buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 20 Lis 2012, 15:15:46co prawda 9 cm, ale 2 cm platformy.
wróbelku, ja nie mam problemów z tym że na obcasie niewygodnie, tylko z tym że z każdym centymetrem urastam do monstrualnych rozmiarów ;)

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 20 Lis 2012, 15:18:46
wróbelku, ja nie mam problemów z tym że na obcasie niewygodnie, tylko z tym że z każdym centymetrem urastam do monstrualnych rozmiarów ;)

a pierdolisz Pani :D :D

to chyba jestes skazana na UGGi ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 20 Lis 2012, 15:20:57to chyba jestes skazana na UGGi
no mówię, że boso ;)

Dodany tekst: 20 Lis 2012, 15:29:40

w zeszłym roku też tu biadoliłam nad kupnem kozaków :D
w końcu kupiłam do kolana, na obcasie, odstające, ale i tak je kocham ;)

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

inkageo, no przecież mam płaskie i noszę, do spodni, do krótszych spódnic, takich bardziej na luzie
ale do eleganckiej spódnicy? np. ołówkowa do kolana z baskinką i do tego czarne oficerki płaskie, no mi się to nie podoba
wg Ciebie tak jest ok?

Justynna

Cytat: ziuta w 20 Lis 2012, 15:32:21
inkageo, no przecież mam płaskie i noszę, do spodni, do krótszych spódnic, takich bardziej na luzie
ale do eleganckiej spódnicy? np. ołówkowa do kolana z baskinką i do tego czarne oficerki płaskie, no mi się to nie podoba
wg Ciebie tak jest ok?
no to albo szpiki, albo botki, ale takie mocno wycięte i dość wysokie ;D

inkageo

Tak ;D Ale szukam jakiejś propozycji dla Ciebie :) Żeby do kolan nie były, a fajne :)
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: Justynna w 20 Lis 2012, 15:34:21
no to albo szpiki, albo botki, ale takie mocno wycięte i dość wysokie ;D
a jak jest za zimno na szpilki i jest się za wysokim na wysoki obcas to nie wychodzić z domu :D

wrobelek0403

nie uznaje argumentu, ze ktos jest za wysoki na szpilki ;) nie masz 2 metrów przeciez.

ziuta

Cytat: inkageo w 20 Lis 2012, 15:35:12
Tak ;D Ale szukam jakiejś propozycji dla Ciebie :) Żeby do kolan nie były, a fajne :)
doceniam!

Justynna

Cytat: ziuta w 20 Lis 2012, 15:35:42
a jak jest za zimno na szpilki i jest się za wysokim na wysoki obcas to nie wychodzić z domu :D
urlop do wiosny i sprawa załatwiona!  bighug

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 20 Lis 2012, 15:36:34
nie uznaje argumentu, ze ktos jest za wysoki na szpilki ;) nie masz 2 metrów przeciez.
ale jak się robię wyższa od męża to zaczynam odczuwać dyskomfort ;D mogę zmienić męża albo kupić inne buty, mąż jest ok i stąd ta dyskusja ;)

wrobelek0403

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

wróbel, no do 8 max
Cytat: inkageo w 20 Lis 2012, 15:40:44
Proszę:
http://loft37.pl/pl/p/Zip-Baby/798
http://loft37.pl/pl/p/My-Girl-Rock/1212
inka, dzięki! mam w domu kozaki o identycznych wymiarach jak te pierwsze (długość cholewki i szerokość), wiem bo mierzyłam, żeby móc w necie szukać, pokażę Wam zdjęcia, że to nie wygląda dobrze
a te drugie do eleganckiego stroju? do pracy? eee...

wrobelek0403

inka, no ja Cie prosze - to nie sa buty do eleganckiej spodnicy, tylko co najwyzej do jeansów ;)

inkageo

No dla sekretarki z działu księgowości nie, ale dla nowoczesnej Ziuty tak :D

Dodany tekst: wto, 20 lis 2012, 15:46:37

O ile sukienka nie ma piór i cekinów :D

Dodany tekst: 20 Lis 2012, 15:48:08

Przecież te są proste i neutralne, żadna to ekstrawagancja :)
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 20 Lis 2012, 15:46:01Przecież te są proste i neutralne, żadna to ekstrawagancja

do eleganckiej spódnicy ołówkowej? kamon... ja bym uznała, że lasce złamał się obcas i na szybko założyła co pod ręką miała ;)

Dodany tekst: 20 Lis 2012, 16:57:06

ale swoją drogą te lofty powyżej bardzo fajne i można zamówić w wersji ocieplonej
szkoda, że nie są jakieś 150zł tańsze

justynaaaa2

ziuta ja mam te zarowe z zeszłego roku :) golinda mnie wtedy natchnęła ;) super są i pasują wg mnie do spódnicy bardzo fajnie, choć nie wiem jak do ołówkowej bo nie posiadam takiej ani jednej ;)

Dodany tekst: 20 Lis 2012, 21:11:20

inka no weź  ;) ja elegancka nie jestem w ogóle ale te buty to już w ogóle z elegancją nie mają nic wspólnego, nawet ja bym ich nie założyła  :blush: jakieś takie...męskie mi się wydają, nawet do jeansów, nie lubię męskich butów ;D

inkageo

Pokażę Wam kiedyś taką stylizację :)
Ale ja ogólnie "szpilek" do sukienek nie lubię. Jak szpilki to reszta stroju bardziej na luzie, a jak biker boots to żakiet na górze :)
Na początku jesieni do sukienek bardzo lubiłam te "nasze" ryłko z ćwiekami i drewnianym obcasem, one też z klasyczną elegancją dużo wspólnego nie mają :)
Imagine there is no hate