buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

salsa

dla mnie szpilki i sukienka to piekny zestaw, osobiście bardzo lubie szpilki do spódnic i sukienek, moze to za mało nowoczesne, ale lubię i nic nie poradzę :D

Cytat: golinda w 20 Lis 2012, 16:53:45do eleganckiej spódnicy ołówkowej? kamon... ja bym uznała, że lasce złamał się obcas i na szybko założyła co pod ręką miała wink
o Golinda, mysle podobnie :D

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

To znaczy noszę różnie, nie zawsze przemyślę, ale najlepiej się czuję jak mam zmiksowane :)
Dzisiaj super się czułam w tych szpilkach do dżinsów :) A mierzyłam wcześniej z obcisłą sukienką i zrezygnowałam ;)
Trzeba próbować :)
Imagine there is no hate

salsa

a to sa dla mnie typowe kozaki do spodni albo do legginsów ewentualnie, do spódnicy bym ich nie dała

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ddu

cholewkarz???? pierwsze słyszę :)

ziuta

Cytat: ddu w 20 Lis 2012, 21:55:22cholewkarz? pierwsze słyszę
ja drugi, pierwszy raz słyszałam na strefie rok temu :D
kozaki do spódnicy mi się w ogóle średnio podobają, chyba że bardzo wysoki obcas albo spódnica bardzo krótka albo bardzo na luzie, jakieś takie hippie/boho
justynaaaa2, no ja też uważam, że te botki do spódnic ok, szkoda że zara nie ma outletu ;D

golinda

Cytat: inkageo w 20 Lis 2012, 21:16:07Ale ja ogólnie "szpilek" do sukienek nie lubię.

ciekawe ciekawe :P chyba niedawno ci się dopiero odmieniło

inkageo

Cytat: golinda w 21 Lis 2012, 08:56:42
ciekawe ciekawe :P chyba niedawno ci się dopiero odmieniło

Zmienia mi się ;D Noszę różne połączenia, ale jak jestem "za bardzo" wystrojona, to czuję się mniej komfortowo :) Przecież często narzekam, że przesadziłam w jedną lub drugą stronę :D
Imagine there is no hate

ddu

a ja lubię moje http://answear.com/106432-monshoe-botki.html
fioletowe i ubolewam, że żadna kiecka mi do nich nie pasuje....

kamu2

wrobelek0403 te z baldowskiego co wkleiłaś super, oj chyba będę musiała mojej siostrze potruć, mają obok siebie firmę to może mi jakiś konkretniejszy rabat wytarguje.Te czarne skórzane bardzo ,bardzo ...
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

ziuta

z tymi złotymi dżetami to słabo, co?

mobka

elve

Pytanie techniczne... tego typu buty nie przylegają do kostki.. i to jest ok?

mobka

Elvelve, no mi sie wydaje ze ok.

Ziuta, a takie jak elvelve wstawila?

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

ziutka, zwróciłam wczoraj uwagę na babeczke u nas w robocie, miała czarna elegancką spodnice, choc nie ołowkową, tylko lekko bombkowa i do tego oficerki i musze przyznac, ze fajnie to wygladało. Tyle ze oficerki były z takiej błyszczącej skóry (nie lakierowanej) i miały lekki obcas. wygladały super szykownie.

a moze cos długosci do kolana, wtedy nie bedzie sie rzucac w oczy odstawanie, bo wiadomo ze wokół kolana musi byc luzniej. np:
http://www.brunopremi.com/autumn-winter/footwear/boots/boots-nantes-stretch-legging-black-123.html?p=1
http://www.butyk.pl/towar.10192.Kozaki_Bruno_Premi_Nine_Z1005.html
http://www.butyk.pl/towar.10101.Kozaki_Bruno_Premi_Nine_Z0505.html
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

wrobelek0403, te ostatnie ciekawe, bo te pierwsze i drugie wywijane, ja się w takich modelach czuję jak kot w butach :D
ech, już sama nie wiem... szkoda mi wydać kilka stów na następne oficerki, tylko dlatego że są 10cm wyższe od tych, które mam... tym bardziej, że wcale nie jestem przekonana, że będzie lepiej
a dzisiaj mierzyłam do tych moich spódnic botki mamy i też mi się jakoś szczególnie nie podobało :crazy:
jestem w kropce, no

wrobelek0403

ziuta a wez tym zrob foty w tych spodnicach i swoich oficerkach i pokaz :knuje:

bo w tej sytuacji, to chyba jedynym rozwiazaniem jest przemknąc w kozakach do roboty i w pracy sie przebierac w czółenka  :hmm:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

no muszę zrobić, ale dzisiaj już nie dam rady
przebieranie nie rozwiąże problemu, ja muszę mieć coś co daje radę "na zewnątrz", bo takie bardziej eleganckie spódnice to przeważnie zakładam na jakieś wyjazdy służbowe, jakieś spotkania, konferencje
no i po pracy też bym chciała móc wyskoczyć w spódnicy

ziuta

ach, jak ja się męczę!
nie chce mi się robić zdjęć w oficerkach, bo wiem, że chcę botki :D
łamię się teraz między tymi:
te z zary z ćwiekami mają niższy obcas, ale są 2 razy droższe i zamszowe, czyli niepraktyczne, te z h&m mają dobrą cenę, ale są wyższe i boję się że będę się źle czuła
aaaaaaaaa :crazy:

wrobelek0403

ziuta a ile one mają cm? jesli zdecydujesz sie ostatecznie na wyzsze, to wybierz cos bardziej stylowego ;)

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 26 Lis 2012, 11:27:24
ziuta a ile one mają cm? jesli zdecydujesz sie ostatecznie na wyzsze, to wybierz cos bardziej stylowego ;)
wg opisu w necie zara 8 cm, h&m 9 cm, ale te h&m wyglądają mi na wyższe, wydaje mi się, że 9 to tam jest do tej niższej części obcasa (ja już mam w oczach miarkę jeśli chodzi o wysokość obcasa lol)
jedne i drugie dostępne tylko w necie, więc nie przymierzę :(

mobka

Wam sie powaznie te z cwiekami podobaja? I uwazacie, ze ziuta bedzie w nich dobrze wygladac?