mobka sie ujawnia i prosi o rady ;)

Zaczęty przez mobka, 26 Paź 2007, 11:22:50

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

jesteś śliczna! i te wielkie oczy! mąż powinien na kolanach na jakąś pielgrzymce isć za taką żonę:D aha masz fajna grzywkę, super to wygląda!

mobka

No to git ;) Bo mialam juz sie sama malowac, jakos srednio mi to lezalo :)

sonja

Nie grzesz! cudnie wyglądasz:))

Kasia

makijaż nienajgorszy

ale dla mnie ładniejszy jest ten z sesji narzeczeńskiej

masz bardzo delikatną buzię i ja bym na siłe jej nie wydoroślała
ten makijaż nie jest zły ale knkretnie dla Ciebie jest IMO za ostry za bardzo kontrastowy tzn. dośc blada cera przy mocnych oczach ustach i policzkach
ja czegoś takiego nie lubię za bardzo

uważam że makijaż ma podkreślać urodę a nie sam tworzyć ową jakość

annka-cygannka

Ślicznie wyglądasz!!! Wszystko mi się podoba i oczy i błyszczyk i róż:) Uważam ,ze bardzo pasuje do Ciebie ten makijaż, wyglądasz świeżo i wiosennie:) Miodzio po prostu!!!

sierpniowajulka

Cytat: Kasia w 12 Kwi 2008, 23:01:06
makijaż nienajgorszy

ale dla mnie ładniejszy jest ten z sesji narzeczeńskiej

masz bardzo delikatną buzię i ja bym na siłe jej nie wydoroślała
ten makijaż nie jest zły ale knkretnie dla Ciebie jest IMO za ostry za bardzo kontrastowy tzn. dośc blada cera przy mocnych oczach ustach i policzkach
ja czegoś takiego nie lubię za bardzo

uważam że makijaż ma podkreślać urodę a nie sam tworzyć ową jakość

Coś jest w tym, co napisała Kasia. Jednak, jeżeli zmienisz róż i pomadkę, to efekt dziewczęcy zapewne uzyskasz. :) Oczy bardzo ładnie wyglądają, gdy są tak podkreślone - takie do sukni ślubnej będą się lepiej prezentowały, niż te z sesji narzeczeńskiej.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

cumberland

mobka makijaż jest ładny i dobrze Ci w nim, choć dla mnie też trochę zbyt wieczorowy jak na makijaż PM. Osobiście jestem zwolenniczką delikatności w ślubnym looku PM, no chyba że uroda PM aż sama sie prosi o coś bardziej wyrazistego. Ty masz urodę delikatną i subtelną a ten makijaż zdecydowanie dodaje Ci 3-4 lata. Wszystko zależy od efektu jaki chcesz osiągnąć.
A! I mam nieodparte wrażenie że bardzo Ci buźka zeszczuplała patrząc na Ciebie teraz i na zdjęcia październikowe  ;)

wrobelek0403

mobka, oczy super, usta zrobiłabym jasniejsze :)

fryzurka bardzo ładna,

:D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Cytat: cumberland w 13 Kwi 2008, 10:07:29
A! I mam nieodparte wrażenie że bardzo Ci buźka zeszczuplała patrząc na Ciebie teraz i na zdjęcia październikowe  ;)
Wszystko mi zeszczuplalo ;D
wrobelek0403 taki mam zamiar :)

ze_nitka

Mi Twój makijaż bardzo się podoba i nie mam do niego zastrzeżeń, ale na wizażu się nie znam, więc oceniam jako totalny laik :)

rubin04

Mobka - jak dla mnie super.
ja tez sie na wizażu nie znam - ae jak dla mnei to wszystko ładnie do Ciebie pasuje - makijaz jest wyraźny ale nie przerysowany, a fryzura taka jak lubię - nie "wyczesana" a łądnie i naturalnie. Będzie super!

No i te kg mniej...

To teraz pochwal sie ile schudłas i u kogo sie malowałas?
Moze byc na PW. :)

mika

Powiem szczerze, mi się tej makijaż nie bardzo podoba, moim zdaniem bardzo Cię postarza, oczy masz zbyt mocno zaznaczone, szczególnie na linii dolnych rzęs a usta chyba za ciemne trochę, Ty masz ciemną oprawę oczu i moim zdaniem wystarczyłoby podkreślenie oczu nieco delikatniejsze
Fryzura bardzo ładna

cumberland

Cytat: mobka w 13 Kwi 2008, 12:40:11
Cytat: cumberland w 13 Kwi 2008, 10:07:29
Wszystko mi zeszczuplalo ;D
wrobelek0403 taki mam zamiar :)

no to chwal się tu tą dietą cud ;))

mobka

Schudlam 3-4kg z www.vitalia.pl :) Malowalam sie w Klodzku, wiec jak Cie Rubin nadal namiar interesuje to daj znac ;)
Usta na pewno beda jasniejsze - pastelowy roz, badz przezroczysty blyszczyk, bo mi tez srednio leza. Oczy mnie sie podobaja :D

didi_loczek

mobka mi sie Twoj makijaz podoba, mam tylko mieszane uczucia co do Twoich brwi, nie za bardzo podkreslone?? Moze odrobine jasniejsze oko??
Ogolnie, okey :)

maroonbug

Ale jestes ladna! I jaki kolor oczu niezwykly. Makijaz jest w porzadku, zgadzam sie co do zmiany koloru rozu i blyszczyka na rozowy, brzoskwiniowy Cie troche postarza, a roz bedzie wygladal swiezo i dziewczeco. Fryzura tez Ci pasuje. Miodzio!

marlen_ka

fryzura super :D
tylko te brwi...... masz naturalnie takie ciemne, czy to efekt makijażu. jak dla mnie trochę za mocne i za bardzo sztuczne. w sumie to jak spojrzałam na Twoja twarz to mi od razu rzuciły w oczy, dopiero potem zwróciłam uwagę na pięknie pomalowane oczy :-\

jo_miekka

Mobka ma ciemne i wyraźne brwi to jej już nie rozjasnią. Wyrazista jest dziewczyna i dobrze, bo jest wyraźnie śliczna. I wcale się nie zgadzam, ze postarza! Przeciez widać, że to dziecię dopiero :)

mobka

Mam ciemne brwi, ktorych nie musze regulowac i tak jak z rzes ejstem z nich dumna ;D

mobka

A no i kolor oczu mam taki do dupy :D Ni to niebieski, ni szary, ni zielony ;D

kathrines

Dołączam do poprzedniczek: makijaż z sesji ładniejszy :)

maroonbug

Cytat: mobka w 15 Kwi 2008, 19:11:46
A no i kolor oczu mam taki do dupy :D Ni to niebieski, ni szary, ni zielony ;D

:hammer: glupoty jakies wypisujesz!! :P
piekny masz kolor oczu wlasnie. jak morze :)

rilla

Cytat: mobka w 14 Kwi 2008, 18:08:30
Schudlam 3-4kg z www.vitalia.pl :) Malowalam sie w Klodzku, wiec jak Cie Rubin nadal namiar interesuje to daj znac ;)
Usta na pewno beda jasniejsze - pastelowy roz, badz przezroczysty blyszczyk, bo mi tez srednio leza. Oczy mnie sie podobaja :D

a jak sie to stosuje?:) ja zrobiłam pomiar i dostałam info, ze mój cel to niedowaga:/ a ja już tyle ważyłam i czułam się super:D

mobka

rilla84 trzeba zaplacic i przysla ci diete, no ale tylko wtedy jak wybrana przez ciebie waga docelowa nie bedize za niska :D
Ja takiego problemu nie mialam :D

moonlight

I ja się dołączę...
Makijaż śliczny, oczy ekstra - pięknie na zdjęciach wyjdą...

Co do różu i ust: róż się przyda - ładnie podkreśla kształt twarzy i dodaje zdjęciom tonalności.

Usta - faktycznie przy wyrazistych oczach lepiej im będzie z błyszczykiem i lekkim kolorkiem.

Ogólnie makijaż świetny... Podkreślił to co miał podkreślić: ogromne piękne oczy i pięknie wydobywa ich kolor - jak dla mnie są bardziej niebieskie niż zielone, ale w zależności od światła będą bardziej niebieskie, albo szare - też ładne, albo zielone :-)).