Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

marax podala wszystkie przeciw ;) plaszcz poniza oraz jest za szeroki dolem ;) dlatego paniusiowato ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 26 Wrz 2011, 08:07:02
lol
Pięknie to ujęłaś! Ale mam takie samo wrażenie.

ano wlasnie, bo cos mi tu nie pasowało i nie wiedziałam co :D wydawało mi sie, ze nogi sie skróciły :knuje:

marax, dzieki za celną uwage :D  :beer:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Cytat: wrobelek0403 w 26 Wrz 2011, 08:37:50
ano wlasnie, bo cos mi tu nie pasowało i nie wiedziałam co :D wydawało mi sie, ze nogi sie skróciły :knuje:

marax, dzieki za celną uwage :D  :beer:
przymierz taki co salsa pokazala . moze jednak krótszy ?? przymierz inne fasony .

wrobelek0403

salsa ten trzeci najlepszy :)

pierwszy fajnie wyglada na zdjeciu, ale jak na razie widziałam takie w preety girl i był z beznadziejnego materiału  :thumbdown: musze poszukac jeszcze.

Dodany tekst: 26 Wrz 2011, 08:40:55

Cytat: maraxela w 26 Wrz 2011, 08:39:19
przymierz taki co salsa pokazala . moze jednak krutszy ?? przymierz inne fasony .

krótki mam, musze miec cos do kolan, bo w zimie okrutnie marznie mi tyłek i uda :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

wróbel ja dzis ide z sis szukac dla niej, rozejrze sie ;) 36/38? jakie kolory?

wrobelek0403

konwalia  bighug szary, wszelkie odcienie granatu, turkusu, itp niebieskiego, ciemna zielen (ale nie zgniła), fiolety. poparz tylko prosze czy mają jakies ocieplenie :D dzieki wielkie :D

konwalia

spoko, nie obiecuję, podaj mi jeszcze granice cenowa, moze byc na gg, bo jakbym cos trafiła w tkmaxxie to wezme i najwyzej oddam, tam nie odłoze(wezme aparat)

ziuta

inkageo chciałam od Ciebie zwalić tą sukienkę z top secret, ale juz jej nie ma ;D

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 26 Wrz 2011, 09:40:18pierwszy fajnie wyglada na zdjeciu, ale jak na razie widziałam takie w preety girl i był z beznadziejnego materiału   musze poszukac jeszcze.
ja mierzyłam takie w zeszłym roku i w koncu jak sie  zdecydowałam to juz mi wykupili moj rozmiar
swietnie sie w tym wyglada tylko trzeba sie przyzwyczaic do troche innego wyglądu sylwetki :) dla Ciebie bedzie idealny - jak w P.G. jest kiepski to szukaj dalej :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

Cytat: golinda w 26 Wrz 2011, 09:04:51
a mi się ziuta w zielonej sukience nie podoba

wisi okropnie :blush:
wisi jak na modelkach mi sie podoba , Szkoda ze mi nic nie wisi ............. a no moze brzuch lol

salsa

mnie sie bardzo podboda u Ziuty ten efekt wiszenia sukienki - wygląda lekko i zwiewnie :)

ziuta

Cytat: golinda w 26 Wrz 2011, 09:04:51
a mi się ziuta w zielonej sukience nie podoba

wisi okropnie :blush:
A idź :P Miało być tak pięknie lol

ziuta

Ta sukienka chyba ma wisieć z założenia :hmm: Ona nie jest w ogóle taliowana, taki prosty wór ;) chyba nawet gdyby wsadzić tam większy biust, to na wiszenie nie pomoże, bo ona jest w tym miejscu luźna, a nie dopasowana ;D

Dodany tekst: 26 Wrz 2011, 09:19:32

Czyli wychodzi na to, że dopasowane z natury podkreśla chudość, a luźne wisi i... też podkreśla chudość ;D Wniosek: wywalić wszystkie sukienki lol

wrobelek0403

Cytat: salsa w 26 Wrz 2011, 09:05:49
ja mierzyłam takie w zeszłym roku i w koncu jak sie  zdecydowałam to juz mi wykupili moj rozmiar
swietnie sie w tym wyglada tylko trzeba sie przyzwyczaic do troche innego wyglądu sylwetki :) dla Ciebie bedzie idealny - jak w P.G. jest kiepski to szukaj dalej :)

ok, wierze Ci :D

salsa

Cytat: ziuta w 26 Wrz 2011, 10:16:18Czyli wychodzi na to, że dopasowane z natury podkreśla chudość, a luźne wisi i... też podkreśla chudość  Wniosek: wywalić wszystkie sukienki
Ziuta jestes szczupła i wysoka wiec jakim cudem masz wygladac na grubasa? wez przestan :) dla mnie masz super figure, wiele osob pewnie CI jej zazrosci
mozesz załozyc absolutnie wszystko
w biodrach mamy tyle samo ale ty masz 8 cm wiecej na długośc co oznacza, ze mozesz wiecej :)
ja nikomu niczego wygladowo nie zazdroszcze, lubie to jak wygladam, dobrze sie czuje - ALE gdybym miała cos zmienic to własnie dodałaybm sobie te pare centymetrów na długośc :)

Dodany tekst: 26 Wrz 2011, 09:26:24

Cytat: wrobelek0403 w 26 Wrz 2011, 10:20:10ok, wierze Ci
hehehe tak na słowo ?? :D

konwalia

ziuta sero jest super, przy moim wzroscie nawet w szczupłych czasach zdarzało się wygladac niezbyt, z 8cm bym chciała i mozliwosc noszenia wiszacych fasonów(nie nadaja sie dla duzego biustu i niskiego wzrostu, wygladam jak otyły przykurcz)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 26 Wrz 2011, 10:25:41hehehe tak na słowo ??

mam na względzie nasze wspolne doswiaczenia sklepowe :D :D

Dodany tekst: 26 Wrz 2011, 09:44:27

ziuta pomarudz sobie, nie ma sprawy :D ale i tak nie zmieni to faktu ze masz super figure :D :D

Angie

ziuta super wyglądasz ;D jak modelka ;D

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 26 Wrz 2011, 10:43:49mam na względzie nasze wspolne doswiaczenia sklepowe
he he no tak :) a chodzisz w tej bluzce, ktora odkupiłas ode mnie ?

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 26 Wrz 2011, 10:43:49ziuta pomarudz sobie, nie ma sprawy  ale i tak nie zmieni to faktu ze masz super figure
wrobelek0403  iluvu
Angie dzięki!  bighug

tiliam

wrobelek0403

ja tez mam te spodnie z promodu - wersja beżowa:)
robię w nich furrorę :D

coś czuję, że podobnie jak do strefowej marynarki ze stradivariusa (też ja mam nota bene od dawna, tez w wersji beżowej), te spodnie z promodu równiez okażą się hitem

widziałam że ziuta też ma je chyba w wersji zielonej

mary

Cytat: inkageo w 25 Wrz 2011, 21:42:13
Pokażę Wam jak jutro zamierzam się ubrać, bo bardzo spodobało mi się to zestawienie kolorystyczne.
Inka, dla mnie super! Zwłaszcza na drugim zdjęciu świetnie ten zestaw wygląda :)

siog

Inka dla mnie super! lubie takie zestawienia:)

a u mnie ciag buraczkowy trwa:) jutro odbieram buty to wam cykne:)

ziuta

Ciekawi mnie ten sweter:
http://www.hm.com/pl/product/94306?article=94306-D
Podobałby mi się do czerwonych spodni. Niestety nie było go jeszcze u nas.
W ogóle mam wrażenie, że wprawdzie wiele rzeczy z nowej kolekcji h&m było już dostępne w sklepie, ale o ile na stronie jakieś sweterki były dostępne w 5-6 kolorach, w tym pomarańczowym, kremowym, chabrowym, to w sklepie były tylko jakieś szaro-bure ;D