Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy jak dla mnie ostatnia, bo w tych ciemnych wygladasz bardzo blado ;)

ale generalnie szału nie ma ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

Cytat: doda w 22 Gru 2011, 18:16:13ta druga jest jeszcze w niebieskim kolorze i jest dużo ładniejsza niż szara, ale nie było mojego rozmiaru już.
przejde się ;) a jak chcesz to moge zobaczyć dzis w Bonarce czy maja tą niebieską w Twoim rozmiarze
bede tam jeszcze dzis :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zuzia

fasolka1980

zwierzu, dla mnie druga i czarna

magdalinska

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

doda ja jestem chwilowo zaaferowana wlasna kurtka, ale tez pod wrazeniem Twojej figury ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy
czarna, ale pod warunkiem, że sobie jakiś kolor w szaliku czy czapce dołożysz

suegro

Ja wiem ile czarna kosztuje, więc to mi nie pozwala być na tak. :D

Szukaj jeszcze!

Józef Piłsudski

mayagaramond

Nie moge obejrzec kurtek w telefonie.

Ishka - moim zdaniem tez super wygladasz, ta kiecka bardzo dobrze na tobie lezy.

Doda - wow. A ta panterkowa kupilas? Teraz ja obnizyli, miglam poczekac, zaoszczedzilabym 10€ :D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

doda, kiecki boskie :D zazdroszcze ze mozesz takie nosic :dreaming:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

mika

doda super! ta czerwona boska, też musze ją obejrzeć, tylko czy mój balon sie w nią zmieści :mocking: ile kosztują?

ishka82

Cytat: niewiemjaka w 22 Gru 2011, 11:46:35
Ishka fajnie wygladasz i masz swietna figure! kobiecą i proporcjonalna! mi sie podoba :)
a ta sukienka to jest ta z tego linka? ona nie ma rekawkow a ty masz? nic nie czaje :D
oczywiście zły link ;) http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienka_damska/11/0/51

Dodany tekst: 22 Gru 2011, 20:51:56

doda, pięknie wyglądasz w tych kieckach :) masz zajebistą figurę :)

Dodany tekst: 22 Gru 2011, 20:55:21

Cytat: siog w 22 Gru 2011, 12:06:29
Ishka uwazam ze swietnie wygladasz! sukienka b dobrze lezy i figure masz bardzo dobra, proporcjonalna! jakies obcasy i dlugi wisior i bedzie super
lejesz miód na me serce bighug w ogóle dzięki za te miłe opinie, mam nadzieję, że są szczere ;) a proporcje, to jedyne co mnie teraz ratuje, juz nie raz słyszałam, że są dobre i chyba tylko dzieki temu udaje mi się przy odpowiednim fasonie ukryć co nieco ;)
Kupiłam dziś kieckę na Sylwestra, zaraz Wam wkleję fotę na mnie ;) i tej wczorajszej z paskiem ;) i postarałam się, więc mam nadzieje, że moja mina już straszyć nie będzie :P

Dodany tekst: 22 Gru 2011, 21:00:24

zapomniałam o linku do kiecki ;) http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienka_damska/11/0/9

Dodany tekst: 22 Gru 2011, 21:13:29

zwierzatko_mojej_mamy, wg mnie najlepsza kratka, ta druga też fajna :) reszta nie bardzo ;)

zuzia

doda
a jest na stronie ta niebieska?

suegro

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 22 Gru 2011, 18:10:12przychodze z linkiem do kurtek zmierzonych ostatnio 

https://picasaweb.google.com/105503266975684712781/Kurty?authkey=Gv1sRgCLzX35WYrsagWA
Dodany tekst: Dzisiaj o 06:10:34
znaczy sie prosze o komentarze

Zwierzak wrzuciła 3 nowe kurtki i prosi o komentarze. :D Tak miałam przekazać. :D

Dodany tekst: 22 Gru 2011, 21:37:32

Ooo, w tym ciekawie! :)

Józef Piłsudski

zuzia

Cytat: suegro w 22 Gru 2011, 21:36:28
Zwierzak wrzuciła 3 nowe kurtki i prosi o komentarze. :D Tak miałam przekazać. :D
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
w sensie żadna nie

suegro

Cytat: golinda w 22 Gru 2011, 19:41:29
zwierzaku, mi się to w kratę podoba najbardziej! fajne!

Też byłam za kratą, ale po zastanowieniu stwierdziłam, że to nie jest zwierzakowy styl.
Ona nie ma do tego ani butów ani torebki. No, to nie ona. ;)

Józef Piłsudski

ishka82

Cytat: golinda w 22 Gru 2011, 21:37:53
ishka82, fajna kiecka, ale ten grubaśny pasek jest taki nieelegancki...
może spróbuj z cieniutkim?
hmm, nie mam cieniutkiego i przy mojej tuszy i brzuchu mógłby dziwnie wyglądać taki cieniutki :hmm:

macie fotę tej wczorajszej z paskiem i tej sylwestrowej :) ona nada się na Sylwka? mało strojna jest, ale czuję się w niej dobrze, chyba ładnie leży :) w innych wyglądałam źle lub czułam się przebrana, a ta mnie miło zaskoczyła i nie byłaby jednorazowa ;) myślałam, żeby iść w czarne dodatki, buty, kopertówkę, może czarne rajstopy :hmm: mierzyłam dziś piękne czarne szpilki i możliwe, że je kupie, bo zawsze takie chciałam, a nie miałam ;) tylko czy ja, nieobcasowa, dam radę w czymś takim chodzić i sie bawić? :hmm:

muszę mężowi zwrócić uwagę, żeby mnie nie fotografował z góry, bo mi nogi skraca lol

inkageo

Niebieska spoko.

Czyli podsumowując: w kratę, droga czarna i niebieska.

Dodany tekst: czw, 22 gru 2011, 22:00:38

Ishka zdecydowania bez tych pasków!
I długi wisior, coś takiego, ale może nie akurat sowa, bo już zbyt popularna:
http://allegro.pl/naszyjnik-sowa-wisior-japan-style-silver-retro-emo-i1995272666.html
Imagine there is no hate

siog

ishka, moja opinia jest bardzo szczera:) juz zauwazylam nieraz ze dobrze dobierasz sukienki. nawet pamietam jedna z wesela szwagra w kwiaty chyba... Pasek szeroki tutaj ok nawet mozesz potem go zamienic na jakis ciekawy skorzany lub materialowy.

ishka82

Cytat: siog w 22 Gru 2011, 22:03:59
ishka, moja opinia jest bardzo szczera:) juz zauwazylam nieraz ze dobrze dobierasz sukienki. nawet pamietam jedna z wesela szwagra w kwiaty chyba... Pasek szeroki tutaj ok nawet mozesz potem go zamienic na jakis ciekawy skorzany lub materialowy.
dzięki bighug Twoja opinia jest dla mnie cenna ;) :) jeszcze powiedz mi czy czarne szpile plus kopertówka będą ok? no i jakie rajty? od razu mówię, że bez rajt nie da rady :P

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

Cytat: inkageo w 22 Gru 2011, 21:57:33
Ishka zdecydowania bez tych pasków!
I długi wisior, coś takiego, ale może nie akurat sowa, bo już zbyt popularna:
http://allegro.pl/naszyjnik-sowa-wisior-japan-style-silver-retro-emo-i1995272666.html
tylko ten pasek na żywo wygląda na prawdę fajnie i mnie mocno wyszczupla :hmm: a jakąś biżu kupić muszę, bo nie mam niemal nic :blush:

w ogóle nie wiem, czemu ja tak mało w sukienkach chodzę...wyglądam w nich lepiej, łatwiej mi je dobrać niż spodnie/spódnica plus bluzka i nie przecinają mnie na pół dzięki czemu nie widać fałdek ;)