Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

ale aja! taki krój właśnie wyszczupla nogi!

a poza tym wątpię, byś w czymkolwiek mogła wyglądać koszmarnie!!!

aja

a zobaczę czy jeszcze ma to zdjęcie

a wiesz... ja ciągle wybieram i kupuję identyczne kiecki, boje się czegos innego a to chyba źle
na dobrą sprawę to róznią się kolorem i dodatkiem bo wszystkie dopasowane

wrobelek0403

Cytat: salsa w 14 Cze 2012, 00:09:49btw-zamowiłam sobie taką sukienkę do chodzenia do pracy (len+bawełna)

fajna :)

mnie sie takie kiecki strasznie podobają , sa takie kobiece, a ja kurde w kazdej jednej wygladam, jakby mi ktos obciął tułow :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

no ja sie sobie podoba w takim kroju, wydaje mi sie, ze jest korzystny :) ale w sumie w sukienkach nie rozkloszowanych tez jest ok tylko trudniej mi dobrac, bo nierzadko w pasie sterczy , ale coraz wiecej porducentów rozumie, ze kobieta moze miec biodra i talie wiec sa te sukienki coraz lepiej skrojone (coraz lepiej dla mnie oczywiscie :) )

mysle ze i na wesele by mogła byc z odpowiednimi dodatkami
ja sie ostatnio uparłam na taka jasna sukienkę, jakis sweretek czy marynarka i mozna leciec do roboty :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aja

salsa a gdzie zamawiałaś?Z

salsa

Cytat: aja w 14 Cze 2012, 11:31:54
salsa a gdzie zamawiałaś?Z
nie powiem Ci co to za firma, bo to moja koleżanka zamowiła dla mnie i dla siebie gdzies w CZęstochowie-jakas firma to tam szyje (firma jej znajomej) ale moge zapytac

aja

a nie
myslalam ze przez net

salsa

Cytat: aja w 14 Cze 2012, 11:37:49
a nie
myslalam ze przez net
no one są w necie
tylko ja dostałam od kolezanki fotkę na maila - ale to z netowego katalogu :D tylko ja nazwy nie pamietam :D

Kasia

a czerwone rybaczki gdzieś widziałyście?
takie codzienne, nie za eleganckie, bez zadnych mankietów i kantów, bez wzorów i wytłoczeń.

salsa

Kasia  w Promodzie są - tylko to taka czerwień letnia, jasna, nie taka mocna, klasyczna

moniulinek

O! Mam tę samą sukienkę, tylko czarną. Bardzo fajna! I też rozważam, czy by jej na wesele nie założyć z jakimiś kolorowymi dodatkami :point_lol:, ale mam obawy, bo się tak mocno kręci przy oborcie, że chyba podczas obrotów w tańcu całe dupsko widać :point_lol:

To jest firma Nife. Fajne mają te ciuchy i ładnie uszyte. Mam od nich jeszcze takie dwie pracowe, z rękawem do łokcia, z rozszerzanym dołem (granatową i beżową) - na stronie widzę musztardową. Świetnie się noszą, całe na podszewce, mięsisty miękki materiał.

Kasia

Cytat: salsa w 14 Cze 2012, 12:12:39
Kasia  w Promodzie są - tylko to taka czerwień letnia, jasna, nie taka mocna, klasyczna
dzieki, spojrzę, chociaz wolałabym intensywniejsza. ale moze i te się nadadzą, nie mam czasu latac po sklepach w tym tygodniu i potrzebuje po prostu wejsc i kupić :D

aja

Cytat: moniulinek w 14 Cze 2012, 13:20:06To jest firma Nife
faktycznie
a chyba kiedyś juz któraś cos tam kupowała

salsa

Cytat: moniulinek w 14 Cze 2012, 13:20:06To jest firma Nife. Fajne mają te ciuchy i ładnie uszyte. Mam od nich jeszcze takie dwie pracowe, z rękawem do łokcia, z rozszerzanym dołem (granatową i beżową) - na stronie widzę musztardową. Świetnie się noszą, całe na podszewce, mięsisty miękki materiał.
he he he no widzisz :D kolezanka tez bardzo zachwalała, widziałam na niej czarną, bardzo fajna była wiec jak powiedziała, ze jasne tez są to zamowiłysmy od razu obie :D bede miała po weekendzie

damka

inkageo

Damka dla Ciebie:
http://www.furla.com/pl/eshop/promo/

No i Mango już ma wyprzedaż do -50%.
Imagine there is no hate

golinda

a idź w cholerę, już napakowałam do koszyka :zly:

mary

ile ja kasy zaoszczędziłam przez to, że zostałam mamą - pierw nie kupowałam, bo ciąża, potem z powodu biustu matki karmiącej. Teraz tak wypadłam z obiegu, że aż boję się do sklepu wejść, coby nie nakupić za dużo ;)

golinda

nic się nie bój, wszystko nadrobisz z nawiązką :D

mobka

Inkageo, i po co ja tu wlazlam?
Choc w sumie i tak mam jutro w planach zamiast spaceru z dzieckiem, wyprawe z dzieciem na zakupy :D

damka

Torba piękna, ale w tym miesiącu zero torebek. Co innego sukienki :)

salsa

Cytat: inkageo w 14 Cze 2012, 22:34:28No i Mango już ma wyprzedaż do -50%.
widziałam dzis !! ale uciekłysmy z kolezanką bo wiedziałyśmy, ze to sie zle skonczy :D

za to kupiłam dwie pary butów - tanich, jednosezonowych - ale kolorowych i jakby lato wrociło to bede latac :)

ziuta

kupiłam parę dni temu tą długą spódnicę w mango, jeszcze nie dostałam przesyłki, a wczoraj ją przecenili z 119 na 69  :zly: dziady!
chyba naprawdę ją oddam, bo bez sensu nooo...

ziuta

no tak zrobię, ale poczekam aż ta za 119 przyjdzie (jest już shipped) i ją zmierzę najpierw
jak będzie ok, to oddam (cóż za przewrotność lol) i zamówię za 69