wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

Mika, bez obaw. Od początku mówiłam, że jeśli ten to na pewno krótszy ;)

rilla

Cytat: mary_popins w 30 Kwi 2008, 18:29:56
kolor garnituru to chyba ciemny grafit ;)
Mnie fachowe porady omijają szerokim łukiem, a czas biegnie ;)

mary gdzie go kupiliscie? mój N ma prawie identyczny:D:D

mayagaramond

Cytat: mary_popins w 30 Kwi 2008, 18:54:39
no właśnie, ale Inka i Maya miały jeden kolor intensywny. A tutaj mamy dwa.Czy to się lekko nie gryzie?

jak jeden? Rozowe kwiat, zielone lodygi  ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mary

ellena

Bukiet będę miała podobny z różowych róż i zielonych storczyków, więc jestem jak najbardziej za!
A czy Panu Młodemu nie da się kupić różowego/zielonego krawata zamiast tej kamizelki i fularu(a?)?

mary

Ellena, oczywiście, że nie! ;) Kamizelka i fular muszą być :D mój N. wygląda bosko i będzie najpiękniejszym PM ;)

Kasia

Cytat: mary_popins w 02 Maj 2008, 10:50:57
i będzie najpiękniejszym PM ;)

przepraszam ale tutaj się nie zgodzę
to mój będzie najpiękniejszy i najprzystojniejszy  ;)

rilla

a mój będzie najpiękniejszy i pierwszy, bo już za miesiąc:D wysoko postawi poprzeczkę:D

mary

ellena

AAA, mój będzie najprzystojniejszy i pierwszy, bo już tylko 3 tygodnie :)

mary

o urodzie mojego nie przesądza data ślubu lecz warunki zew. i wew. :D

zuzia

Cytat: mary_popins w 16 Kwi 2008, 07:21:05
Rilla, Ty chcesz kupić te same kolczyki co ja? Bo nie kumam. One są długie i faktycznie sztywne, jak napisała cumberland. A co do tego bana -  >:D
Raz jeszcze powtarzam, że nie mam fotek - ja cały czas kombinuję z zapięciem kolczyków. Chciałam, aby mi apart zrobił nie na biglu, ale oni twierdzą, że nie da rady. No to teraz kombinuję, by mi je zrobiła koleżanka po projektowaniu biżuterii. Jak będę je już miała w domu to Wam fotkę wkleję.

i co?
masz może fotki tych kolczyków?

mary

Zuzia, nie mam. Dałam Ci publicznie słowo, że jak będę miała to zamieszczę. Najprościej by było przejść się po apartach i zobaczyć na żywo. Ja nawet nie wiem kiedy moje kolczyki będą ready ;)

inkageo

Ja oficjalnie protestuję, bo przeczytałam, że nie masz nadal bukietu, a to cudo zielono-różowe to co??? Jest idealny :)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: mary_popins w 02 Maj 2008, 14:38:50
Zuzia, nie mam. Dałam Ci publicznie słowo, że jak będę miała to zamieszczę. Najprościej by było przejść się po apartach i zobaczyć na żywo.
no naprawdę bardzo śmieszne :D
gdyby gdzieś w wawie były to bym cie nie meczyla :D

mary

Zuzia, a czemu by ich miało nie być w W-wie? U nas były w każdym salonie apartu. Ja ich nie kupiłam wyłącznie dlatego, że nie chcieli przerobić na wkrętki. I moja sąsiadka - projektant biżuterii- robi mi takie same tylko na wkrętkach. No, chyba że nam się po drodze coś pozmienia ;)

mary

Cytat: inkageo w 05 Maj 2008, 09:06:34
Ja oficjalnie protestuję, bo przeczytałam, że nie masz nadal bukietu, a to cudo zielono-różowe to co??? Jest idealny :)

Inka, ciągle na niego patrzę i się zastanawiam czy różowe nie zastąpić kremowym, ewent. pomarańczem ;) Co myślisz?

p.s.
Inka, czy sądzisz, że naszą bransoletkę da się zmniejszyć?

zuzia

Cytat: mary_popins w 06 Maj 2008, 11:14:16
Zuzia, a czemu by ich miało nie być w W-wie? U nas były w każdym salonie apartu. Ja ich nie kupiłam wyłącznie dla tego, że nie chcieli przerobić na wkrętki. I moja sąsiadka - projektant biżuterii- robi mi takie same tylko na wkrętkach. No, chyba że nam się po drodze coś pozmienia ;)

tłumaczono mi to tak, że nie ma katalogu srebrnej biżuterii. Salon zamawia np. srebro z perłami i różne dostają. A tych nie ma :(

zuzia

Cytat: mary_popins w 06 Maj 2008, 11:16:00

ja też taką mam :)
i sądzę, że nie.

inkageo

p.s.
Chyba nie :(
Imagine there is no hate

Kasia

zuzia a byłas w Blue City ?
i jakie to kolczyki?
teraz dużo łażę po jubilerach to może w którymś Aparcie je wypatrzę

mary

Cytat: inkageo w 06 Maj 2008, 13:11:11
p.s.
Chyba nie :(

:'( :'( :'( :'( Musiałabym sobie rękę jakioś szybko pogrubić zatem.

inkageo

Mary skontaktuj się z Pudzianem, może jakieś ćwieczenie Ci podrzuci ;)
Imagine there is no hate

mary

pewnie poradzi mi nosić autobus zamiast w nim jeździć ;) Tylko obawiam się, że na Pudzianowską rękę to jednak ta bransoletka mogłaby nie pasować ;)

inkageo

No to masuj od ramienia, może coś przemigruje w nadgarstek ;)
Imagine there is no hate