Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

aniak1211

Czy zakladacie skarpety maluszkom do sandalkow?

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: aniak1211 w 28 Kwi 2016, 09:09:53
Jaki rozmiar potrzebujesz? Musze isc do nexta oddac zamowione balerinki,moge kupic jak beda czy zamowic online i wyslac do Ciebie,na to samo cenowo wyjdzie bo na polskiej stronie ceny sa wyzsze;)

24, jeśli to nie problem to chętnie :beer:

a w ogóle to powkładałam do koszyka ciuszków, klikam przejdz do kasy, koszyk się opróżnił
nakładam to wszystko jeszcze raz, idę dalej, "niestety nie możemy zrealizowac zamówienia" no k...a!

golinda

Cytat: aniak1211 w 28 Kwi 2016, 09:15:22

już nie, ale bywało - wiadomo, stajl ;)

magdalinska

Cytat: aniak1211 w 28 Kwi 2016, 09:15:22
Kubie czasami, jak miał 1,5 roku, a rano było jeszcze chłodno, to tak. Ogolnei to nie ;)

aniak1211

Czyli tylko jak chlodno. Bo ja chyba zakladalam D.jak byla mala ale teraz sie zastanawiam po co :D.       Jakis odlegly czas zakupu sandalkow mi sie wydawal a zaraz nue bedzie wyboru,rozmiaru.

Kasia

u mnie Michał raczej bez skarpet (może zapomniałam, kto wie)
ale u nas sandały są na nogach jak jest ciepło, jak chłodno to trampki były grane

teraz nieraz Michał ma skarpety do crocsów ale to wynika z tego, że miał założone skarpetki do pełnych butów, wrócił do domu i wychodząc na ogród dla wygody założył same crocsy, skarpet już nie zdejmując.

aniak1211

Jak tutejsze lato bedzie jak rok temu to nie trzeba sandalkow:D. Ale bedziemy w Pl i licze na piekna pogode:).   Nina zostala posiadaczka czerwonych clarksow,mieciutkie,wygidne:).   Za to baleriny z nexta to masakra,sztywna,wygieta podeszwa,waskie i jakies male,nawet nie mierzylam tylko je oddam.

aniak1211

zosia2007

golinda

może któraś chce odkupić te sandałki? 25,5
Igor nosi 25, ma stopę ok. 15,6cm i są na niego na styk

http://pl.nextdirect.com/pl/g312512s2

tiliam

A moze któraś z Was ma do sprzedania niezniszczone sandalki letnie Bartka albo Superfity rozmiar 24 dla chłopca?

zwierzatko_mojej_mamy

tiliam, mam bartki, ale 25, nigdy nie widziały asfaltu, były używane tylko w przedszkolu i to dość krótko - identyczne, jak na tej focie:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDnyP_ax-hT1PI9JixxVGk1Db1lnxsxv4AyyX3BJJHe-SHQYlSkQ
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tiliam

Zwierzu dzieki ale 25 w Bartku sa za duze i szukam czegoś mocno
Letniego - mniej zabudowanego.

martullek

Jula chodzi, ale jeszcze nie jest to na 100% pewny chód, sporo się jeszcze wywraca. chcę jej kupic sandały, ale mam zgryz czy wybrać takie z zakrytym przodem czy z okrytymi paluchami. boję się, że przy tych wywrotkach uszkodzi sobie palce/paznokcie, więc pewnie bezpieczniej te zakryte. Wojtkowi na pewno kupowałam odkryte, ale on na lato miał już 1,5 roku i śmigał bez żadnych problemów.

poradźcie pliz

Kasia

martullek, wydaje mi się że to już kwestia dni jak młoda będzie pewnie chodzić. Dzieci jak ruszą to te sprawbność dość szybko łapią. wiec kupowałabym takie jaki ci pasują, aby tylko pięta sztywniejsza była :)

martullek

ona już tak od dwóch miesięcy chodzi, z dnia na dzień jest rzeczywiście coraz lepiej, ale jeszcze nie jest tak, ze mogę ją puścić całkiem samą na przykład na spacerze. asekuracja jest potrzebna jakaś tam.

chyba pójdę po prostu pomierzyć i zobaczę jak te paluchy pracują w bucie.

tak czy siak - dzięki Kasia   :piwo:

marax

Moja jako jedyne dziecko z klasy nie ma plaskostopia - opłacało sie wydawanie fortuny na buty ( chociaż wiadomo nie jest to gwarancja sukcesu )

kotabma

Poradźcie mi gdzie szukac butów na Jana. Ma bardzo wysokie podbicie. Nie jestem w stanie założyć mu żadnych butów które mam w domu po dziewczynach (nie tylko dziewczęce tam sa 😉)

Kasia

Buty na rzepy lub sznurowane maja większy zakres regulacji.

A dla takiego malucha to Attipasy lub podobne powinny sie sprawdzić.

konwalia

Ja mam ten problem z Daga, 3/4 butów odpadalo,  teraz już mniej. Pierwsze najlepsze były geoxy

aniak1211

martullek

kupiłam w końcu sandały z odkrytymi palcami

takie http://www.kids-step.pl/buty-dla-dzieci/dan-35840-00,p1271298084

a tak w ogóle to masakra, trzy pary butów musiałam im kupić w tym miesiącu - dla W sandały (rozmiar 33!), dla małej sandały i baleriny. a przydałyby się jeszcze nowe adidasy dla W

aniak1211

Sliczne,te ceny mnie przerazaja,zeby chociaz dziecko przechodzilo cale lato w nich.