Sty 2013, 20:11:41
siog nigdzie nie ma, być może gdzieś na magazynie leży, ale żaden komputer nie wykazuje go na stanie, więc nie do zdobycia :(

dziekuje bardzo!!! niestety tak myslalam... kurde tak zaluje ze go nie kupilam:(

mayagaramond

Na razie zdjęć nie będzie . Chciałam je zrobić dziś, ale jest już za ciemno.
Swetry są w setek, jasno- i ciemnoszary, różowy i kupiłam jeszcze jasnoszary kardigan, taki za tyłek.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

cumberland

ja bym brała tylko kimono jacket :D

:bra: :bra: a kupowała któraś kiedyś buty w pull&bear? jaka tam jest rozmiarówka?

ddu

zwierzątko. pomyślmy. co z tego kupiłaby Karen? ;)

Dodany tekst: 28 Sty 2013, 11:04:55

Cytat: cumberland w 28 Sty 2013, 11:03:08a kupowała któraś kiedyś buty w pull&bear? jaka tam jest rozmiarówka?
nieeee

konwalia

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: cumberland w 28 Sty 2013, 11:03:08a kupowała któraś kiedyś buty w pull&bear? jaka tam jest rozmiarówka?
kupowala, wg mnie normalna

Dodany tekst: 28 Sty 2013, 11:22:52

Cytat: ddu w 28 Sty 2013, 11:04:35zwierzątko. pomyślmy. co z tego kupiłaby Karen?
mysle, ze wszystko, tylko nie kiecke ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

w parce nie podoba mi się futro. sukienka jak dla mnie ;)
torba mi się nie podoba. po co na co taka?
koszula kinowa...myślę, że będziesz w niej blada. ale podoba mi się. jednak te,ż nie dla mnie

Dodany tekst: 28 Sty 2013, 11:28:24

Dodany tekst: 28 Sty 2013, 11:28:25

Dodany tekst: 28 Sty 2013, 11:28:57

ja to takie buty powinnam sobie kupić,. wiem, że to nie ten wątek, ale buty mi wyskoczyły z stylizacjach do zwierzakowych ciuchów

Dodany tekst: 28 Sty 2013, 11:29:19

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-SCALA-High-Heels/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1916319&abi=1&clr=black

golinda

kurtka z futrem ma brzydki, gówniany kolor
daj spokój!

inkageo

Najbardziej podoba mi się sukienka!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

sukienka pewnie fajna, ale ja sie zraziłam, juz tyle razy mierzyłam takie kiecki, bo one mi sie okrutnie podobają i zawsze wygladam w nich jak strach na wroble :headbang:

wrobelek0403

golinda

zakochałam się w tej sukience
Benetton, 100% kaszmir, po 50% przecenie 459zł :(

inkageo

Bardzo mi się podoba! :)
Imagine there is no hate

rubin04

Golinda super kiecka i Ty..
Czy Ty nawet w ciazy musisz tak dobrze wygladać??? :D