Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

Cytat: maraxela w 04 Cze 2012, 07:45:46
su a te baleriny jak z tegoscia stopy . Na chude stopy sie nadaja czy odstawac beda ?

Ja mam dość szeroką stopę i są w sam raz.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

spodnie i bluzka super. ja bym tylko spróbowała usiasc w nich, bo marszczenie sugeruje, ze sa b. waskie i moze byc potem niewygodnie siedziec np 8 godzin za biurkiem :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2012, 12:09:14ja bym tylko spróbowała usiasc w nich, bo marszczenie sugeruje, ze sa b. waskie i moze byc potem niewygodnie siedziec np 8 godzin za biurkiem

Otuszto. I że potem od siedzenia zrobią się wypchane i workowate na kolanach.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 04 Cze 2012, 11:09:14
spodnie i bluzka super. ja bym tylko spróbowała usiasc w nich, bo marszczenie sugeruje, ze sa b. waskie i moze byc potem niewygodnie siedziec np 8 godzin za biurkiem :knuje:
no właśnie, dlatego pod tym kątem rozważyłabym ich zakup ;)
Bo to, że ziuta w nich wygląda super to widać :)

ddu

a ja kupiłam taką kieckę
http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Tiana-B-Womens-Ruffle-Detail-Wrap-Dress/6528241/product.html

w morskim kolorze
i mam w niej większy dekolt niż te panie

i była znacznie tańsza, bo w tk maxx

zwierzatko_mojej_mamy

mi sie bardziej spodnie podobaja od bluzki ;) jakbym miala sie przejmowac tego typu marszczeniami, to bym musiala kupowac tylko szerokie wory ;)
poza tym jestem pewna, ze ona maja w sobie tyle czegos rozciagliwego, ze w ogole nie pija i nic sie nie wypcha ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

mayagaramond

ziuta spodnie pewnie sie troche rozciagna. Mnie irytowalby odznaczajace sie kieszenie... Wycielabym je.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ziuta ale super! Co to za sklep?
Też chcę! I bluzkę i spodnie!
Imagine there is no hate

iksa_nl

ja tylko bluzke ;) i dolaczam sie do pytania

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Cze 2012, 11:13:02
jakbym miala sie przejmowac tego typu marszczeniami, to bym musiala kupowac tylko szerokie wory ;)
o to to!
jak mówicie, że wygląda ok, to z opinaniem się jakoś przemęczę :D próbowałam w nich i siadać, i kucać, i dają radę ;)
a bluzkę bardzo polubiłam ;D nie mam zdjęcia z tyłu, ale ten przezroczysty materiał z ramion przechodzi dalej na plecy w taki głęboki dekolt, więc z przodu niby taka grzeczna codzienna, a z tyłu odkrywa plecy
Cytat: inkageo w 04 Cze 2012, 11:46:04
Ziuta ale super! Co to za sklep?
Też chcę! I bluzkę i spodnie!
spokojnie, to tylko zara ;)

inkageo

Cytat: ziuta w 04 Cze 2012, 13:02:47spokojnie, to tylko zara wink
Tak czułam, że nie cropp town i ceny pewnie mi się nie spodobają :D
Imagine there is no hate

mary

ziuta superancko wyglądasz! I bluzka i spodnie są na Tobie bardzo ok (jak wszystko pewnie). Koniecznie pokaż bluzkę z tyłu, skoro mówisz, że ma dekolt.

inkageo

Nie znalazłam tej bluzki na stronie zary...
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: inkageo w 04 Cze 2012, 14:32:25
Nie znalazłam tej bluzki na stronie zary...
no bo jej nie ma
ja ją mierzyłam w ubiegłym tygodniu, ale nie kupiłam, potem chciałam kupić on-line, ale właśnie nie mają jej na stronie

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

dziekowac ;) oczywiscie obraz na modelce nijak sie ma do obrazu na mnie, ale kolor sie zgadza :)

www.annawilk.pl

Chermelle

damka fajna

dzis ja na necie ogladałam
fajny materiał ?

damka

dość gruby, mięsisty. dzięki temu ładnie sie układa.

Chermelle

Cytat: damka w 05 Cze 2012, 21:35:23
dość gruby, mięsisty. dzięki temu ładnie sie układa.

to jutro rzuce okiem w realu i podotykam ;)

ddu

ziuta, ja bardzo lubię długie spódnice, ale faktycznie nie są zbyt wygodne, na spacer z dzieckiem nie, bo się plącze, na imprezę nie - wiadomo. do kina, na kawę z przyjaciółmi - jak najbardziej

ziuta

no zamówiłam niebieską ;D
musiałam wykorzystać zniżkę :D najwyżej oddam
wzięłam jeszcze to: