Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

feeling.good

Cytat: wrobelek0403 w 20 Gru 2011, 20:50:28
złozyłabym skarge na kuriera, oni się juz tak rozbestwili, ze rece opadają...

mnie ostatnio kurier zwrócił uwagę (!), po tym jak zadzwoniłam ze skargą na infolinię bo na stronie miałam info, że paczka dostarczona, minęła prawie doba, a paczki u mnie nie było.
Okazało sie, że zostawił u sąsiadów, o czym nie raczył mnie poinformować...

abkasia

kupialam musztardowa sukieneczke ;D

wrobelek0403

Cytat: feeling.good w 20 Gru 2011, 21:36:44
mnie ostatnio kurier zwrócił uwagę (!), po tym jak zadzwoniłam ze skargą na infolinię bo na stronie miałam info, że paczka dostarczona, minęła prawie doba, a paczki u mnie nie było.
Okazało sie, że zostawił u sąsiadów, o czym nie raczył mnie poinformować...

no tak, czyli jak Ci z mojej okolicy dzwonią ze sa pod drzwiami i się pytają, kt sasiadowi zostawic to i tak mam duzo szczescia :crazy: :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Cytat: wrobelek0403 w 20 Gru 2011, 22:38:43
no tak, czyli jak Ci z mojej okolicy dzwonią ze sa pod drzwiami i się pytają, kt sasiadowi zostawic to i tak mam duzo szczescia :crazy: :crazy:
no masz, ja sie kiedys po zlozonej reklamacji dowiedzialam, ze paczka od 5 dni u "sasiadki" z pietra-nie raczyla poinformowac(kurier tez nie)

Kasia

wczoraj do mojego D. zadzwonił kurier aby D. wyszedł do niego do samochodu odebrac paczkę lol
i zdziwoony że d. w pracy nie ma i ze musi jednak ruszyć dupke i podejść do kogoś innego i zostawić paczkę ;)

noelka84

Cytat: konwalia w 21 Gru 2011, 08:09:37no masz, ja sie kiedys po zlozonej reklamacji dowiedzialam, ze paczka od 5 dni u "sasiadki" z pietra-nie raczyla poinformowac(kurier tez nie)
super sasiedzi takich ze swieca szukac:/

magdalinska

mnie kurierzy wkurzaja. Wiecznie sie baaardzo spiesza, wpadnie do biura, paczke niby zostawił w magazynie, rzuci mi dokumenty pod nos i krzyczy szybko szybko pieczatka, bo mi sie spieszy. A g...mnie to obchodzi, ja musze paczke sprawdzic, wtedy podpisze odbior. tak sie rozbestwili, ze kilka razy sam łapał za pieczatke i sobie przybil. opierniczyłysmy, pieczatki teraz sa pochowane.
nie cierpie ich.

inkageo

Zadzwoniłam do mango, w którym mam mieć odbiór i nie mają mojej przesyłki  :crying:
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

zmierzylam pol bonarki - nawet wlazlam do tego cholernego mango, bo pomyslalam, ze moze sie myle i jak tyle osob tam kupuje to jednak nie moge wygladac bardzo inaczej od wiekszosci - niestety najwidoczniej wygladam calkiem inaczej, bo w kazdej rzeczy jak pol dupy zza krzaka..

aaa i bylam pierwszy raz w zyciu w tkmaxxie lol lol ja myslalalm, ze to jest taki peek&cloppenberg, a tu sie okazalo, ze to takie tesco lol lol nawet mydelniczki tam maja ;D ubawilam sie setnie :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

niewiemjaka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 21 Gru 2011, 14:28:07a tu sie okazalo, ze to takie tesco
ja myslalam ze jak second hand lol lol duzo wszystkiego, meczarnia, ale musze powiedziec ze buty maja fajnie ulozone/powieszone i numerami i jest porzadek, ale ciuchy i reszta to bajzel nie do pzrejscia dla mnie, na sam widok sie zmeczylam

ja kupiłam w koncu ta czarna: http://www.promod.co.uk/dresses/smart-dresses/belted-mesh-dress-black-R3200208001.html

a dzisiaj widzialam w Mango duzo sukienek przecenionych dzianinowych szarych, w paski i taka np prosciutka np ciemno-czerwona za 79 zl:

ddu

siog, obie różowopodobne sukienki boskie!

noelka84

no i maz mi przywiozl dzis z biura dhl mangowy sweterek
http://shop.mango.com/GB/p/mango/clothing/cardigans-and-sweaters/flower-cardigan/?id=53212667_02 moj jest bialy, nie czarny jak na linku

zaluje, ze go kupilam bo myslalam ze to bedzie czysta biel, a niestety on jest bardziej taki jakby kremowy, nawet nie wiem jak to okreslic. rozmiar tez troche dziwny normalnie nosze S, wzielam M bo chcialam zeby byl dluzszy. a jest ogromniasty w rekawach i krociotki.
mango mnie zawiodlo:(
ale chyba go zostawie, jeszcze sie zastanowie.

ishka82

poszłam dziś szukać sukienki na Sylwka, a kupiłam inną, na świąteczny obiad będzie jak znalazł ;) :D
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienka_damska/11/0/51

Dodany tekst: śro, 21 gru 2011, 18:50:12

tylko ja mam szarą ;)

martullek

Cytat: inkageo w 21 Gru 2011, 11:14:19
Zadzwoniłam do mango, w którym mam mieć odbiór i nie mają mojej przesyłki  :crying:

inka, a kiedy wysłali? ja też dziś dzwoniłam i powiedzieli, że co najmniej tydzień idzie. w tym moim mango są dostawy we wtorki i piątki, ja pewnie dostanę dopiero we wtorek (w poniedziałek wysłali)

ddu

ishka, fajna kiecka, pokażesz się w niej?

zuzia

ja kupiłam (a w zasadzie jutro mi brat kupi) sukienkę w bialconie :)

ddu

Cytat: zuzia w 21 Gru 2011, 20:39:33
ja kupiłam (a w zasadzie jutro mi brat kupi) sukienkę w bialconie :)

ha! wiem, którą :)
zdjęcia pożądam (a, kasę wysłałam)

byłam dziś w massimo duttti i zakochałam się w 3 jedwabnych bluzkach :)

ishka82

ddu

suegro

Odebrałam moje mango.
Jestem bardzo zadowolona. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: ddu w 21 Gru 2011, 20:59:46ha! wiem, którą
zdjęcia pożądam (a, kasę wysłałam)
a wcale nie  :P