Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mary_popins w 25 Wrz 2011, 21:07:20Zwierzu, Ty już chodzisz z dzieckiem do piaskownicy? A co on tam robi, poza ewentualnym jedzeniem piachu?
piachu nie jada ;) raz sprobowal i mu sie nie podobalo ;) a w piaskownicy urzeduje juz od miesiaca chyba - raczkuje, siedzi, przesypuje piach z wiaderka na zewnatrz z luboscia i z rownym zaangazowaniem ryje rekami jak w wiadrze zabraknie ;) jak zgram foty to wrzuce, bo mam dowody ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Mary, ale wiesz, Fran Zwierzatka jest wyjatkowy ;)

mary

Cytat: mobka w 25 Wrz 2011, 21:28:38Mary, ale wiesz, Fran Zwierzatka jest wyjatkowy wink
no, nie wątpię nawet ;) Ale foty i tak fajnie zobaczyć - niekoniecznie jako dowód w sprawie ;)

zwierzatko_mojej_mamy

a tam wyjatkowy od razu - po prostu sie nudzi co chwile i trzeba wymyslac, czym zajac chlopa ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Wiesz, dla mnei wyjatkowy przyjmujac, ze moj jest standardem. Choc mozemy pojsc w druga strone, twoj jest norma a moj wyjatkiem :D

inkageo

Pokażę Wam jak jutro zamierzam się ubrać, bo bardzo spodobało mi się to zestawienie kolorystyczne. Niestety zdjęcia nie oddają tych fajnych odcieni, wieczorem to nie da się u mnie nic lepszego zrobić..
Paznokci już nie maluję, bo będzie za dużo.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo bardzo fajne, takie ożywcze :D

miałam wkleic płaszcz, ale poczekam az strona przeleci, bo przy Tobie bede wygladac jak 10 rozmiarów wiecej ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 25 Wrz 2011, 21:47:28
miałam wkleic płaszcz, ale poczekam az strona przeleci, bo przy Tobie bede wygladac jak 10 rozmiarów wiecej ;)
:rotfl:

inka mi też się podoba :) w sam raz na słoneczną jesień :)

ziuta

inka super, bardzo mi się podoba, jak zwykle ;D Skąd ta sukienka?

aniak1211

inkageo
Super,
jutro zrob jeszcze jedno zdjecie;)
Kolory bedzie lepiej widac:)

wrobelek0403

ziuta, obejrzałam zdjecia - suuuuuper :thumbup:

a ja sobie przypomniałam, ze mam podobną kiecke :D :D

a taki płaszcz dzisiaj mierzyłam, co mylślicie??? jakos tak dziwnie wyglada :knuje: choc ogólnie lezał bardzo dobrze.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 25 Wrz 2011, 22:59:38
a ja sobie przypomniałam, ze mam podobną kiecke :D :D
wrobelek0403 oo, rzeczywiście! Super na Tobie leży (chcę przez to powiedzieć, że u mnie by pewnie ta kokarda bardziej odstawała niż biust lol)
A płaszcz mi się tak średnio widzi  :blush: a ja w ogóle z płaszczami mam problem, bo każda długość wydaje mi się zła  :hmm:

Dodany tekst: 25 Wrz 2011, 23:27:58

Cytat: salsa w 25 Wrz 2011, 19:15:58Ziuta ile masz w biodrach ? bo bioderko to Ty masz chyba takie jak ja ?
salsa chyba nawet większe ;D Aż się zmierzyłam :D 96-97 (wieczorem ;)), czyli zgrubłam, bo było 95 lol Toteż Ci mówiłam już, że te spodnie dobrze leżą na moim/naszym tyłku :rotfl:

mobka

Wrobelek, dla mnei na tym plaszczu sie za duzo dzieje. I nie wiem, czy na za duzy nei wyglada.

aja

jak dla mnie to kieca wróbla postarza - jakoś jest ZbyT powaznie / ale to moze tez przez ten naszyjnik
a płaszcz mimo,iż ciekawy to raczej to jeszcze nie to :D

marax

sukienka mi sie podoba a plaszcz nie dla ciebie

salsa

Ziuta no to ide po te spodnie :D

Wrobel ta sukienka wygląda paniusiowato moim zdaniem
wywaliłabym kokardę i dała jakis pasek - moze wtedy bedzie bardziej nowoczesna? z pewnoscia powinna byc noszona w towarzystwie żakietu

płaszcz mi sie nie podoba ....

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

wrobel ten plaszcz cie poniza (obniża :) wydaje mi sie ze powinien nie byc az taki szeroki na dole . Sprobuj moze czegos bez kolnierza bo chyba nie mierzyłaś .

Dodany tekst: pon, 26 wrz 2011, 07:05:49

inka pięknie . Nie ma to tamto jedziesz ze mna na zakupy !! bedziesz moim stylistą . Ja w HM nic nie widzialam :( a bylo tam sporo fajnych ciuchow . Musze tylko otrzymac swoja pierwsza wypłatę . Prosze sie naszykować !

salsa

Wrobel ja bym cie widziała w czyms takim jak ten pierwszy płaszcz-bombka :)

Dodany tekst: 26 Wrz 2011, 08:09:26

inkageo ładna sukienka - tez lubie takie tubowate kroje - mozna dobrac tylko gore i wio :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

Cytat: salsa w 26 Wrz 2011, 08:08:37
Wrobel ja bym cie widziała w czyms takim jak ten pierwszy płaszcz-bombka :)
o Właśnie !!! musi dolegac na dole . Najlepiej zeby ci piersi uwidocznil . Ten co pokazałas zrobil z twoich piersi jakiegos rogala .

inkageo

Cytat: ziuta w 25 Wrz 2011, 22:42:10
inka super, bardzo mi się podoba, jak zwykle ;D Skąd ta sukienka?
Top secret :)
Dzięki :beer:
Ale zimno..br.. Samochód mi pokazywał 8 stopni.. W biurze 17, ale włączyłam ogrzewanie i mam nadzieję zdjąć później rajstopy :D
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: inkageo w 26 Wrz 2011, 09:11:05Top secret
dzięki :beer:
Cytat: inkageo w 26 Wrz 2011, 09:11:05Ale zimno..br.. Samochód mi pokazywał 8 stopni.. W biurze 17, ale włączyłam ogrzewanie i mam nadzieję zdjąć później rajstopy
U mnie 8,5 stopnia, bez ogrzewania i bez rajstop ;D Jestem twarda :D

inkageo

Cytat: ziuta w 26 Wrz 2011, 09:14:40U mnie 8,5 stopnia, bez ogrzewania i bez rajstop Grin Jestem twarda Cheesy
Pewnie masz spodnie  :rotfl:
Imagine there is no hate

konwalia

wróbel płaszcz nieee, juz tamten nr 1 był fajniejszy, a na pewno lepiej lezał