Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fasolka1980

Cytat: golinda w 23 Wrz 2011, 09:53:41
o to nam zwykle chodzi ;D

właśnie :D

też bardzo lubię taki krój

ziuta

Dla mnie te modelki z asosa wyglądają w tych spódnicach jak długie chude glisty, ja wyglądałabym podobnie lub gorzej :D więc wiecie no, dla każdego coś innego ;D

abkasia

obkupilam dzis w h&m swojego syna :D
dla mnei chwilowo kasy zabraklo ;)
ale odbije to sobei za tydzien :D

feeling.good

ja wczoraj kupiłam strefową marynarkę w stradivariusie, w hm proste granatowe spodnie ciążowe i te bluzkę w kolorze pomarańczowym: http://www.hm.com/pl/product/95051?article=95051-D :D

Jeszcze tę chcę kupić: http://www.hm.com/pl/product/95087?article=95087-A

Podoba mi się jeszcze ta torebka: http://www.kappahl.com/pl/misc/ProductDetails/?ArtNo=110411 Jeśli na październikowe wesele zmieszczę sie w któraś z moich sukienek i nie kupię superbutów to może w nią zainwestuję, choc pewnie później będzie leżeć ;)

emcia

zmierzyłam dziś spodnie do kostki, dwie sukienki 36 \na styk\ i koszulę z koronką
wszystko niby ok, do tych spodni ciężko mi się przekonać, nic mnie nie powaliło, a sukienek nie mogłam dobrze zapiąć w pojedynkę
biorę jutro do pomocy męża i wysokie buty w torebkę
fajne buty widzę wszędzie, ciuchy chyba mnie nie kręcą

konwalia

feeling w kappahlu kest teraz -20% z kuponem jesli dostałas

emcia ja dzis kupiłam kolejne buty(poszłam po tabletki do zmywary), czarne sztyblety z asosa tez zamówiłam  :blush:

emcia

Cytat: konwalia w 23 Wrz 2011, 21:44:35
feeling w kappahlu kest teraz -20% z kuponem jesli dostałas

emcia ja dzis kupiłam kolejne buty(poszłam po tabletki do zmywary), czarne sztyblety z asosa tez zamówiłam  :blush:
a ja te ceglaste :D

feeling.good

konwalia smsa dostałam jakos niedawno. Kuponu chyba nie. Muszę w skrzynce sprawdzić bo M. sprawdza raz na miesiąc :D

konwalia

ziuta

Taaaak... to zdecydowanie był TEN dzień :D Boże, ale się obkupiłam, wreszcie  :jupi:

ziuta

Cytat: golinda w 23 Wrz 2011, 22:47:45
nie wierzymy!!! pokazuj naTENtychmiast!
Natentychmiast nie mogę, bo mąż mi tu łazi, a on jeszcze, że tak powiem, nie o wszystkim wie ;D

OlaFasola

A ja chyba nic nie kupię na ten sezon, dalej nie osiągnęłam wagi jaką założyłam i za karę szlaban na zakupy :(

magoo

OlaFasola hehe możemy założyć klub ;D

abkasia

Cytat: OlaFasola w 23 Wrz 2011, 22:52:33
A ja chyba nic nie kupię na ten sezon, dalej nie osiągnęłam wagi jaką założyłam i za karę szlaban na zakupy :(
ale chyba stopy masz w tym samym rozmiarze, wiec mozesz choc buty kupowac :D

ja czekam do pierwszego :)

OlaFasola

Cytat: magoo w 23 Wrz 2011, 23:54:02OlaFasola hehe możemy założyć klub Grin
:highfive: :highfive:

Cytat: abkasia w 23 Wrz 2011, 23:54:23ale chyba stopy masz w tym samym rozmiarze, wiec mozesz choc buty kupowac Cheesy
Butów też nie, wysyłam się na karnego jeżyka zakupowego :D

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 22 Wrz 2011, 19:10:09kurcze, czy ktoras z Was widziała tą kiece w HM?

http://avanti24.pl/moda/5,103630,10336647,Kolor_z_wybiegow___jadeit.html?i=17
wrobelek ja widziałam i nawet kupiłam  :blush: ale nie wiem czy jej nie oddam, bo wprawdzie ładna, ale nie wiem gdzie ja będę w niej chodzić  :hmm:

ziuta

Kolor nie wiem czy mój, ale z wybiegów lol lol
Do mojej pracy się nie nada, jakbym tak przyszła ubrana, to wzbudziłabym ogólną sensację, a nie mam potrzeby. W ogóle to szkoda, że pomijając 50-paro-letnie panie czekające na emeryturę, to młode dziewczyny u mnie w urzędzie wciąż jeszcze potrafią przyjść do pracy w polarze  :ohboy: I jak tu się lansować, tak bez żadnej konkurencji lol lol

magoo

ziuta może powinnaś podnieść poprzeczkę ;)
wiesz parę razy w fajnej kreacji i laski poczują się zobowiązane

ziuta

Cytat: magoo w 23 Wrz 2011, 23:18:36
ziuta może powinnaś podnieść poprzeczkę ;)
wiesz parę razy w fajnej kreacji i laski poczują się zobowiązane
Nie ma szans. Przecież ja na codzień ubieram się dużo bardziej elegancko niż w polar ;) i póki co skutek żaden ;D

ziuta

Jakby to miało zmniejszyć ich sympatię do mnie, to też mam to gdzieś, ale ja się czuję dziwnie wystrojona w sukience. Nie jest to powód, żeby chodzić w polarze :D i też się ubieram ładnie i modnie (tak mi się przynajmniej wydaje lol), ale sukienka to już za dużo dla mnie ;)

konwalia

Cytat: golinda w 24 Wrz 2011, 00:21:37może nie wzbudzam ich sympatii
ja chyba waszej też, bo olałyście moje kolejne zakupy  :P

ziuta

Cytat: konwalia w 23 Wrz 2011, 23:25:17
ja chyba waszej też, bo olałyście moje kolejne zakupy  :P
konwalia ja się tak wstrzeliłam w pozakupowej euforii i nie ma to nic wspólnego z brakiem sympatii bighug

wrobelek0403

Cytat: feeling.good w 23 Wrz 2011, 22:35:48Podoba mi się jeszcze ta torebka: http://www.kappahl.com/pl/misc/ProductDetails/?ArtNo=110411

widziałam ją na zywo, fajna jest :) tylko mnie brakuje paska na ramie jednak.

Dodany tekst: 24 Wrz 2011, 00:57:27

Cytat: ziuta w 23 Wrz 2011, 23:02:20
wrobelek ja widziałam i nawet kupiłam  :blush: ale nie wiem czy jej nie oddam, bo wprawdzie ładna, ale nie wiem gdzie ja będę w niej chodzić  :hmm:

poka poka, to ja ide poszukac jeszcze raz :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login