Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rudasekawf

Cytat: mobka w 02 Sty 2013, 10:08:12Po Rudasku widac jak jest umiesniona, a to wazy niestety. Takz enie wiem, z czego ona bedzie chciala chudnac, bo musialaby z tej dosc mocno atletycznej sylwetki zrezygnowac.
:( niestety robią mi się widoczne mięśnie jak ćwiczę. No cóż nici z marzeń o subtelnej wiotkiej kobiecie

mobka

Cytat: rudasekawf w 02 Sty 2013, 11:00:27
:( niestety robią mi się widoczne mięśnie jak ćwiczę. No cóż nici z marzeń o subtelnej wiotkiej kobiecie
Tez tak mam. Taki typ budowy i juz ;D Ale ja nie cwicze i obrastam tluszczem niestety (nie mowie w tej chwili, bo to wiadomo ;)).

inkageo

Imagine there is no hate

marax

teraz sa po 75 zl wiec cena fajna . Mozna na allegro drozej sprzedać :)

zwierzatko_mojej_mamy

mam mi kupila w zarze kurtke i sweterek:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Kurtka fajowa. Sweter nie w moim stylu ;)

aniak1211

Cytat: mobka w 05 Sty 2013, 17:50:02
Tez tak mysle;)
Podobaja mi sie tego typu kurtki :)

jusia

Cytat: mobka w 05 Sty 2013, 17:50:02
ale sweterek bardzo w stylu zwierza :D
kurtka fajna
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

inkageo

Kurtka fajowa, sweterek awangardowy, ale na pewno można go ciekawie wkomponować :)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

senkju

aczkolwiek uwazam, ze ani kurtka ani sweterek na tych fotach nie wygladaja ;) jakbym miala online na nie patrzec to bym sie popukala w glowe ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

suegro

Kurteczka jest fajowa, sama ją mierzyłam. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

goga

zwierzu - na człowieku pokaz :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

kurtka gites :D sweter niestety kojarzy mi sie z kamizelami mojej babci :mocking:

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

aaa, jaki słodki :D tez chce taki :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

a do kiedy sa wyprzedaze w zarze?
kojarzycie?

ziuta

wczoraj przyszła przesyłka z zary i wszystko mi się podoba ;D

ddu

fajne, ziuta! koszulka szczególnie bardzo mi się podoba!

wrobelek0403

ziuta, fajoskie :) a te buty tez z zary, kurka na stronie ich nie widze, a takie fajne :knuje:

Justynna

ziuta, bluzka fajna, sandałki i spódniczka też :)
A jeśli chodzi o trzecie zdjęcie to nie wiem, czy chodzi o spodnie czy bluzkę ;D

ziuta

dzięki :)
Cytat: wrobelek0403 w 09 Sty 2013, 14:57:05a te buty tez z zary, kurka na stronie ich nie widze, a takie fajne
wrobelku tutaj: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/330047/828446/BUTY%2BZ%2B%C5%81%C4%84CZONYCH%2BMATERIA%C5%81OW%2BZ%2BCZUBKIEM
już je pokochałam, bo potrzebowałam neutralnych płaskich sandałów, a te są takie niby różowe, niby nie, niby beżowe, a jednak z tym czymś, no podobają mi się ;D
Cytat: Justynna w 09 Sty 2013, 14:59:08
ziutaA jeśli chodzi o trzecie zdjęcie to nie wiem, czy chodzi o spodnie czy bluzkę ;D
lniany kardigan to się nazywa :D taka szmata, ale przyda się na lato do t-shirtów

Justynna

Cytat: ziuta w 09 Sty 2013, 15:20:13
lniany kardigan to się nazywa :D taka szmata, ale przyda się na lato do t-shirtów
Fajny! Lubię takie rzeczy :)

A sandałki świetne, tez takie chcę i muszą być w sobotę w sklepie, bo jadę na zakupy :D