wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

mary_popins,
idź do jakiegoś magika - jubilera. może się da. K. mi podpowiada, że gdyby zabrał się ktoś za to tak solidnie to powinno się dać, tylko, że to masa dłubaniny bo perełki trzeba by było zlikwidować (na 1 końcu - trochę), zyłki poprzycinać etc. I nie wiadomo czy skórka warta wyprawki.

inkageo

Ale zrób fotkę jak bardzo Ci lata zobaczymy. Jak dasz rękę do góry, to gdzie się zatrzymuje? Na łokciu? ;) Mi w połowie drogi ;)
Imagine there is no hate

mary

Zuzia, no właśnie tego się trochę obawiam, że może to być droga usługa i nie daj Boże szkodliwa dla mojej cudownej bransoletki, której nie miałam na ręce podczas dzisiejszego ślubu ;)

mary

Inka, bardziej mi chodzi o zwis przy zwisie ręki ;) (Czytaj: podczas spoczynku ręki

inkageo

Czyli jak masz ręce w dół to włazi na palce? Mi kciuk ją zatrzymuje.
Imagine there is no hate

mary

zrobiłam fotkę i mi bateria zdechła ;( Dopóki się nie podładuje nie zdołam wrzucić zdjęcia.

mary

Inka, to może Ty wcześniej zdołasz zamieścić tu fotkę ręki w stanie spoczynku? ;)
Wygodnie Ci było z takim zwisem?

inkageo

Chyba już wrzucałam, poszukam. Nic mi nie przeszkadzało ;)
Imagine there is no hate

mary

ja czuję wielkie luzy i obawiam się, że od razu rzuca się w oczy, że bransoletka jest za długa.

inkageo

Imagine there is no hate

mary

oo, jak mawia mój siostrzeniec ;) - mam dokładnie tak samo.

mary

Inka- i co Ty narobiłaś najlepszego?!! Znowu siedzę na Twoich zdjęciach  >:D I jak ja mam się wkrótce zachwycić własnymi??  :P

inkageo

Ale tak w temacie dzisiejszym to te fotki są oszustwem, ja tak nie wyglądam :( Siedzę właśnie z pseudo kitką w dresie i w niczym nie przypominam tamtej panny młodej ;)
Imagine there is no hate

mary

wredotka

czesc Mary, tak jak obiecalam wklejam moja bizu (wlasnie dzis ja odebralam ze sklepu). Byla robiona na zamowienie z perel i krysztalow swarowskiego ze zlotym wykonczeniem.

wredotka

mary

No proszę Wredotko, jak ładnie :) Niestety kolczyki nie na wkrętkach ;)

aja

mary popins ... już mało czasu zostało!!! będę o Tobie myślała pewnie przez cały dzień a to dlatego że to była pierwsza data/sala jaką ustaliliśmy/zarezerwowaliśmy na nasz ślub zresztą bardzo ładna data 28 czerwca 2008 r. brawo ciekawa jestem pogody ale  będzie napewno pięknie!   jupi

mary

Aja, dzięki :D
Ja ciągle mam wrażenie, że to jeszcze duuuuuużo czasu ;)

rilla

nie ma dużo czasu maryD: mnie zostało 2 tygodnie!:D:D mary pojaw się u nas znowu!!!

rubin04

no włąsnie, wracaj, wracaj i się nie gniewamy bo to bez sensu!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Wlasnie wracaj i to juz, bo sama do tych katowic pojade  :) :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zuzia

mary_popins,
wracaj! nie po to do suchego lasu dzwonilam po twoją bransoletkę (i moją też - bo K. mi kupil), żeby teraz efektu nie zobaczyć!!!

mary

Cytat: rilla84 w 16 Maj 2008, 17:59:21
mary pojaw się u nas znowu!!!

pojawiam się. I znikam? ;)
U mnie żadnych zmian w spr. stylizacji. Nie mam fryzury, nie mam makijażystki. I nie wiem co z paznokciami. W tym tygodniu mam zamiar rozpocząć akcję pt. solarium ;)