Moje lokum

Zaczęty przez siog, 16 Sty 2012, 12:17:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Kasia

ładne :) tylko jak bedziesz chciała usiaść i np. jej bajki poczytac to te barierki mogą byc niewygodne ;)

ale wizualnie super :D

siog

Cytat: Kasia w 07 Mar 2012, 08:30:12
ładne :) tylko jak bedziesz chciała usiaść i np. jej bajki poczytac to te barierki mogą byc niewygodne ;)

ale wizualnie super :D

tam materac idzie b wysoko, prawie na rowno z barierkami. W mojej innej opcji byl tez leksvik z Ikei, a tam barieki wieksze

iksa_nl

ładne!
juz 7 ofert kupna ;)

didi_loczek

siog ładne to łóżko, bardziej mi się podoba niż te metalowe :)

bozena.dp

siog mi też się to łóżko bardziej podoba niż te metalowe - ładne jest :)

siog

no juz nie moge... znowu mnie ktos przelicytowal. mnie chyba ebay przerasta. nie wiem czy kupie lozko

rudasekawf

Cytat: siog w 12 Mar 2012, 09:52:08no juz nie moge... znowu mnie ktos przelicytowal. mnie chyba ebay przerasta. nie wiem czy kupie lozko
o kurcze, szkoda :(

wrobelek0403

szkoda, takie fajne łózko :(

siog, a moze poszukaj takiego programu do licytowania? w Polsce do allegro są takie. nie pamietam jak sie zwie, w kazdym razie wrzucasz mu cene maks i on do tej licytuje szybciej niz człowiek jest w stanie.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

siog

Cytat: wrobelek0403 w 12 Mar 2012, 15:21:51
szkoda, takie fajne łózko :(

siog, a moze poszukaj takiego programu do licytowania? w Polsce do allegro są takie. nie pamietam jak sie zwie, w kazdym razie wrzucasz mu cene maks i on do tej licytuje szybciej niz człowiek jest w stanie.

ale ja zawsze uzywam snajpera :(
po prostu ktos chyba mial ustawionego na wiecej:(
ja dalam max 265 eur a ktos inny chyba wiecej ...

Dodany tekst: 12 Mar 2012, 15:37:16

mnie to tak wkurza... mam materac, stoi zapakowany i jestem pod presja kupienia lozka bardzo. i tak trudno znalesc rozmiar... mam tylko nadzieje ze znowu cos sie pojawi.
ja nienawidze takich aukcji. na jakies mniejsze rzeczy to tak ale na wieksze mnie to denerwuje. i jak tylko cos pojawi sie dobrego to bardzo duzo osob licytuje i wcale tanio nie wychodzi...

wrobelek0403

kurcze, to rzeczywiscie pech :(

siog

nuda nuda, ale znalazlam takie lozko jeszcze
identyczne jak to biale, tylko ten kolor... chcialbym przemalowac

http://www.ebay.de/itm/Altes-Antikes-Holzbett-bestehend-4-Teile-siehe-Fotos-/251016646043?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6991926014625673294

jeszce biurko. chce zamowic juz w przyszlym tygodniu. wiem ktore ale znowu nie wiem jaki kolor

* nogi dab + bialy blat
http://www.habitat.co.uk/giffen-single-trestle/desks-&-worktops//fcp-product/19641
ten blat
http://www.habitat.co.uk/manali-table-top/desks-&-worktops//fcp-product/28252

*nogi dab + niebieskie szklo
http://www.habitat.co.uk/lagon-glass-top/desks-&-worktops//fcp-product/27916

obejrzalam je troche i obawiam sie ze ten bialy blat bedzie zniszczony szybko...ja tam musze pracowac duzo i tam tez bede uzywac maszyny do szycia. no sama juz nie wiem, ja za szklem nie przepadam ale to jest takie nieprzezroczyste i kolor fajny.

co myslicie?

wrobelek0403

kurcze, to łózko na zdjeciach wyglada na w nienajlepszym stanie. Pojecia nie mam jak sie takie cos maluje, ale cos czuje, ze idzie sie zarobic przy tych pierdułkach.

a co do biurka, podoba mi sie to srodkowe w całosci, choc rozumiem ze te pierwsze nogi bardziej do mieszkania Ci bedą pasowac :)

a biały blat, jak biały stół, mysle ze nie nie bedzie sie zuzywac szczególnie szybko, jesli zrobione z dobrych materiałów.

szkło jest zimne, nieprzyjemne w dotyku, nie chciałabym pracowac na szklanym biurku.

niewiemjaka

kurcze fajne to łóżko :)

aniak1211

Cytat: wrobelek0403 w 14 Mar 2012, 10:41:55szkło jest zimne, nieprzyjemne w dotyku, nie chciałabym pracowac na szklanym biurku.
Zaraz zimno w rece,
tez nie chcialabym pracowac na szklanym biorku:) ;)

marax

szklo jest nienajlepsze dla oczu . Chodzi o to ze od szkla odbija sie swiatlo lampki co meczy bardzo wzrok i skraca wydajnosc pracy .

siog

ale to szklo nie jest takie szklane :) ale wyszlo jak maslo maslane  :rotfl:

siog

jeszcze duzo do zrobienia kuchni brakuje, ale wrzucam kilka zdjec roboczych. bo juz kuchnia funkcjonuje, tylko musze upiekszyc. Beda jeszcze polki, rolety rzymskie na okno, nowy stol i lawka + krzesla

wrobelek0403

siog z tymi ciemnymi scianami to zupełnie inne pomieszczenie :) fajnie wyszło.

planujesz jakies szafki do przechowywania, czy same otwarte półki?

siog

nie lubie szafek, wiec beda same otwarte polki metalowe i drewniane

wrobelek0403

ok, to czekam na efekt koncowy, bom ciekawa :D

cherry

Cytat: siog w 17 Mar 2012, 20:09:28jeszcze duzo do zrobienia kuchni brakuje, ale wrzucam kilka zdjec roboczych. bo juz kuchnia funkcjonuje, tylko musze upiekszyc. Beda jeszcze polki, rolety rzymskie na okno, nowy stol i lawka + krzesla
siog - strasznie mi sie zestawienie z ciemnymi scianami podoba! Polaczenie biel+czerwien+czarny (grafit/ciemny szary) to moje ulubione.
Swietny kalendarz na scianie - gdzie mozna cos takiego dostac/ evtl. jaka to firma
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

damka

a ja mam pytanie o ten kalendarz, gdzie go można kupić?\
przydałby mi sie :)

siog

kalendarz jest stad

http://www.ferm-living.com/calendar-black/

tylko uprzedzam ze jest duzy. na zdj nie widac bo perspektywa przeklamana. on jest min 1 m x 85 cm