Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Mamy sa bardzo wygodne ale strasznie sie brudzą . Teraz wziekabyn inny kolor - mamy zebrę Biało czarna z różowa podeszwa . Ich nie mozna prac!

feeling.good

fasolka1980

gdzie kupujecie buty na jesień? byłam dziś w ccc i deichmanie. może miałam pecha akurat, ale nie było dosłownie nic, co by się choć trochę nadawało...

justynaaaa2

Cytat: fasolka1980 w 12 Wrz 2015, 21:40:28
gdzie kupujecie buty na jesień? byłam dziś w ccc i deichmanie. może miałam pecha akurat, ale nie było dosłownie nic, co by się choć trochę nadawało...
Ja też byłam w ccc i same zimowe, pytam pani czy jesiennych nie mają, mówi że też są zdziwione, bo ludzie pytają a im po letnich od razu zimowe wrzucili, nie ma nic przejściowego
Kupiłam zimowe póki rozmiary są ;) jesiennych chyba w necie będę szukać

konwalia

Ja na zalando. Patrząc na zeszła zimę wystarcza kozaki z lidla lub inne tanie na kilka razy

konwalia

fasolka1980

Cytat: justynaaaa2 w 12 Wrz 2015, 23:39:13
Ja też byłam w ccc i same zimowe, pytam pani czy jesiennych nie mają, mówi że też są zdziwione, bo ludzie pytają a im po letnich od razu zimowe wrzucili, nie ma nic przejściowego
Kupiłam zimowe póki rozmiary są ;) jesiennych chyba w necie będę szukać

No wlasnie! Masakra jakas.

Kasia

W ccc same zimowe, tydzien temu jeszcze dla Mai dostałam trzewiki a wczoraj juz samo lato i od razu zima.
Tydzien temu w daichmanie jesienne były, elephanteny. 

fasolka1980

didi_loczek,  tez patrzyłam, ale jednak sportowe i tak na Wf musimy kupic, a chciałam jeszcze jakies "do chodzenia".

magdalinska

u nas adidasy z wiosny, kupie dopiero zimowe

marax

Potrzebuje kapci dla Rozalki . Ona ma ta chorobę stop i sa bardzo delikatne . Cokolwiek jej upadnie na paznokieć od razy staje sie czarny i odchodzi ..... Możecie cos polecić ? Widziałam takie skarpety z gumowa podeszwa ale nie wiem czy sa warte zakupu . Miałam kiedyś takie ze skórzana i były do niczego - ta skora siw skręcała . A moze slippersy jej kupić ? Laurze sie bdb chodzi .

Kasia

Te skarpety z gumowa podeszwa to mozo o attipasy ci chodzi?
Podobno świetne, ta guma trochę na paznokcie nachodzi ale na pewno nie chroni ich jakos wyjatkowo

marax

Cytat: Kasia w 13 Wrz 2015, 15:31:34
Te skarpety z gumowa podeszwa to mozo o attipasy ci chodzi?
Podobno świetne, ta guma trochę na paznokcie nachodzi ale na pewno nie chroni ich jakos wyjatkowo
chce coś bardzo dobrego. Jej się już zaczyna ta choroba skóry i każde otarcie będzie powodowało pęcherze ......... Ona musi mieć tą noge chronioną. NIe może latać na boso bo puszcza sobie zabawki.

marax

O dzięki kasia za podanie firmy. Wczoraj w zoo widziałam chłopca jak w tym biegał i świetnie sobie radził. Na allegro znalazłam takie ale wole nie ryzykować bo kiepsko może być z jakością http://allegro.pl/skarpetki-kapcie-butki-z-gumowa-podeszwa-r-23-yo-i5465245695.html. Mówisz że sa ok ?

Kasia

Attipasy sa super, bardzo dobre opinie maja.

margareta

marax

Przyszły są bardzi fajne ale ten ściągasz zostawia ślady na skórze . Albo ona ma zbyt grube nogi albo on jest zbyt ciasno uszyty. No i jednak noga sie troche poci w tym .

marcheewka

Kupiłam Oli kozaki w Tkmaxx za 129 zł :-)
o takie
http://allegro.pl/primigi-962-kozaczki-sniegowce-gore-tex-33-sale-i5593561679.html

bardzo fajnie wyglądają :) są długie i Ola nie chce ich ściągać z nóg, bo ona uwielbia długie kozaki :)

niewiemjaka

kupiłam Wiktorowi fajne kozaki, są zajebiste, założył dopiero co i dzisiaj rano mu pękła tak jakby ta metalowa "zahaczka" na sznurówki u góry ...
myślicie, że to mi naprawią /wymienią buty ? czy takie coś to się nie kwalifikuje do gwarancji/rekojmi
http://ccc.eu/pl/kids/catalog/cat-2687/349408

jo_miekka

W ecco jest teraz 30% taniej. Nie wiem, do kiedy, ale wczoraj i dziś na pewno.

magdalinska

niewiemjaka powinni, bo jak teraz buty sznurowac?

niewiemjaka

no bez sensu kurde, takie są fajne .. nie wiem jak to sie ułamało :/
no i czy jak dadzą nowe , o ile dadzą, to czy się znowu nie zrobi to samo, eh