Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

przepiękne to jabłuszko!
skąd? ile kosztowało?
też chcę :D

ddu

mobka

Ta mi sie podoba, i znizka kusi... ale ja nei chodze w spodnicach  :crying:

aniak1211

Cytat: mobka w 11 Cze 2012, 13:22:57ale ja nei chodze w spodnicach  crying
Czas zaczac:)

mobka

Eee nie wychodzi mi, probowalam ze spodnicami, marynarkami, butami na obcasie... to tylko wydane na marne pieniadze ;D

aniak1211

Ja lubie ale kasy brak na nowe;D

inkageo

A to stylizacja cała podporządkowana żółtym paznokciom, czyli najpierw były one, a później reszta musiała się dopasować :D Ze zdjęciem tym wiąże się również to co w tle.. Widać tam kawałek ekspresu do kawy, tak się spieszyłam, że zapomniałam podstawić filiżankę i jak się odwróciłam to się okazało, że moja próżność została ukarana :D
Imagine there is no hate

szelma

Powtórzę - w następnym życiu chcę być inką :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo hmm, ale do tego zestawu to chyba nie ma kolory paznokci, ktory by nie pasowal :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 11 Cze 2012, 13:23:54
inkageo hmm, ale do tego zestawu to chyba nie ma kolory paznokci, ktory by nie pasowal :D
Ale wymyśl na odwrót, co można założyć do żółtego i nie wyglądać jak w przedszkolu? :D
Imagine there is no hate

inkageo

O i widać ten kubek stojący obok, a kawa leci, leeeeeeci :D
Imagine there is no hate

magoo

Cytat: szelma w 11 Cze 2012, 13:23:30
Powtórzę - w następnym życiu chcę być inką :D
przynajmniej ekspres ją pokarał lol lol lol

emcia

Norka

Inka, jak zawsze super! :thumbup: Ja do żółtego lakieru wymyśliłam tylko turkusową kieckę w żółto-pomarańczowe małpy i gołębie w dżungli :blush: O taką: http://londonme.pl/userdata/gfx/6f0803c743ebcd91b6c08e96fd8581ee.jpg

inkageo

Do tej to mi szary pasuje :D
Imagine there is no hate

Norka

Ha! To nabędę :D Na pocieszenie powiem, że bardziej obciachowej kiecki nie mam, a zamierzam się uczyć od najlepszych, Inka :P

inkageo

Fajna jest! I delikatne japonki do niej ;)
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: Norka w 11 Cze 2012, 16:13:19Na pocieszenie powiem, że bardziej obciachowej kiecki nie mam
eee, spoko jest, po opisie o małpach i gołębiach (!) w dżungli spodziewałam się czegoś gorszego :D

Norka

Cytat: inkageo w 11 Cze 2012, 15:14:46
I delikatne japonki do niej ;)
A ujdzie słomkowy kapelusz z szerokim rondem? ;)
Dobrze, że mam gdzie spytać, bo bym się tak ludziom pokazała :rotfl:

szelma

Ej, ja tam widzę przyczajonego tygrysa, a gołębi niet - może już je zjadł i były niedobre, stąd jego niewyraźna mina ;).
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Norka

Cytat: ziuta w 11 Cze 2012, 15:18:13
eee, spoko jest, po opisie o małpach i gołębiach (!) w dżungli spodziewałam się czegoś gorszego :D
Ziuta, byłam w niej raz na lodach z mężem i co rusz zaczepiały nas jakieś dzieci, bo "pani ma małpki" :P Ale ja lubię dzieci, a kiecka ma wszyte fiszbiny, więc jest superwygodna na upały, można bez stanika.

Szelma :rotfl: Gołębie się pochowały w fałdach - skubane wiedzą, że nikt ich nie lubi.