Moje lokum

Zaczęty przez siog, 16 Sty 2012, 12:17:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

siog fajna tkanina, czekam na efekt na oknie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

siog do zółtych ptaszków - szara szafka :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

iksa_nl

ha! wlasnie za ta glosowalam, super jest!

siog

juz znalazlam, sorry nie o hemnes mi chodzilo tylko o te szafke.
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90141185/

myslalam zeby kupic dwie i jedna zaslonic ten boiler nad wc a druga dac na sciane nad pralka.
aparat mi sie zepsul i postram sie zrobic foty kom jaki jest stan aktualny

iksa_nl

siog, jakies postepy w mieszkaniu? zaslonka wisi? Udalo sie w koncu z lozkiem?

siog

no w koncu kanapa przyjechala! kocham ja miloscia nieziemska:)
pokoj albhy pomalowany. Reszta jeszcze czeka

siog

musze kupic nowy aparat bo moj stary juz umarl:)

szczerze to chce zeby juz wszystko mniej wiecej jakos wygladalo, bo juz nie chce robic niedokonczonych zdjec. zaslony musze przewiesic bo za wysoko maz powiesil. wiec znowu wiercic itd. czekam na tkanine na zaslony dla A i nadala poluje na lozko.
ogolnie to chetnie wygralabym w lotto i skonczylabym to mieszkanie w mig:) a na serio marze zeby je wykonczyc i zyc komfortowo i koncentrowac sie na czyms innym

siog

ozesz matko!  :rotfl:

po 4 miesiacach wreszcie kupilam lozko!!! tzn rama do zrobienia, ale mam faceta ktory to zrobi na wymiar jaki chce:)

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170841989098&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123

wrobelek0403

siog hehe, wreszcie :D i super te zagłówki  :thumbup:  :thumbup:

siog

no musze bo sie ududsze! przyjechalo do mnie lozko! i jest tak przepiekne ze az w szoku jestem, moj maz az sie zachwycil! Po urlopie wkleje foty. bo musze kupic aparat. ale chyba w sierpniu juz pokoj Albhy bedzie skonczony

wrobelek0403

siog

nabylam dzisiaj na targu lampe misia.duzy stojacy na podlodze, pomaranczowy stary oryginalny i dzialajacy bez zarzutu! normalnie mozna je znalesc za ok 200 eur. Ja zaplacilam az 5 euro!!! ciesze sie z takich zakupow  :thumbup:

http://trolleyblog.files.wordpress.com/2008/11/lumibear-blog2.jpg?w=600

zuzia

Cytat: siog w 02 Cze 2012, 20:08:47
nabylam dzisiaj na targu lampe misia.duzy stojacy na podlodze, pomaranczowy stary oryginalny i dzialajacy bez zarzutu! normalnie mozna je znalesc za ok 200 eur. Ja zaplacilam az 5 euro!!! ciesze sie z takich zakupow  :thumbup:

http://trolleyblog.files.wordpress.com/2008/11/lumibear-blog2.jpg?w=600

fajna!

ishka82

nionczka

niewiemjaka

fajna lampa-miś
siog a łóżko już stoi ??? pokaż :D i najlepiej jeszcze z Albhą bo już jej sto lat nie pokazywałaś!

siog

niewiemjaka:) jutro do hiszpanii lecimy:) i moj pan zlota raczka od lozka zacznie robic rame chyba 15 czerwca. Na razie mam zapakowane czesci i patrze na nich codziennie tak mi oko ciesza:) On zrobi rame drewniana odrazu ze szczebelkami i ja mam identyczna farbe jak lozko. Juz sama nie moge sie doczekac

niewiemjaka

hehe no dobra jeszcze poczekamy w takim razie :D

siog

pokaze co sie teraz powoli dzieje w  tzw duzym pokoju

zdjecia z okazji nowo zakupionego stolu

nionczka

Fajny stół i kolor kanapy. Poza tym uwielbiam ten dywan, chociaz u mnie on szybko byłby jednobarwny

siog

Nionczka, dywan w tym pkoju tymczasowy. tam beda huculskie liznyki welniane szaro biale lub szaro czarne. lub skorza szara z zary. jeszcze lampa do zmiany na cos wiekszego

nionczka

A jak Wam się tam mieszka? Jak A? Chodzi gdzieś do przedszkola?