Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Cytat: ddu w 10 Sie 2015, 00:18:17
na spartoo, ale przecenione tylko różowe rozmiar 32

gdybyś zamawiała ze zniżką - albo ja bym mogła ją wykorzystać, albo brałabyś drugą parę, poproszę fioletowe, rozmiar 29 (chyba, jeszcze zmierzę jutro)
to ja nie widze tej przeceny wszystkie 128

dragonfly

Cytat: ddu w 09 Sie 2015, 15:09:03ostatnio miała crocsy (ma, ale za małe), są lekkie, wygodne i H je uwielbiała
chętnie jednak kupiłabym tańsze
a jaki ma rozmiar? my sie bedziemy pozbywac naszych crocsowych kaloszy za 10 dni ;) rozowe, rozmiar 11, pojda za cene przesylki

didi_loczek

Cytat: ddu w 09 Sie 2015, 19:56:52
Oj, didi. Trzeba było wziąć drugą parę dla H byłaby zniżka ;)

Jak zamawiałam, jeszcze nie było tej zniżki na drugą parę.

ddu

Cytat: dragonfly w 10 Sie 2015, 07:37:14
a jaki ma rozmiar? my sie bedziemy pozbywac naszych crocsowych kaloszy za 10 dni ;) rozowe, rozmiar 11, pojda za cene przesylki
A co to jest rozmiar 11? :)
Internet pokazuje mi jakieś bzdury...
Wysyłka z Afryki? :D

ddu

dragonfly

Dziewczyny, te tez mam do wydania, mogą nawet iść dzisiaj ;) rozmiar 28, ecco biom, młoda nie używała za dużo, niestety głownie na skuterze, czego skutkiem sa nie za piekne przody. Jakby któraś była zainteresowana - sa za darmo, tylko kasa za przesyłkę dla mojej mamy poproszę ;)

ddu

to ja też poproszę ;)
28 to rozmiar idealny

ddu

a gdyby któraś z Was miała do odsprzedania sandały 28 , to też chętnie kupię. młodej wystają paluchy, a sensu kupowania nowych sandałów na 2-3 tygodnie chyba nie ma...

marax

Ja jednak nie kupuje tych kaloszy. Wysłałam zuzi działający kod na -20%

mobka

Ddu bardzo lekkie te z decathlonu są! Lemigo w porównaniu do nich są slaaaaaabe. Twarde i ciężkie. Kuba miał 2 pary, ale innych niż z decathlonu juz nie kupię.

ddu

Justynna

Cytat: mobka w 13 Sie 2015, 19:59:03Ddu bardzo lekkie te z decathlonu są! Lemigo w porównaniu do nich są slaaaaaabe.
To też kupimy kolejnym razem :)

mobka

Obejrzyjcie przynajmniej. Moim zdaniem są super. Ale crocsow nie miałam ;)

zuzia

ja właśnie zamówiłam crocsy. zobaczymy co to będzie.

konwalia

Potrzebuję kapci do przedszkola.  Befado i gioseppo pocą się nogi, czeszki i stups szybko się wytarły.  wycięte superfity mają za niskie podbicie. Macie pomysł? Miała któraś cienta?  Kupię w połowie września,  więc mam czas

marax

Cytat: konwalia w 22 Sie 2015, 08:04:54
Potrzebuję kapci do przedszkola.  Befado i gioseppo pocą się nogi, czeszki i stups szybko się wytarły.  wycięte superfity mają za niskie podbicie. Macie pomysł? Miała któraś cienta?  Kupię w połowie września,  więc mam czas
a te superfit były ok ? Laurze też się poca w befado

marax

A kiedyś pokazywał ktoś takie fajne kolorowe w motywy zwierząt

konwalia

W superfitach jest fajna podeszwa z dziurkami,  tylko ta wersja wycięta raczej na niższe podbicie, a zabudowanych bym nie chciała, ostatecznie kupię jak nic nie znajdę.
Kapcie może mieć droższe niż inne buty wg mnie, bo w nich spędza cały dzień

konwalia

Zapomniałam o slippersach. Pojadę do galerii jak będzie zdrowa i zmierzę. U nas wysokie podbicie po tatusiu to problem

marax

Cytat: konwalia w 22 Sie 2015, 08:17:26
Zapomniałam o slippersach. Pojadę do galerii jak będzie zdrowa i zmierzę. U nas wysokie podbicie po tatusiu to problem

tam pisze że na wysokie podbiciu jest ok