Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: ddu w 13 Gru 2011, 17:23:40
a ja się zakochałam w spódnicy, kt. znajduje się w warszawie na ul. połczvyńskiej
maya potwierdza, że to koniec świata, ale - podobno - w drodze do Wawra (?)
ktoś tam jeździ? ;)
ja ci kurna dam koniec świata!
połczyńska jest koło mnie, to droga na jelonki (Wawer po drugiej stronie wawy jest)
ech :zly:

fasolka1980

Cytat: zuzia w 14 Gru 2011, 04:52:23ja ci kurna dam koniec świata!
połczyńska jest koło mnie, to droga na jelonki (Wawer po drugiej stronie wawy jest)
ech zly

przezornie się nie odzywałam w tym temacie  :rotfl:

damka

ddu

zuzia, kochana, w związku z tym, że i tak chcemy (?) się zobaczyć (zdjęcia plus kurtka), kupiłabyś mi spódniczkę? :D

juz piszę priva!

ziuta

Cytat: golinda w 14 Gru 2011, 09:26:18a ja mam Zarowy szary płaszczyk
super, chyba nie zdążyłam tu napisać, ale byłam za szarym ;D

mayagaramond

Cytat: zuzia w 14 Gru 2011, 04:52:23połczyńska jest koło mnie, to droga na jelonki (Wawer po drugiej stronie wawy jest)

juz wiem z ktora ulica mi sie pomylilo: z plowiecka lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

ddu ja dzisiaj bedę na połczynskiej w tesco, po 15 godzinie

a połczynska wcale na koncu swiata nie jest :P
wręcz przeciwnie, tutaj sporo z nas mieszka ;)

fasolka1980

Cytat: mayagaramond w 14 Gru 2011, 09:50:23juz wiem z ktora ulica mi sie pomylilo: z plowiecka LOL LOL

oooo przepraszam, płowiecka to prawie centrum Warszawy  :foch: :foch: :foch:

Dodany tekst: 14 Gru 2011, 10:12:05

Kasia lookinij proszę czy jest tam jeszcze to zielone wiaderko Duplo do budowy farmy  :pray:

nie mam kiedy tam zadzwonić

Kasia

fasolka, wczoraj byłam i nie było niestety
jak gdzies zobaczę, nie wiem czy dzisiaj dwóch tesco nie odwiedzę to dam znać :) i ewentualnie kupię a ty sobie ode mnie odbierzesz :D

mayagaramond

Cytat: fasolka1980 w 14 Gru 2011, 10:11:07oooo przepraszam, płowiecka to prawie centrum Warszawy

centrum warszawy? Hm, ale nie przy koncu plowieckiej, tam gdzie zjezdza sie na Wawer (Widoczna).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

niewiemjaka

http://www.pimkie.de/jacken-mantel-frau/jacke/jacke-aus-rotem-lederimitat/332A03/p68507.html
se kupilam eko szmate za 39 zeta tylko dlatego ze chcialam dla siostry ale nie bylo JEJ rozmiaru tylko cholera MÓJ

inkageo

Od 7 grudnia mango nawet nie wysłało mojego zamówienia! Jestem wściekła i anulowałabym je, ale nie ma tam takiej opcji  :foch:
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

Kasia nie chcę Cię kłopotać, daj cynka jak gdzieś zobaczysz

ja jutro robię obdzwonkę po tesco

zwierzatko_mojej_mamy

co myslicie?

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malybob

Mnie tez ta czarna, ew. ostatnia dla bardzo wysokiej i szczuplej.

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy pierwsze  :thumbup: :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

niewiemjaka

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

damka

ja w zasadzie jestem płaszczowa, ale w tym roku kupiłam sobie pierwszą kurtkę puchową. Jest rewelacyjna !
Dlatego moja z tego zestawienia to opcja 2

konwalia

zwierzu ja za nr 1 jestem

2 no brakuje jej cos, nie bardzo mi sie widzi

co do 3, radze przywolac wspomnienie mnie w poncho, ktore oddalam, fason dokladnie taki to był ;)

Dodany tekst: 15 Gru 2011, 09:20:49

wróblos, na zygmunta jest mały sklepik z końcówkami kolekcji, warto zajrzec, wczoraj młoda upolowała czapke z lisa biała pilotke

ja bym chciała ta, taki skorkowy zakiecik, ale nie mam kasy :(

a laski, prosze o gratulacje, 2 mce nic nie kupiłam  :jejeje: :jejeje:

zwierzatko_mojej_mamy

no to tak - to wszystko to promod, juz na przecenie sa te kurtawy, kozuszek lezy fajnie, ma ladny kolor, ale nie wiem, czy to do konca moja bajka, peleryna oczywiscie podoba mi sie najbardziej, ale postanowilam myslec tez troche przy wyborze kurtki tym razem, kurtawa nr 2 jest za 149 zl, ciepla, a nie ma baleronowych przeszyc poziomych i jest matowa i w sumie calosciowo lezy najlepiej - mysle o niej jako o takiej kapocie wygodnej do latania po miescie.

bo oryginalny plan byl taki - posiadam aktualnie dwa okrycia wierzchnie ;) moj ulubiony czarny czesciowo kaszmirowy plaszcz z moltona, nawet wyjsciowy, ale on jest jednowarstwowy, bez podszewki, z rekawami do lokci i moze byc troche zimny jesli zima przyjdzie ;) do tego mam krotka puchowke powyzej posladow, w kolorze jasnej zgnilej zieleni/bezu z kapturem - no ona taka srednio wyjsciowa jest ;) poszukuje czegos, co nie jest puchowka i nie jest plaszczem na pogrzeby, tylko tak w srodku ;) na co dzien, ale mniej mowiace "ide do lasu na grzyby" niz ta krotka puchowka ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl