Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: ziuta w 13 Gru 2011, 11:43:47impreza rodzinna, urodziny prababci, obiad w restauracji, a potem zazwyczaj tance do wieczora...

to wez buty na zmiane.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

no ale do brazowych rajstop? granatowych szpilek nie mam, czarne mi sie jakos nie widza, a cieliste? chyba tez kiepsko?
no i dalej nie wiem jaki kolor na gore, bo cos musi byc

mayagaramond

Cytat: ziuta w 13 Gru 2011, 12:00:43no ale do brazowych rajstop? granatowych szpilek nie mam, czarne mi sie jakos nie widza, a cieliste? chyba tez kiepsko?
no i dalej nie wiem jaki kolor na gore, bo cos musi byc

Brazowe rajstopy, bo masz brazowe kozaki? Musisz zmienic rajstopy lub isc bez :)

Marynarka albo czarna albo granatowa.

Moim zdaniem szpilki tu nie pasuja.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

ziuta ja dopiero teraz zauwazyłam, ze ta kiecka ma brązowe wstawki, myslałam ze czarne :knuje:

rajtki bym dała cienkie ciemnogranatowe :)

pomierz buty, kt masz i zobaczymy. :)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 13 Gru 2011, 13:14:09ziuta ja dopiero teraz zauwazyłam, ze ta kiecka ma brązowe wstawki, myslałam ze czarne

ja tez myslalam, ze czarne ;D

Ale te buty i tak nie.

Marynarka: granatowa.
Buty moglbybyc nude ale wtedy bez rajstop.

Jesli z rajstopami to kryte (brazowe albo granatowe) i do tego np. wysokie botki:

http://www.net-a-porter.com/product/178977

ziuta

ech, jakos kiepsko to widze...
buty nude chetnie, ale przeciez rajstopy musza byc, to jest grudzien
botki mam szare zamszowe, ale imo nie nadaja sie na impreze
marynarke granatowa musialabym kupic, bo w granacie mam tylko lniana z rekawem 3/4
no juz chyba bym wolala nowa sukienke :D
tylko czasu malo, w sklepach nic ciekawego (bylam w niedziele), a przez internet nie zdaze

mayagaramond

Cytat: ziuta w 13 Gru 2011, 14:21:12ale przeciez rajstopy musza byc, to jest grudzien

ja ide w piatek na nasza impreze swiateczna bez rajstop  ;D ;D ;D

To moze zacznijmy od dolu: ktore buty chcialabys zalozyc?

salsa

Cytat: ziuta w 13 Gru 2011, 14:21:12ale przeciez rajstopy musza byc, to jest grudzien
niemożliwe :D :D :D

btw-celebrytki mimo grudnia popindalają w gołych nogach :D :D spróbuj

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kasia

wrobelek0403

laski, dajcież spokoj z tymi gołymi nogami w grudniu :crazy: mnie jest zimno w ciepłych rajtkach, a co dopiero bez ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: Kasia w 13 Gru 2011, 14:45:48
ziuta a w stacjonarnym Mango?
Bylam w niedziele w Katowicach, dno :(
Chyba ze sie jeszcze dzisiaj do Bielska przejade...

Kasia

Cytat: wrobelek0403 w 13 Gru 2011, 14:55:14laski, dajcież spokoj z tymi gołymi nogami w grudniu crazy mnie jest zimno w ciepłych rajtkach, a co dopiero bez wink
zimno i dla mnie jakoś tak ... no nie pasi ;)
brrrrrrrrrrrrrr

Justynna

Cytat: wrobelek0403 w 13 Gru 2011, 14:55:14
laski, dajcież spokoj z tymi gołymi nogami w grudniu :crazy: mnie jest zimno w ciepłych rajtkach, a co dopiero bez ;)
no dokładnie, wygląd wyglądem, ale mi musi być ciepło i komfortowo, gołe nogi w grudniu, nie ma mowy ;D

mayagaramond

Ale przeciez w restauracji jest cieplo ;D To nie kulig ;D

mayagaramond

Cytat: golinda w 13 Gru 2011, 15:24:13idiotyczna ekstrawagancja

wow, dwie pozytywne cechy za jednym zamachem ;D

Ja do rajstop nic nie mam, dzis tez mam rajstopy lol

Natomiast ziuta w swojej sukience, cienkich rajstopach i szpilkach bedzie wg mnie wygladala jak "Dziewczyna do wziecie" ;)

mayagaramond

Cytat: ziuta w 13 Gru 2011, 16:10:07
no fajnie...

to kwestia dodatkow, jesli zalozysz brazowe albo granatowe nieprzeswitujace rejstopy i do tego buty inne niz szpilki to bedzie bardzo fajnie.

ddu

a ja się zakochałam w spódnicy, kt. znajduje się w warszawie na ul. połczvyńskiej
maya potwierdza, że to koniec świata, ale - podobno - w drodze do Wawra (?)
ktoś tam jeździ? ;)

salsa

Cytat: golinda w 13 Gru 2011, 15:24:13
maya, my mieszkamy w Polsce, tu gołe nogi w grudniu są odbierane jako idiotyczna ekstrawagancja ;)

nie no w kanjpie to ok, przeciez tam jest ciepło :) ja nie widze nic złego w tym :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 13 Gru 2011, 15:22:27
Ale przeciez w restauracji jest cieplo ;D To nie kulig ;D

tylko do tej restauracji trzeba dotrzec a potem z niej wrocic - w sobote przy kilku stopniach na minusie szukalismy taksówki i było zimno jak skurwysyn, zreszta mnie nawet w pracy czasem jest zimno ;)

jestynka

Cytat: ddu w 13 Gru 2011, 17:23:40ul. połczvyńskiej
maya potwierdza, że to koniec świata, ale - podobno - w drodze do Wawra (?)
ktoś tam jeździ? wink

połczyńska jest w drodze na pruszków , blonie, poznań.
na granicy wloch

ddu

Cytat: jestynka w 13 Gru 2011, 21:13:37
na granicy wloch

super, super
ale i tak nikt tamtędy nie jeździ, co? ;)

mayagaramond

Cytat: jestynka w 13 Gru 2011, 21:13:37
na granicy wloch
O rety, pomylilam ulice. Dobrze, ze poprawilas!
Pokrecilo mi sie z ... ha ha, zapomnialam, ale z przystankiem 521 do falenicy lol lo. Tam geant kiedys byl.

ddu

ziuta

pojechałam po raz kolejny do galerii, zmierzyłam "pierdyliard" sukienek i nic nie kupiłam
za to wymyśliłam w międzyczasie, że w pójdę starej dobrej małej czarnej przed kolano z rękawkiem i czerwonych szpilkach, o!
od razu mi lepiej ;D