Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

magdalinska

nie mam butów dla Szyma... te elefantenteny które chciałam, są tylko do nr 21, a 21 jest na styk :/ nie wiem co mu kupie :(

marax

nie ma ktoś z was odsprzedać crocsów kaloszy /klapek na 23 - długość stopu Rozi 14 cm

OlaFasola

marax,  ja chyba mam. Klapki takie typowe crocsy. Jutro poszukam

marax

Cytat: OlaFasola w 31 Mar 2016, 23:19:16
marax,  ja chyba mam. Klapki takie typowe crocsy. Jutro poszukam
dla dziewczynki ?
Szukaj przy okazji rozkręce krzesło zdejme ten zaczep i ci oddam szelki w koncu.

OlaFasola

Cytat: marax w 01 Kwi 2016, 08:03:54
dla dziewczynki ?
Szukaj przy okazji rozkręce krzesło zdejme ten zaczep i ci oddam szelki w koncu.

Po Milenie, ale nie różowe. Granatowe albo szare miała takie malutkie.

magdalinska

w czym chodza teraz wasze dzieci (maluchy)? jakis dramat jest, wczoraj pojechałam do Rezszowa, obeszłam chyba wszystkie sklepy i są tylko takie wyzsze, za kostke. NIeocieplane, no ale one są bardziej na jesien niz wiosne. Za chwile bedzie po 15-18st, na sandały za zimno, to mam dziecku zakłądac buty jak na zime?  :zly:
Szymowi trzeba 22, elefanteny są super, lekkie, niskie, mieciutkie, ale robią tylko do rozm 21  :sciana: Lasockiego są takie bardziej zabudowane, srednio lekkie i podeszwa tez taka srednio elastyczna....
a te nizsze, ktore znalazłam,  to stylistyka, kolory  jak dla starego chłopa w niedziele na sume  :sciana:

magdalinska

ale kupiłam mu sandały ;) https://www.eobuwie.com.pl/sandaly-geox-b-sand-elba-b-c-b62l8c-08532-c4226-morski-krolewski.html  przecenione na 119zł, zal było nie kupic, mam nadz ze trafie z rozmiarem

golinda

kup z takim wycięciem, a potem już sandałki i lekkie tenisówki

magdalinska

jak znajde :/ w deichmannie cos takiego było, ale nie patrzyłam dokładnie, bo myslalam o innych. Pojade moze dzisiaj albo jutro.
ale dla chłopców naprawde jest tragedia z butami, jakos do tej pory mi sie udawało dla Kuby, ale Szym ma za duza noge ;)

zuzia

Kasia

A to dziewczynek znowu odwrotnie. Wiecej lekkich butów :)
Kupiliśmy Msi wczoraj takie ze sztywna piętą ale przy palcach płytkie.
Michaloei kupiliśmy na razie takie adidasowate, trafiliśmy zeszłoroczną kolekcje, wkładka skórzana, wierzch częściowo tez za 29zl
Jeszcze mu pumy dokupimy i bedzie git :)

Kasia

O takie
Dla Michała do biegania idealne, jeszcze mu tylko jakieś czarne dokupie, pewnie pumy
Majce znowu muszę jeszcze jakieś że skórzana  wkładka dokupić do biegania, te bedą idealne do krótszych wyjść.

magdalinska

no KUba to chodzi w adidasach, ale jakos nie mam przekonania, ze jest to odpowiednie obuwie dla dopiero uczacych sie chodzic dzieci. Wolalabym kupic Szymowi cos lepszego

kotabma

magdalinska, moja Marta chodzi w adidasach 😉
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

to ja nie wiem kto kupuje na wiosne te wszystkie wysokie buty za kostke, jesienne ;)

magdalinska

kupiłam takie https://www.eobuwie.com.pl/polbuty-geox-b-balu-b-e-b5236e-00043-c0899-bialy-morski.html
nie sa idealne, ale miekkie, elastyczna podeszwa, powinny być wygodne. Chciałam granatowe, ale ktos mi je zwinał sprzed nosa  :zly:

golinda

a ja jestem zadowolona ze swoich zakupów butowych

jeśli ktoś poszukuje butów dla dziewczynki z wąską stópką, to te elefanteny spełniają wymagania
Niny Nike są extra, miękkie i leciutkie
superfity Igora też super

jeszcze sobie chciałabym znaleźć buty idealne :)

magdalinska

elefanteny sa super, Kuba do dzisiaj w nich chodzi (zimowe i sandały).
Nike sa dla mnie za sztywne, adidasy sa duzo bardziej miekkie. A reeboków nie polecam - po 3 dniach wygladały jak po 3 latach chodzenia i grania w piłke, masakra jakas

golinda

Cytat: magdalinska w 08 Kwi 2016, 08:45:21Nike sa dla mnie za sztywne

te Nike, które kupiłam Nince są super miękkie. aż sama ich zapragnęłam ;)

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam do sprzedania kilka par butów, w tym takie sandały zabudowane ciemne, 25 rozmiar
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl