buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

zwierzatko_mojej_mamy

pierwsze mi sie najbardziej podobaja ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

tylko pisze, ze sa szare a ja widze,ze  brazowe... a taki braz mi chyba do niczego nei pasuje...

salsa

ziuta przyszłam zapytac jak Twoja misja "buty" ? ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa weszłam dokładnie po to samo  :rotfl: :rotfl:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: salsa w 27 Lis 2012, 18:18:46
ziuta przyszłam zapytac jak Twoja misja "buty" ? ;)
bardzo miło z Twojej strony :D
od wczoraj bardzo mocno ewoluowałam :D aktualnie przechodzę od fazy "kupić wysokie oficerki", te albo te:
do fazy "nic nie kupować, stare oficerki są dobre"
:D

Dodany tekst: 27 Lis 2012, 18:28:41

Cytat: wrobelek0403 w 27 Lis 2012, 18:26:09
salsa weszłam dokładnie po to samo  :rotfl: :rotfl:
z Twojej strony też bardzo miło :D
dalej nic nie wiem, mam nadzieję, że Was nie zawiodłam lol

mobka

salsa

ładne te oficerki, te drugie takie kuszące

ale wiesz, ja uważam, ze z Twoim wzrostem i figurą to botki tez bedą do spódnicy ok
wszystko bedzie ok, nawet jak CI noge skróci - w co watpie - to i tak nikt tego nie zauważy nawet
a mnie się podobaja wysokie laski w botkach na obcasie i w obcisłej spódnicy ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

saaaalsaaaa, czy Ty wiesz ile one wszystkie wysiłków uczyniły, żeby mnie odwieść od pomysłu botków do spódnicy :D i nawet im się udało, a Ty teraz piszesz takie coś?
no, to jestem w punkcie wyjścia :rotfl:

wrobelek0403

ej no, ja od poczatku pisałam, ze botki ok, byle niezbyt masywne. :foch: sama nosze wychodzac z załozenia, ze mając takie nogi nie musze sie bac skracania :D

salsa

a bo mnie tu nie było ostatnio, na zakupy za bardzo nie chodze bo i po co to i wątków modowych nie odwiedzam :D

ale mnie się podoba, naprawdę, jakie fajne sa stylizacje w necie, w gazetach ;) tylko własnie  takie muszą byc dziewczyny do tego - wysokie i szczupłe :) moja przyjaciólka Twojego wzrostu nosi botki na szpilce do wąskiej spodnicy, wyglada obłednie :)

magdalinska

abkasia drugie mi sie podobaja z tcyh co pokazałas

ziuta te drugie zajebiste

suegro

Cytat: ziuta w 27 Lis 2012, 18:35:38czy Ty wiesz ile one wszystkie wysiłków uczyniły, żeby mnie odwieść od pomysłu botków do spódnicy

Nie wszystkie. :P
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

ziuta

no dobra, zwracam honor, nie wszystkie :)

Dodany tekst: 27 Lis 2012, 18:50:22

no i znowu oglądam botki
zwariuję lol
jak ja nie lubię tak bardzo nie wiedzieć czego chcę albo raczej nie umieć znaleźć tego, co by mi pasowało w 100%...

golinda

Cytat: salsa w 27 Lis 2012, 18:32:48
ładne te oficerki, te drugie takie kuszące

ale wiesz, ja uważam, ze z Twoim wzrostem i figurą to botki tez bedą do spódnicy ok
wszystko bedzie ok, nawet jak CI noge skróci - w co watpie - to i tak nikt tego nie zauważy nawet
a mnie się podobaja wysokie laski w botkach na obcasie i w obcisłej spódnicy ;)

salsa, ale ziucie się wydaje, że botki to buty zimowe, dzięki którym będzie jej tak ciepło jak w kozakach, ale przy okazji ładnie jak w czółenkach
a prawda jest taka, że nie będzie ani ciepło ani specjalnie ładnie (wg mnie ;))

ziuta

golinda, nieprawda
czytałaś co Ci pisałam w odpowiedzi na poprzedni Twój post o cieple? pisałam, że ja nie potrzebuję ciepła, zupełnie, bo nie mam gdzie marznąć, potrzebuję tylko czegoś, co nie wygląda głupio przy -5 stopniach, czółenka wyglądają głupio nawet na te kilka kroków z parkingu do drzwi

golinda

Cytat: ziuta w 27 Lis 2012, 18:54:12czółenka wyglądają głupio nawet na te kilka kroków z parkingu do drzwi

zupełnie nie wydaje mi się
jakieś wąskie myślenie ;) że co? baby z biura obgadają? jak mi nie zimno to mogę w sandałach zimą chodzić. co to kogo obchodzi?
głupio też wyglądają kozaki latem? nosi się przecież

ziuta

Cytat: golinda w 27 Lis 2012, 18:56:51głupio też wyglądają kozaki latem? nosi się przecież
no, głupio, według mnie oczywiście ;D i tak samo wg mnie głupio wyglądają czółenka w styczniu, ale jak wg Ciebie nie głupio, to spoko, masz jeden problem mniej ;)

salsa

Cytat: golinda w 27 Lis 2012, 18:51:04a prawda jest taka, że nie będzie ani ciepło ani specjalnie ładnie (wg mnie wink)
no ładnie to mysle ze jej bedzie ;) ale mnie się podobają takie tyczki w botkach :)

a ciepło... ja nie jestem dobrym przykładem, ale ja nadal chodzę w czółenkach, bo mi ciepło jest
myślę, ze nadal jest pogoda na botki, a że Ziuta wszędzie jeździ autem to czy ona w ogole nosi kozaki ???

Cytat: ziuta w 27 Lis 2012, 19:00:59i tak samo wg mnie głupio wyglądają czółenka w styczniu,
Ziuta tylko w PL tak myslą, w UK znajoma nosi czółenka cały rok :P

ziuta

Cytat: salsa w 27 Lis 2012, 19:06:41
Ziuta tylko w PL tak myslą, w UK znajoma nosi czółenka cały rok :P
no widzisz, mam takie wąskie, polskie myślenie :D
ale chyba jednak nasze zimy inne niż w UK, nie?

inkageo

Ale ziuta chciała botki na kaczuszce, żeby nie być wyższą od męża i w tym problem :D
Bo na wysokich obcasach to jasne, że fajne są :P
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: inkageo w 27 Lis 2012, 19:21:24Ale ziuta chciała botki na kaczuszce, żeby nie być wyższą od męża i w tym problem
ej no wypraszam sobie :D ja rozumiem, że 8 cm to nie jest wysoki obcas, ale kaczuszka?? :D :D

inkageo

No i my przekonywałyśmy, że od starobabowych botków ze szpilkowym obcasem 6-7 cm, który wygląda jakby ktoś połowę odpiłował lepszą są już płaskie, skoro może je nosić, bo nie musi się podwyższać :D

Dodany tekst: 27 Lis 2012, 19:25:38

Cytat: ziuta w 27 Lis 2012, 19:22:25ja rozumiem, że 8 cm to nie jest wysoki obcas, ale kaczuszka?? Cheesy Cheesy
A ile centymetrów ma mała kaczka? :D Takie kaczątko?  :rotfl:
Ładne buty mają teraz najczęściej 10 cm.. Te które analizowałyśmy :D
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: ziuta w 27 Lis 2012, 19:21:09
no widzisz, mam takie wąskie, polskie myślenie :D
ale chyba jednak nasze zimy inne niż w UK, nie?
nie no taki zart był bo ja bym w styczniu przy - 10 czy -20 to się posrała ale w botkach nie dała rady