Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

siog

konwalia mnie sie podobaja bardzo!

ah, znowu musze przerzucac sie na casualowe ciuchy i znowu bede bez pracy:(((((

konwalia

ziuta przecież ja żartuję  bighug zrewanżuj się zdjęciami ;)

Cytat: siog w 24 Wrz 2011, 01:52:00

ah, znowu musze przerzucac sie na casualowe ciuchy i znowu bede bez pracy:(((((
siog dlaczego?  :hugsurprise:

salsa

Cytat: ziuta w 24 Wrz 2011, 00:25:05ale sukienka to już za dużo dla mnie wink
he he mnie jakby zabrali sukienki to chyba bym z żalu umarła i nie miała w czym chodzić :D
to doskonały strój szczególnie jak sie człowiek chce ubrać i isc ;) TA kiecka moim zdaniem w zależności od dodatków moze byc albo  pracowa (sweterek lub marynarka, stonowane czółenka, duza torba, moze jakas chusta na szyje)
albo wyjściowa - eleganckie pantofelki i torebeczka + jakas błyszcząca biżuteria

to taka doskonała sukienka-baza w świetnym kolorze dla Ciebie :)

u mnie w pracy  tez jest mega przekrój strojów - sa i osoby w stylu "właśnie odeszłam od garów" i w polarach i w totalnej tandecie
ale są tez świetnie ubrane babki - miejski szyk i elegancja
u mnie sa takie dwie panie koło 50, ktore   wyglądają tak genialnie, ze narody klękajcie - świetne fryzury, zawsze zrobione paznokcie, sukienki buty - i te babki w tym "byle-czym" ciagle się nimi zachwycają marzac, by tak wygladac :) mnie tez jest bardzo miło słuchac komplementów i tym bardziej dbam o strój ;)  wiec Ziuta do boju! ja sie nie przejmuje, stroje sie i mam wszystko gdzies :D :D

Dodany tekst: 24 Wrz 2011, 09:27:11

siog a co sie stało ??  :empathy:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

siog

przeprowadzamy sie do Niemiec  :hmm:

aniak1211

Cytat: siog w 24 Wrz 2011, 11:10:54
oooo
Ale na dluzej czy tak na chwile???
W jaki region???

salsa

Cytat: siog w 24 Wrz 2011, 11:10:54
ooooooooooo
a czemu ? dokąd ?

siog

min na 5 lat. Dusseldorf. maz dostal prace tam:)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aniak1211

siog
Pewnie i Ty znajdziesz prace:)
Coprawda mlodziez na Berlinskim lotnisku wyrozniala sie...
ale tam tez sa sklepy z fajnymi szmatkami,
na pewno sie odnajdziesz:)

A co z Waszym domem???
Bedzie czekal,czy sprzedacie???

marax

feeling jaka to jest strefowa marynarka ?

konwalia

ja nie feeling, ale chyba ta stradivariusa z wywijanymi mankietami

siog

Cytat: aniak1211 w 24 Wrz 2011, 14:19:26
siog
Pewnie i Ty znajdziesz prace:)
Coprawda mlodziez na Berlinskim lotnisku wyrozniala sie...
ale tam tez sa sklepy z fajnymi szmatkami,
na pewno sie odnajdziesz:)

A co z Waszym domem???
Bedzie czekal,czy sprzedacie???

dom pojdzie na wynajem, a co dalej to nie wiem...

salsa

ja jak kupowałam pierwsza marynarke od nich połtora roku temu to wszystkie wisiały z wywiniętymi rękawami i tak tez zaczęłam ja nosić
teraz widze, ze maja normalnie zrobione rękawy ale wszystkie moje kolezanki ktora ja kupił po mnie wywijają :D

siog

salsa

Cytat: golinda w 24 Wrz 2011, 18:32:05
do mnie do firmy ta moda nie dotarła
tam nie dotarła żadna moda lol
hahahah ja bym chciała wejsc kiedys do twojego biura :D

u mnie w pracy jest roznie - ale jest sporo fajnie ubranych lasek :) za to moje koleżanki sie swietnie ubierają - nie mogę spuszczać z tonu i sie lenić wygladowo :)

mobka

Dziewczyny, dobrze, ze w telco/it nie pracujecie. W dzialach technicznych malo kto sie jakos ubiera. Ja obecnie siedze w pracy w trampach, jeansach i bluzie z kapturem ;) Jakbym przyszla w marynarce, to by pomysleli, ze na rozmowie o prace bylam i nie zdaryzlam sie przebrac ;)

salsa

Cytat: mobka w 24 Wrz 2011, 20:20:21Jakbym przyszla w marynarce, to by pomysleli, ze na rozmowie o prace bylam i nie zdaryzlam sie przebrac wink
ahahahah
w poprzedniej rpacy mielismy taka dziewczyne, ktora zawsez miała rurki jakis top i marynarkę
wszystko zawsze z kolorach beż-brąz-czarny-granat-biel
koniec

i kiedys kup[iła sobie piękną sukienkę w kolorze takiego fajnego błekitu - załozyła do tego obcasy
sukienka była moim zdaniem pracowa i co najmniej kilka z lasek tam nosiło sie w tym stylu czesto - ale szef jak ją taką  zobaczył  to latał po biurze tydzien z pęcherzem ze była na rozmowie i pewnie chce sie zwolnic :D była ale nie tego dnia lol

Dodany tekst: 24 Wrz 2011, 19:29:32

Cytat: golinda w 24 Wrz 2011, 20:16:21-po co ty się tam tak stroisz? ja nigdzie nie widziałam takiego nagromadzenia tak źle ubranych i zaniedbanych kobiet
ale w sumie nie rozumiem tego - do was tam przychodza ludzie  z zewnątrz? nie macie jakiegokolwiek dreskodu? przeciez to są chyba kobiety wykształcone?

marax

Cytat: golinda w 24 Wrz 2011, 18:32:05
do mnie do firmy ta moda nie dotarła
tam nie dotarła żadna moda lol
dzisiaj bylam na konferencji medycznej . Szkoda ze cie nie bylo . Czegos takiego dawno nei widziałam . babki ktore zarabiają nie malo ubrane byly nastepująco :
spodnie ze sklepu indyjskiego kolorowe+ swetr  wełniany + sandały ecco w stylu meskim ............... bluzy polarowe ,spodnie dresowe ......................... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

abkasia

Cytat: maraxela w 24 Wrz 2011, 19:44:06
dzisiaj bylam na konferencji medycznej . Szkoda ze cie nie bylo . Czegos takiego dawno nei widziałam . babki ktore zarabiają nie malo ubrane byly nastepująco :
spodnie ze sklepu indyjskiego kolorowe+ swetr  wełniany + sandały ecco w stylu meskim ............... bluzy polarowe ,spodnie dresowe ......................... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
na zjazdach dentystek jest lans, botox, mega szpie :D

mary

Cytat: ziuta w 24 Wrz 2011, 00:02:20ja widziałam i nawet kupiłam  blush ale nie wiem czy jej nie oddam, bo wprawdzie ładna, ale nie wiem gdzie ja będę w niej chodzić  hmm

Ziuta, w Katowicach kupiłaś tę sukienkę? Rozglądałam się za nią na 3Stawach, ale nie znalazłam. Czy ona jest z błyszczącego materiału?

A ja wczoraj kupiłam wróbelkowe spodnie zielone i salsową bluzkę (uznałam, że skoro jest za 59 a nie 79zł to biorę) i też jestem zadowolona. A te spodnie zielone...  :dance:

emcia

kupiłam spodnie 7/8 -na mnie 8/8 :D (ale zapłon) w ładnym granacie- o dziwo nawet ok do szpilek i sukienkę względnie pracową w kolorze ciemnozielonego turkusu? ale chyba jest za krótka i będzie leżeć

damka

chciałam sie wypłakać...zajebiście trudny egzamin miałam, pewnie nie zdam...........   :thumbdown: :thumbdown:

inkageo

Może się uda jednak, trzymam kciuki  :thumbup: :thumbup:
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: mary_popins w 24 Wrz 2011, 21:34:55Ziuta, w Katowicach kupiłaś tę sukienkę? Rozglądałam się za nią na 3Stawach, ale nie znalazłam. Czy ona jest z błyszczącego materiału?
mary_popins kupiłam w Bielsku, było dużo, materiał nie jest błyszczący.
Kupiłam 36 zastanawiam się czy nie powinnam wziąć 34, muszę ją jeszcze raz ubrać, ale cholera jest w szafie u Karola, razem z resztą rzeczy kupionych wczoraj, a K. śpi :headbang:
Wrzucę Wam póki co tunikę kupioną dzisiaj w zarze, nie mogłam się powstrzymać :blush: mierzyłam ją też do czarnej ołówkowej spódnicy do środka, tak też ją będę nosić.

Dodany tekst: 24 Wrz 2011, 22:22:35

Dobra, udało mi się wydobyć część wczorajszych zakupów, obfociłam i wrzucam, tylko światło fatalne i stoję jak to cielę lol
Spodnie zielone z promodu.
Ta pierwsza bluzka (H&M) to taka zwykła do jeansów, ale już mi sie nie chciało przebierać w jeansy i stylizować ;) i chyba wywalę tą czarną wstążkę  :hmm:
Dwie kolejne bluzki to też promod.

Dodany tekst: 24 Wrz 2011, 23:23:22

Dodany tekst: 25 Wrz 2011, 00:23:58